+1 yılİdeal süresi tabiki olmalı nedenmi? Bizim erkek milletinin yüzde 40 bildiğin bencilin önde gideni olmakla yetinmeyip birde basbaya hanzo yani şu demek oluyor ki seks diyince sadece kendisi tatmin olacak kadın ne yaparsa yapsin gitsin patlican soksun kafasıyla giriyor yatağa buda yetmezmiş gibi seksin asıl gereksinimlerini yerine getirme diye bisey yok kendisi sokup çekip boşalıp gtünü döner osura osura yatar bu ne lan bildiğin davarlıktir bu.
Seksin ideal süresi en az 15 dakika en az yani bu süreye bayanında orgazm olması için gerekli olan seks faktörlerini fiilen uygulayıp yerine getirmek lazım ve bir tavsiye de bulunuyorum asla kadınınızı yarıda bırakmaýın onu öz güven kaybına uğratmaýın mesela oral seks kadını coşturur bunu mutlaka yapın yok efendim orası pis ben yapmam ama sen benimkine yap gibi bencil ve boktan egolarınıza yenik düşmeyin unutmayın ki erkek nasıl zevk aliyorsa kadında aynen zevk alıyor bu bilinçle hareket edin yok efendim ben yalamam hadi lan ordan. Ozaman oda seninkini yalamaz karşılıklı paylaşım içinde yürütün10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kısa orta ve uzun süreli diye 3e ayrılır
sekste zaten farklı türleri olan bir olay
mesela
kısa süreli ama hızlı ve sert mi
yoksa kısa süreli ama ince ve yavaş mı
uzun süreli hızlı ve sert mi yoksa uzun süreli ince ve yavaş mı
benim zaten çok tecrübem olduğu için çok türlü yapabiliyorummesela libidoyu isteği arttırmak için sabırsızca bekletirim ve beklerim
bir anda sevişip icraate girmek yerine
o olayın yaşanmasını bekleterek sabırsızlaştırırım
böylece aç gibi deli gibi istek artıyor
aynı oruç tutmak gibi akşama kadar sabırsızca yemek yemeyi beklersin
ezan okununca paldır küldür yemek istersin
sürekli bekletince ne oluyor
insanın içinde sabırsızlık oluyor sabredemiyor
onun süresini sürekli uzattırırım ki daha fazla demlensin
bu 1
ikincisi de camı çerçeveyi indirerek deli gibi var güçle karşıcinsle abanmak
ikisi de ayrı bir fantezi daha çok var11 Yorumla- +1 yıl
cinsel ilişkide sekste karşıcinin arzusuna engel olunca
isteği daha fazla artıyor.
canım çok istiyor. el laap diye bacağa giderken
sert biçimde hayır olmaz dur sabret
sen beni istemiyorsun git
içimdeki libido istemez miyim hayvan gibi istiyorum diyor o esnada
o müdahaleler ve bekletip durma libidoyu daha çok arttırmış oluyor
patlama noktasında da havai fişekler havada :D
+1 yılBöyle bir süre hiç yoktur.. Kişinin tarzı, birbirleriyle uyumu, o anki şartlar, fantezi dünyaları..
Hepsi belirleyicidir süre konusunda..
Kimi öpüşür, oradan oral yapmaya ve penetrasyona geçerken bunlar 20 dakika sürer..
Kimi de saçlardan başlayıp ayaklara kadar dokunulmadık, ilgilenilmedik bir zerre bırakmaksızın sevişir ve kendisine de yapılmasını arzu eder..
Daha uzun süreli bir penetrasyon süreci geçirir.. Çeşitli oyuncaklarla zenginleştirir olayı..
Bu da 1 saatten fazla sürer..
Şartlar ve zaman kısıtlıdır, direkt ilişki de yaşanabili ön sevişmesiz.. 10 dakikada biter ama lezzeti her şeye bedeldir..
Yine de bir süresi varsa, 1 saat civarı olabilir.. Bütün şartlar normalse eğer..12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence yoktur yani zannetmiyorum olduğumu şöyle bir şey var bazen mesela 15 dakikada bütün her şeyi bitirebilirsin hadi 15 dakika biraz kısa oldu 30 dakika diyelim ve yeterince zevk alırsın bazen de saatlerce yaparsın yine de doymazsın yani doyum ile alakalı
22 Yorumla- +1 yıl
Tşkirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal seks süresi diye bir şey yoktur. Ama 10 dkika da olmasın. Yaptığımızdan bir lezzet alalım.
10 Yorumla
+1 yılSelam ,
Bence ideal seks süresi yoktur.. Ya da her iki partnerin de doyum noktasına ulaştığı yerdir..
Bu süreç kimi zaman hızlıca sevisme olmuş bile sayilmadan sadece penetrasyonla 10 15 dk olur , kimi zaman ise tepeden tırnağa her iki bedende birbirini keşfetmiş olur ve saatler sürer...
Dokunulmadik yer bırakılmaz ve benim için en güzel olan zaman dilimi de böyle geçendir...
Oldu bittiye gelen seksten keyif alamıyorum.. Duygusal bağla olan ve uzun süreli olan sevişmeye varım...
Değmeyecek 10 dklık karşı tarafı mutlu edecek bir seks birazcık hayal kırıklığı gelir bana...
Mutlu geceler
#donducakss10 Yorumla
+1 yılBazen küçük bir kaçamak ile kuytu bir yerde sadece orgazm olacak kadar, bazen sindire sindire saatlerce.
Özel bir süresi olamaz. O an canımız nasıl isterse.40 Yorumla
+1 yılÖn sevişmenin süresi olmaz kısa da olsa uzunda olsa çiftler bundan şikayetçi değildir, olması yeterlidir. Fakat konu sekse geldiğinde nasıl ki erken boşalma hazzı minimuma indirdiği gibi, geç boşalma da bir müddet sonra kadına acı vermektedir.
Sonuç olarak ideal bir sevişmenin süresi, erkek nasıl olsa boşalacağı için kadının orgazmının yaşandığı ana kadar geçen süredir…10 YorumlaYoktur olamaz. Her anın keyfi çıkartılmalıdır ama tabi kısa da olmamalıdır :D
10 Yorumla
+1 yılTabikide vardır ama bu zaman dk veya saatle tutulmaz benim ve partnerimin doyuma ulaştığı süre ideal süredir ama sıkıntı şuki 20 dk ya da 40 dk lık cinsellik beni tatmin etmez sadece atıştırmalık olur.
10 Yorumla
+1 yılelbette 45 dakika ve üstü ben burada daha azına sahip bir erkek görmedim yalan söyleyecek değiller herhalde😂
is bittikten sonra havada ucuyorsam, ben onu oksarken partnerim kedi gibi mirliyorsa ideal seks odur kısa süre sevmem 1 saati geçmeli10 Yorumla
+1 yılideal seks süresi vardır tabii
2 kişinin de memnun ve tatmin olduğu süre ideal süredir. 20 dakika da olabilir 1 saat de30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzak tutmak partnerini çıldırtmak ve kudurtmak minimum 30 ila 45 dk olması lazım bence direk 5-10 dk diyenler olursa da siz gir çıka devam edebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılİdeal süre diye bir şey yok ama ideal sevişme var ve kişiden kişiye ya da ortamdan ortama farklılık gösterebilir...önemli olan karşındakini ne kadar çok istediğin, uygun zaman ve ortam İle sevişme kalitesidir... yoksa ben hiç durmadan 6 saatte sevişirim ama karşımdakine eziyet olduktan sonra bir anlamı olmaz...
10 YorumlaGünaydın süresi yoktur ya iki taraf yükseldikçe uzun zaman yapabiliyorlar
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Ne cok kisa ne de cok uzun bi süreç olmalı... Fikir olarak bana göre ideal süre yarım saat ile 45 dk arası...
10 Yorumla
+1 yılToplamda, 45dak 1 saat arası olursa bişiyse benzer ama kişiden kişiye değişir, 30saniye olanı duydum😆😆😆
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu standart bişey değil ki kişi ye göre ruhsal yapıya göre değişir aynı kişiler bile farklı zman ve mekanda bile farklılık gösterir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılvardır. partnerlerin doyum süresi ile ilgilidir. genelde 45 dakikadan az olmamak şartıyla, tercihen 2 saati geçen süreler idealdir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göreceli bir kavram. Bana göre 1.5 saat boyunca aralıksız sertçe sürmeli.. önemli bunu kaldırabilecek bir kadın.
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında ortak hazza ulaştığı andır ideal süre bencil olmadan heranın karşılıklı keyif dönüştü an
10 Yorumla
+1 yılYok ya süre konulması saçma. Akışına bırakıp yapmak çok daha güzel.
10 Yorumlaİdeal seks süresi iki tarafta zevk aldığı süredir bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre seksin süresi yok ön sevişmeden tutun birleşmeye kadar ne kadar uzun olursa o kadar iyidir
10 Yorumla
+1 yılErkegin doyma ve doyurma süresine bagli. Oncelik kadina verilmeli ve bu kadinda kadina degisir
10 Yorumla
+1 yılkarşılıklı doyuma ulaşıp yatağa yıkılırsın o zamandır :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal seksin süresi iki tarafın da doyana kadardır bence dakikalık degildir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İdeal bir ön sevişme en az 20 dakika olmalıdır mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediği kadar sürer bide saat mi koycaz kural gibi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Her iki tarafında tatmin olduğu ilişki iyidir belli süresi olmaz
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında doydugu süre ideal süredir. Bugün 10 dk yarın 2 saat olur. Değişir yani ortam mekan zaman istek durumuna göre.
10 YorumlaBi dahakinde kronometre açayım bari..
60 Yorumla
+1 yılPartnere bağlı aradaki tutku iyiyse bir süresi yoktur bence
10 Yorumla
+1 yılBenim ilk posta 10 dakika 2. Posta en az 25 ile 30 dakika sürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIligim kuruyana kadar 2 4 c m olunca biraz zor oluyor ama dayanacak bir kadın bulmak mesele
10 Yorumla
+1 yılBir saat üzeri
30 YorumlaSekste süre olmaz yaa
10 Yorumla
+1 yılOnu da kızlar belirlesin
10 Yorumla
+1 yılNe kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığın önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafında orgazma ulaştığı andır.
10 Yorumla
+1 yılBence yoktur. Doyana kadar
10 YorumlaRahat 3 saat aralıksız üff canım çekti
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Yarım saat 45 dakka arası ideal olanıdır
10 Yorumla45 dk idealdir tam doyum için ne kısa ne uzun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüresi yok ben en fazla 6 saat dayanabildim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafında doyacağı Bi süre
10 Yorumla
+1 yılSaate bakmak saçma olur haz almak önemli.
10 Yorumla
+1 yılBen anlamam o işlerden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüresi olmaz ama süresi azda olmaz yoksa anlamı yok :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıl35-40 dakika gider gelirim 😎
10 Yorumla
+1 yılSeksin süresi olmamalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sekste süre olmaz doyana kadar olur
10 Yorumla
+1 yılBana göre yok bir iki üç
10 YorumlaKacinci posta olduguna gore degisir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı
30 Yorumla Yarım saatt 1saat arası yeterli fazlası sıkıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. İdeal seks ömür boyu sürmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYorulana kadar işte
10 Yorumla
+1 yılEn az 1 en cok 2
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılEvet vardır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 saat azami:/
10 Yorumla
+1 yıl45 dk dan az sürmemeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. süre yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadına baglı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat