2 ay sonra evleneceğim ve evleneceğim adam da gerçekten çok yakışıklı boylu poslu biri ben onun kadar iyi değilim yani kötü de değilim ama ortalama biriyim işte zaten birbirimizi beğendiğimiz için de değil şartlarımız ve beklentilerimiz uyuştuğu için evlenme kararı aldık orası ayrı beni seviyor mu bilmiyorum ama tedirginim biraz ilk gece vücudumu beni beğenmez cinsel açıdan sorun olur vs diye çok korkuyorum bazen bu korkumu nasıl yenebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan evlenmek ister, bu durumda eş adayınız sizin kişiliğinizi, karakterinizi, sohbetinizi ve onun hayatında olmanızı sevdiği için sizinle evlilik istemiş. Bedenlere takılan düşünceler, istekler ve sevgiler geçicidir. Sizde bedensel olarak düşünüp kendinizi üzmeyin. Sevdiğiniz size bakınca dünyanın en değerli ve en güzel varlığını görecektir. Şimdiden mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekleri kendin gb düşünmeyip empati yaparsan bu düşünceden kurtulursun. O an vücudunla çok ilgileneceğini düşünme. Ruh uyumunu , romantizmi falan düşün. Bir tarafını beğenmese bir tarafın cezbeder. Yetersiz görürsen kendini yersiz yere kıskançlık oluşturursun. Tüm havanız boşa gider. Kendi beğendiğin yerlerini düşün. Pozitif olmaya bak. (Çana yakın olmandır belki bu ya da gülüşündür ne bilim. v. s.)
00 Yorumla
+1 yılBu enerji meselsi biraz. İnsanın üzerinde özgüvenden daha güzel duran bir şey yok. Sen karşındaki adamdan çok daha iyi fiziksel özelliklere sahip olsan da bu duyguda olabilirsin ve bu duyguda olduğun sürece güzel bi enerji veremeyeceksin. O yüzden sadece düşüncelerini düzelt.
00 Yorumla
asla böyle düşünmeyin eşiniz olacak kişi sizi böyle sevmiş ve her şekilde kabul etmiş benim düşüncem bu hanımefendi ama şunu bilin ki aranızda ölümsüz ve gerçek aşk var ise siz onun gözünde en çekici bayan olarak ölene kadar yaşayacaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSevip sevmediğini de bilmiyorum ki insanların söyledikleri beni korkutuyor bu sitede biri de vücudunu beğenip beğenmemesini geç seninle birlikte olacak mı o adam onu düşün önce sevmeden evleniyorsunuz artık ileride sen evi çekip çevirirken çocukla ilgilenirken o da dışarıda kim bilir kimlerle takılır belki de beğenmemesini sevmemesini geç küçük görür aşağılar seni yol yakınken vazgeç diyenler var korkuyorum
- +1 yıl
sizi anlıyorum hanımefendi ama inanın aranızda gerçek aşk var ise siz eşinizin gözünde yani evleneceğiniz kim olursa olsun onun gözünde en çekici bayan olursunuz ve bir hastam vardı bir kolu yoktu ama kocası sağlam ve sporcuydu aralarında ki aşk ve sevgi o kadar güçlüydü ki ben bile bu duruma hayran kalmıştım dileğim sizi böyle seven bir eş bulursunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit spor yaparak madem ilk gece daha var hemen en yakın spor salonuna git ve oraya kayıt ol bir şekilde daha sonra vücudun güzelleştirmek istediğini söyle emin ol Türkiye’de spor salonunda görevliler o kadar çok yardımcı oluyorlar ki böyle şeyler için çünkü ben de zamanında gittim fazlasıyla yardımcı olacaklardır yani emin ol
22 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç kez gittim istikrar sağlayamadım kilo problemim var boyumda ufak 1.68 ve bu beni oldukça rahatsız ediyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu kadar sıkıntı etmene gerek yok o da senin gibi bir insan sonuçta.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç öyle düşünme akışına bırak.
00 Yorumla
+1 yılÖnce sen kendini beğeneceksin! geç ayna karşısına ister çıplak ol ister seksi bir çamaşır kıyafet vs bir özgüven tazele. Sen kendini baştan çıkarıcı bulursan adam da baştan çıkartırsın. Ve İnan özgüvenli bir kadından daha seksi hir şey yoktur.
Seksi olmak güzellikle değil tavırla alakalıdır.40 YorumlaMantık evliliği yapmışsın ve seni beğenip beğenmeyeceğine mi kafanı takıyorsun?
Biribirinizi gerçekten istemeden neden evleniyorsunuz?
Ortak beklentiler ve şartlar nedir?
Evlilik mi yapıyorsunuz yoksa 2 ortak bir şirket mi kuruyorsunuz?
Bence aşk değil de mantık üzerine bir beraberlikse seni beğenip beğenmemesinden çok daha ciddi sorunlar var demektir.
Ya yol yakınken vazgeçin, ya da çocuk yapmayın, sevgilisiz aile çocuk için hiç iyi olmaz...30 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah bir ömür boyu mutluluklar.🤲🏻🌸
Siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez. Kimsede kusursuz değildir. Vücudunuzu kusurlarıyla sevin. Kendinizi kabul edin. Böyle kabul edin. Evleneceğiniz kişi sizinle evleniyor sizi kabul etmiş sizde kendinizi kabul edin. Kendinize değer verin. Korkularınız olabilir, ilk gece korkusu normaldir. Vücudunuzla ilgili kaygı yaşamayın ânın tadını çıkarın.20 Yorumla
+1 yılSpora başla knk bende sırf bu korku yüzünden spora başlayacağım. Tabi şuanda spor yapamıyorum. Sınav donemimdeyim sürekli ders çalışmam lazım fiziki anlamda kendimi yoramam zaten yeterince yoruluyorum. Ama şu sınav sürecimi bir atlatayim bende yapacağım. Acaba beni beğenmez de aldatır mı diye hiç düşünme insanın içinde varsa her türlü aldatır ona çare yok. Üstelik mantık evliliği yapıyorsun severek evlenmiyorsun ortada duygu vs yok bu kadar kasma kendini.
21 Yorumla
+1 yılSeni sevip sevmediğini bile bilmediğin adamla evleniyorsun tek korkun bu mu?
56 Yorumla- +1 yıl
@HolOluluT kız üzülecek adam ilerde aşağılar kesin ve bekarkan yaptığı çapkınlıkları yapar
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm zannetmiyorum
Aslında felaket senaryosu üretmeden yaşayıp görmek lazım
Ummadık taş baş yarar - +1 yıl
Çıkar ilişkisi diye alınan kız obje yani gerçekler bu
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm
Öyle de olsa elden bir şey gelmez
Kadın zaten ben seviyorum demiş
O sorun görmüyor demekki
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu korkunu psikolojik olarak atlatabilirsin.. Ama Şu an birbirinizi görüyorsunuz ve gelecege dair bir karar almışsınız... Yani o senin vücudunu çırılçıplak görmemiş olsa bile yine de az biraz tahmin edebiliyor durumdadır.. Ve eğer ki begenmeyecegi bi vucuda sahip isen zaten en bu donemde kendini belli edecektir
10 YorumlaEvlenmemen daha iyi olur senin için hatta insanlar için
Evlilik artık çocuk oyuncağı oldu eski devir bitti
Sen bilirsin
O seninle vücudun için evleniyorsa ayrıl siz aşk değil vücut için evleniyorsunuz belli ki
O ilişkiden hayır gelmez10 YorumlaBi kere olsa bile bir terapi seans al iyi bir aile koçu bul
Sorun tamamen iç sesin çünkü
Guven ve kendini sevememe problemin.
ya da cakra eğitimi al instagtamds 7gunluk yardımci olanlar lar makul fiyatlara
Hayatının diğer kısmında işine bayağı yarayacaktır.00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim evlenen insan herşeyi göze alıp evlenir. Goze alamayan ise onceden sorar. Tombala mi bu sanki. Cocuk oyuncagimi. Cok aklima takildiyda acikca sor ona ne var bunda. Bu kadar uzak olduğun biriyle zaten evlensen de iliskiye girmende sorun çıkar
00 YorumlaOzguvenli ol. Bunun icin en guzeli spor. Yorumlarda ilerde aldatir diyen olmus veya sevdiginden emin degilsin tek korkun bu mu vs, hersey dis gorunus degil sen iyi bi insan ve iyi bi es oldugun sure seni sever. Ve benim dusuncem seni begenmiyorsa evlenme dusuncesi olmazdi. Sadece birbirinize uydugunuz icin evlendini zanetmiyorum cunku herkes gorunusede bakar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeyeceksin. Mantık işi yapıyorsunuz, arada aşk yok sevgi muamma, görüntü olarak da kendini iyi bulmadığın ve iyi olmadığın bariz, bunları göze alırken beyniniz çalışmıyor muydu da gelip şimdi bize ilk geceni soruyorsun. Muhafazakarlık adı altında saçma sapan insanlarsınız.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu konularda muhafazakarlık nasıl olur?
- +1 yıl
Bir erkekle sevgililikte yaşayabileceğin şeyleri yapamayıp evliliği beklersen, ilk gece korkun da olur, başka bir ton şeyler de olur. Adam vücudunu beğense ne yani, ömür boyu sana tamah edecek mi? Diyelim cinsellik hayatınız iyi, başkasına aşık olabileceğinin önüne geçebilecek misin? Veya seni hoş buluyor ama seksi, çekici bulmuyor, karşısına öyle bir kadın çıktığında var mı garanti? Gelmiş buraya ilk geceyi soruyor, saçma sapan olaylar. Adamın sevgisinden emin değilsin, gelmiş buraya vücut soruyorsun, sığ kafalar.
- +1 yıl
Size göre sevgililik olması mı lazım? Ya da cinsellik olması mı lazım evlenmeden önce? Sevgiyi anlamanın yolu bunlar mıdır?
- +1 yıl
G*ri zekalı muhafazakarlık ne alaka dedin, cevapladım. Özürlü gibi hala soru sorup durmanın anlamı var mı?
- +1 yıl
Şurada insan gibi soru sordum. Ne aşağıladım ne hakaret ettim ne başka bir şey yaptım ne saygısızca bir şey yaptım gelip hakaret ediyorsun. İnsan gibi adam akıllı soruyoruz öğrenmeye çalışıyoruz fakat için o kadar bu konuya karşı nefret dolu ki hakaret etmeden yapamıyorsun. Gerçekten zavallısın.
- +1 yıl
Zavallı olan sensin, basit basit sorular soruyorsunuz.
- +1 yıl
Eee basitse neden cevap vermiyorsun da hakaret ediyorsun o zaman zavallı?
+1 yılOhhhh buldun yakışıklıyi evlen de kork bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
00 Yorumla
+1 yılBu nasil bir birliktelik? Sevip sevmesigini bilmedigin bir adamla neden ve ne icin evleniyorsun. Iki gun so ra bosanicaksin neden evlenmek istedigini anliyamadim? Beklentiler uyustugu icin demissinde nedir bu beklentiler?
40 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek, şununla evleneyim de, gerdekte bakarım mükemmel vücudu yoksa boşanirim ya da sevmem bir daha ilişkiye girmem diye düşünmez. Takıntı yapma bunları, belki onunda miki küçük nerden biliyorsun?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı olan her kız güzeldir. Cinsel açıdan bakımın önemli gerisi boş. Erkekler bakmaz güzelliğe emin ol. Bakımına özen göster güzel kokular sürün.
Birde sanırım vücuduna alışık değilsin. Kendini bir aynanın karşısında incele güzelce. Çıplak şekilde. Hem gözün alışır hem utanman biraz gider ve kendine güvenin oluşur. Ve inan vücudunu bilen kendini tanıyan kızlar erkeklere daha çekici gelir10 Yorumlabeni sevdiğini bile bilmiyorum diyosun beklentiler uyuştuğuna göre mantık evliliği yapıyorsun demek ki. bu yüzden seni beğenmesini falan bekleme. çocuğu doğuracaksın sen evde oturup çocuk büyüteceksin adam da dışarıda kimle takılır belli değil
20 Yorumla
+1 yılO iş yaş.. İlk celsede boşanırsın tatlım. Daha sevdiğini bile bilmiyorsun, sevetek beğenerek değil mantık üzerine kuruluyor evliliğimiz diyorsun! Sen bedeninin mi derdine düştün bunca abes durum varken 😅😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Bana göster bi not verim delimisin sen ahh bu iyi degilmiş degiştirim iyade edim felanmı diyecek
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da seyini beğenmezsen diye tedirgin olacak. En iyisi o sana iltifat etsin sende şeyine...
Zaten büyük ihtimalle küçüktür. Türk erkeklerin hep küçük zaten.68 Yorumla- +1 yıl
Herkesin küçük değil. Who yani dünya sağlık örgütüne göre 7.5 cm den küçük bir penis küçük olarak nitelendiriliyor. Ortalama 12 cm. Büyük olarak tanınan 16-18cm. Tr ortalaması 14.44 cm olduğuna göre küçük olan çok az. Tabi siz 15 cm e küçük diyip 20 isterseniz orası ayrı o sizin sorununuz.
Cevap sahibi+1 yılYav Türk erkeklerin ki 14 yokki... ortalama 12 den küçük türklerin İstatistikler de herkes kenfi kafasına göre rakam yazarsa öyle olur elbette.
Cevap sahibi+1 yıl@gençadam9 yav yaşını sormadık
- +1 yıl
:) alemsiniz gençler
Cevap sahibi+1 yılBirde açıklamayı yeni okudum. Aranızda ask falan yoksa zaten vücut yapımı beğeniyor yoksa hiç o yola girmezdi.
- +1 yıl
istersen kanıtlayalım hepsi 12-14 diyorsun.
20 görünce ne tepki vereceksin acaba?
+1 yılEğer ikiniz aldıysanız evlilik kararını (yani baskı vs sonucu değilse) illa ki seni yeterli derecede beğenmiştir ve seviyordur bence. Yoksa evlenmek istemezdi. İnsan sevince de görsellik çok ön planda olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlak bekçileri gelmeden.. Nasıl ten uyumunu bilmeden evlenebiliyor insanlar şaşırıyorum, sen seni her şeyinle her ne olursa sevecek bir insanla evlendigine emin misin , emin olsan bu soruyu soramazdin.
31 Yorumla
+1 yılevlenmeden seks yap. seni beğenmediğini anlarsan ayrılıp başka erkek bulursun. toplum baskısına boyun eğme. senin hayatın bu. güçlü ve dürüst ol. kendi ayakların üzerinde dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik imza aşamasına gelen adam bunu sorun etmez yoksa nasıl imza atsın. Asıl konu nasıl yani birbirimizi beğendiğimiz için değilde beklenti vs için evleniyoruz ne demek? Bunu açıklar mısın?
28 Yorumla
Soran+1 yılYani birbirimize denk olduğumuz için evleniyoruz dış görünüş haricinde
Cevap sahibi+1 yılPeki aşk? Karşılıklı mı?
Soran+1 yılEmin değilim
Cevap sahibi+1 yılSen peki, onu gerçekten seviyor aşık mısın? Yani kendindenmi ondan mı emin değilsin
Soran+1 yılOndan emin değilim ben seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBu evlilik sana pahalıya patlar haberin olsun
Soran+1 yılÜzülür müyüm yani
Soran+1 yılTamam
+1 yıladam muhtemelen elden geçirmediği kız kalmayıp sevmek önemli değil bakire oldun yeter diyerek seninle evleniyor bu kişiden ne kadar hayır gelir sana bilemem seni malı olarak görecek muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasma kendini bu korkuları yaşıyor olman gayet normal her kadın yaşıyor ne güzel bu yaşına kadar bozdurmadan gelmişsin sadece söyle ilk gece fazla zorlamasın ilerleyen zamanlarda zaten çokça yapacaksınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılInsanların söyledikleri beni korkutuyor bu sitede biri de vücudunu beğenip beğenmemesini geç seninle birlikte olacak mı o adam onu düşün önce sevmeden evleniyorsunuz artık ileride sen evi çekip çevirirken çocukla ilgilenirken o da dışarıda kim bilir kimlerle takılır belki de beğenmemesini sevmemesini geç küçük görür aşağılar seni yol yakınken vazgeç diyenler var korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBırak milleti kalbin ne diyor
Merak etme evlenince asıl bağlılık cinsel birliktelik oldukça oluyor yani her cinsel beraberlik te partner ler birbirine bağlanıyor lakin ara vermeniz durumunda sorunlar çıkıyor bu sefer de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evleneceğin kişinin seni şu ana kadar hiç çıplak görmemesi ilginç. İnsan illa ki bir yakınlaşma yaşar, foto paylaşılır, ne bilim evlenmek diyorsunuz yani.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi ortalama birini seçtiyse demek ki eksik bulduğu özellikleri var kendinde
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Beni seviyor mu bilmiyorum dediğin adamla neden evlendiğin sorusu daha önemli.
30 Yorumla
+1 yılSevmediğiniz biriyle niye evlenirsiniz ki evlilik iyice basitleşti ya
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir şey diyimmi kafana takmana emin ol değmiyo ilerde keşke bunları kafama takmasaydım diye pişmanlık duyucaksın kimse kusursuz değil hiç sorun etmene gerek yok rahat ol ve bu saçma sapan düşüncelerden kurtul
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoylu poslu yakisikli adam seni istiyorsa elbelt sende sevecek birsey bulmustur zorla adami silah zoruyla nikah masasina getirmedin ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞartlar ve beklentiler uyduğu için evlenmek
Evlilikten ziyade iki şirketin sözleşmesi gibidir.
En ufak bir pürüzde biter seni arzulamaktan ziyade kadın işte gözüyle bakacağı aşikar çok bir beklentin olmasın bu evlilikten.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. seni sevdiğinden bile emin olmadığın ortak çıkar amaçlı bir evlilikte dert ettiğin şey bence en basit olanı ve aklına şaştım adamın seni sevmiyor oluşu değilde memeni göttttünüü beğenmeyebilir düşüncesi takılmış kafana yazık acıdım sana
10 YorumlaErkekler sizi çıplak görür. X ray tarayıcılarımız var bizim. Merak etme sen 😉
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahshsh o nasil oluyormus
+1 yılıy mantık evliliği sevgi yoksa beğenmeyebilir düşük gelebilirsin
20 Yorumla
+1 yılOhoo mantık evliliğiyse ileride kesin aldatır. Erkekler sürekli duygu ve cinsellik arayışındadır.
20 YorumlaSpor yaparak 5 ayda bu korkunu yenebilir östüne de beş kat özgüven inşa edersin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHediye paketi gibi içini göremiyorsun. Şansına ne çıkarsa
02 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda da birçok kişi seni seviyor mu daha onu bile bilmiyorsun tek derdin vücudunu beğenip beğenmeyeceği mi bu evlilikten hayır gelmez sana yol yakınken vazgeç ileride üzülürsün falan diyenler var
- +1 yıl
Aslında bende aşağıdaki insanlara katılıyorum. Biraz espri katayım dedim. Vücut evlendikten sonrada bozulabilir. O zamanda boşanmakmı gerekir. Takılma bu tür işlere kimse kusursuz değil
+1 yılSpor yap biraz o zaman beğensin diyorsan vede seninle paran için falan mi evlendi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzun hikaye o
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri şu kıza erkekler için nefes alsa yeter desin.
asdasd50 Yorumla
+1 yılHer şey dış görünüş mü? Kafa yapınız uyuşuyorsa ve seni cidden seviyorsa buna bakmaz. Yani ne kilolu kızlar var fit erkeklerle evli olan.
00 Yorumla
+1 yılbirbirini evlendikten sonra tanıdığı için insanlar boşanıyor zaten. sen de boşanırsın ya da aldatılırsın
00 YorumlaSevmediğin biriyle evlenmek mi yapma bunu kendine yapmaaaaa
10 YorumlaBu anlattığın sevgi evliliği değil bence sen gece seninle ilişkiye girecek mi onu bir düşün.
10 Yorumla
+1 yılDaha seni sevip sevmediğini bile bilmiyorsun birde evleniyorsun gerçekten çok saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGereksiz takıntı yapma.
Kusursuz insan yoktur.
Onun da kusurları olabilir
Önemli olan aşk ve uyum20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece gerginliğinden bence oluyordur bu düşünceler bu arada şartlara uygun birini nasıl buldun ben de arıyorum o şekilde ama çok zor kız olunca dengim biri olsun demek :(( tavsiyeniz var mı
00 YorumlaMerak etme hiç sorun olmayacak emin ol seni beğenecektir
00 YorumlaNeden beğenmesin birbirnizi beğenmediniz mi evlilik kararı alırken
00 Yorumla
+1 yılHangi tarafın maddi durumu daha iyi? : ))
Senin galiba...00 YorumlaBence o düşünsün neden kötü olacak bedenin eksiğinmi var sakin bu konuyu ona acil eline fırsat verme
00 Yorumla
+1 yılBeklentileriniz uyuştuğu için evleniyorsanız zaten beklediği gibi çıkmazsa boşar seni.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendini beğenmiyor musun boy ve kılon ne nasil vücut ölçülerine sahipsin ve daha önce hiç cinsel deneyimin oldu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 158 kilom 48 ama öyle belirgin hatlarım yok göğüslerim falan yok gibi baya. Hiç cinsel deneyimim de olmadı
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo oranın kötü değil korkuların bence biraz yersiz özgüvenli olman yeterli bence. Gerçekten sana karşı birsey hissetmese evlenmek istemezdi ya da seni hiç beğenmezse. Yani şartlar beklentiler tamam ama illaki beğeni de vardır. Cinsel deneyime gelince bunu biliyorsa zaten o konuda da sorun olmaz anlayışlı olacaktır ve sana öğreten olacaktır.
sana sarılmasında öpmesin de sorun yoksa sevişmeniz de sorun olmayacaktır.
00 YorumlaKendinle barışık olup kendini severek sen busun herkes kendi yürek sever ise göz onu tolara eder zaten
00 Yorumla
+1 yılİşiniz şansa kalmış. Sen yine bakımlı ol, güzel giyin, kendine güven. Negatif düşünme akışına bırak.
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk gece vücudumu beğenmez diye korkuyorum, nasıl yenerim bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler