hayatimda hic yasamadim ama duyduguma göre bi kac dakikada bitiyormus dogrumu? Zevkli seylerin genelde daha uzun surmesini istemezmiyiz? Peki seks neden bir saat surmiyorda 2-3 dakika suruyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılerkek bencil öküz olursa sevişme değil ilişki sonuç odaklı olursa 5 dakikada biter.
ama kadını düşünen sevişme odaklı olan kendine değil kadına odaklanan erkek ise 1 saatin üzerine çıkar. benim sevişmelerim 1.5-2 saat arası sürüyor. kadınım defalarca boşalıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılYani erkeklere 5 sakkia yeter ama kadinlarin isi yarida kalir kadinina deger veren onu uzatmaya calisir ya da baska yöntemlerle kadinin isteyini yerine getirir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 dakika nedir ya 😂 seks dediğin en az yarım saat sürmeli. Ya da partnerini boşaltana kadar. Ben bazen 3 defa boşaltıyorum partnerimi. Sonra boşalıyorum. Bunun ideal süresi yok. Tatmin etme süresi var. O da herkese göre değişir
00 Yorumla
+1 yılİlk evlendiğinde bir saat sürer bu sonra sonra düşer süresi sende istemezsin zaten tahriş olur herseyi onuruna bırakıp öyle zevk almaya bak sorarak veya hayal ederek olmaz 1 saat işkence 15 dakika yeterli bence
04 Yorumla
Soran+1 yılIste o saman ilerledikce dustugu icin yeni pozisyonlar farkli farkli pozisyonlara girerek veya sert hareketlerle bunu tekrardan 1 saate cikartmak mumkun olmazmi?
- +1 yıl
Her anını yaşayarak öğren daha güzel olur sabret
Soran+1 yılYani sekin tavsiyen aklima takilan sorulari bu merakimi unutup kendim ilerde yasadigimda tekrar sorularima geri dönerim ama bu sefer cevapla?
- +1 yıl
Dmden sormak istediklerini sorabilirsin
+1 yılO içinde kalma süresi ve partnerin gelme dakikası..Ön sevişme ve orali arttırabilirsiniz daha çok haz almak istiyorsanız bu zevkin doruklarına çıkaracaktır sizi.. Ve orgazm olduktan sonra sertleştirip tekrardan devam edebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
Kişiden kişiye, bazen aynı kişiler olsa bile yaşanan ana göre değişir. 2 dakika da sürebilir 15 -20 dakika da.
Her zevk uzamak zorunda değil bu arada, bazıları yaşanması gerektiği kadarıyla yaşansa yetiyor.30 Yorumlaseks kısa sürebilir ama sevişme o kafar kısa sürmez tabi işini bilene. Bir abazaya denk gelirsen iki dk lık sexle işini bitirir uyur Allah korusun
22 Yorumla
Soran+1 yılou herzaman mi öyle olur?
- +1 yıl
Abaza ya da hödük birisi önsevişme çok önemli
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. ıdealden ziyade kalıte önemlı öernegın
500 bın tlık araba dusunelım
eskı arabaların blelı bı agırlıgı var demı ayrıca 2 cı ele hızlı bı araba alabılırsın
ya da 500 bıne donanımsal olarka daha iyi 0 araba alabılırsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sevişme hariç 1 saat bazen 2 bazen de 3 saate yakın olduğu oldu. Hiç öyle dakikalarla bir süre olmadı. Ama baya yorucu. Değer mi dibine kadar Değer. O verdiğin zevki titremesini gördükçe bi daha istiyorsun. Tahriş olmuyor iyi islanirsa.
00 Yorumla
+1 yılBirkaç dakika çok kısa bir tanimlama olsa da, genel ortalama penetrasyon süresi 3-4 dakika,, ancak bana göre en önemli aşama tahrik ve ön sevişme aşaması,, bununla birlikte bir saat sürüyor
017 Yorumla
Soran+1 yılPenetrasyon ne demek?
- +1 yıl
Penisin vajinaya girmesi
Soran+1 yılEn önemli en zevkli kisimda bu degil mi?
- +1 yıl
En önemli kısım, ön sevişmedir, asıl hazzı burda almaya başlar ,, penetrasyon en son darbedir,,
Soran+1 yılAma son darbeye varamadigindada bir anlami kalmiyor demi?
- +1 yıl
Son darbeyi iyi vurmak gerekiyor tabiki☺️,, ama o son darbeye hazirlama kısmı varya,, oral yapmak, okşamak, ısırmak, tokatlamak☺️
Soran+1 yılOral yapilmasadq olur?
- +1 yıl
Tabiki hayır,,, oralsiz seks bana göre yarimdir,, yapmaktan bahsediyorum tabi
Soran+1 yılHmm ama tabi buda kisiye göre degisir
- +1 yıl
Yapmak isteyene de, yaptirmak isteyene göre de değişir evet
Soran+1 yılBida yapmak istemeyen ve yapirmal istemeynde var unuttun sanirim😄
- +1 yıl
Sen hangi taraftasin
Soran+1 yılYapmak istemeyen ve yaptirmak istemeyen
- +1 yıl
Hiç denedin mi yaptırmayı
Soran+1 yılHic iliskide bulunmadim ama yapirmayida dusunmiyorum
- +1 yıl
Bence özelden yaz, konuşalım bu durumu ☺️
Soran+1 yılYazdim
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Adamın performansına ve ön sevişmeyi ne kadar süre tuttuğuna bağlı
35 Yorumla
Soran+1 yılyani zaman adama bagli? adam ne zaman bitirmek isterse ozaman biter?
- +1 yıl
Yok bayana bagli bence
- +1 yıl
@Cekicicılgın06 bayanın çekici olması erkeği daha çok heyecanlandırır bu yüzden erkek erken gelebilir çabuk bitebilir ama ön sevişmeyi uzatmak bence erkeğin elinde çünkü kadınlar müdehale edemiyor fazla işleyişe
- +1 yıl
@Cekicicılgın06 üstünlük kadındaysa iş değişir
- +1 yıl
BAna gore bayanda olmali yasamdigim icin ama hayalim fsntaim boyle kadinda olmali
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sıf ön sevişmem 3 4 saat sürüyor ve tekrar tekrar bitip bailıyom be bunu çok abartıyom napıyım sevişmek ideol oldu bende
00 Yorumla Valla ben 2 saatten önce bitirmem. 3, dk 5 dk soyunmaya bile değmez. Ben de isterdim 45 dk, 1 saat falan sürsün. Yok ben 2 saaten önce bitemiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende ayni seningibiyimde ama canim soylediyin gibi uzun surmeli bende sevismeyi cok severim ama yok iste
00 Yorumla bazen 5 dk içinde aldıgın zevki 1 saatte alamazsın.
Sekste önemli olan şey doyumdur. Zaman değil.06 Yorumla
Soran+1 yıltamam 5 dakika full iyi gecti guzel gecti doyum aldin ondan sonra bitti gitti yasanmamis gibi devam? zevki daha uzun surdurme yok yani 5 dakikadan 10 dakikaya?
Soran+1 yılikinci ucuncu kez de heralde mola veriyor ondan sonra mi?
Soran+1 yılŞu an kafam karisti nasil ozaman bir iki kez oluyor? girip cikma mi bir defa diye sayiliyor?
+1 yıl15 dk ön sevişme 15 dk maks seksimiz sürüyor 30 dk en baba.
02 Yorumla
Soran+1 yıloda iyi ama bagzilarda giriyor cikiyor bitti ne anladin bu isten
- +1 yıl
Onlar amatör yeni tanışanlar seks esnasında her pozisynda baktıpın noktayı ve düşündüğün şeyi bilirsen kendini kasmassan geç boşalırsın
+1 yılYanlış duymuşsun 3 dk olanın erken boşalma sorunu vardır o yüzdendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin dediğin 1 saat ön sevişme dahil oluyor. Yoksa ön sevişme dahil 2 saat seks yapanda vardır hani. Ama ön sevişme olmadan sadece seks en fazla 10dk falandır.
00 Yorumla2,3 dakika seks mi olur 1 saat sürüyor eğer erken bitiyorsa sıkıntı var demektir.
00 Yorumla
+1 yılBende bunu anlamiyorum yahu gec gelsek suç erken gelsek suç bizden ne istiyorsunuz tam olarak?
010 Yorumla
Soran+1 yılGec gelip ya da erken gelmek degil 2-3 dakikada isi bitirip gitmek
- +1 yıl
Aynı hesap ben kendimi iliskide partnerimi mutlj edebilmek için kontrol edebiliyorum bedenime hakimiyet saglayabiliyorum en son iliskiye girdigim kadin böyle erkek mi olur bu kadar gecmi gelinir vs vs söyleniyordu erken gelsek bu seferde kendini düsünen bencil erkek oluruz
- +1 yıl
Altı üstü 80 dk sürmüş
Soran+1 yılVayyy 80 dk mi? Peki bunda ön sevismenin kismi ne kadardi
- +1 yıl
Aslında ön şevişme seven erkek kategorisindeyim ama bu ilişkimde maksimum 3/4 dk ön sevismem oldu
- +1 yıl
Çünkü bu kadin halimdeki kişiydi asla olmaz dedigim birisiydi
Soran+1 yılAnlamdim nasil asla olmaz? Ve 3-4 dakika ön sevismeden direk 75 dakika seks mi yaptiniz😳
- +1 yıl
Asla olmaz dedigim biraz popüler bir kişiydi ve sadece platonik sevişmek istiyordum şans ayağima geldi diyelim buraya bu kadarı yeter bence
Soran+1 yılAma yinede bu soruyi sorduktan sonra ögrendigim sey erkeklerin hemen bosalip ereksiyonun gitmesi 75 dakika araliksiz seks olmaz ki
- +1 yıl
Özelden yazarsan merak ettiklerini cevaplarım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 1 saat de sürmez 2-3 dakika sürmez... bu herkes için değişen bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok modumdaysam sbaaha kadar 6/7 yaptığım oluyordu, eski görüştüğüm insanla.
Her birinin sureside 35/40 dkka ve dinlenme06 Yorumla
Soran+1 yıl6-7 saat mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır ,6/7 kez,
En son beraberligimde 7 , uyanınca da bir kez daha yapmistik
Cevap sahibi+1 yıl@soran profili gizleyecem. takibe gelmek istersen ekleyebilirsin
Soran+1 yılanladim peki usanma olmiyormu
Cevap sahibi+1 yılHayır, genelde benim beraber oldjlarim her birleşmede süren uzun olduğu için iki uckez rahatlar
Cevap sahibi+1 yılTamam, sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-3 dakika mi 🤣 benim 1 saat falan sürüyor. Ama bu bana has bişey. Kendimi tutabiliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılnasil tutabiliyon?
Cevap sahibi+1 yılYani tutabiliyorum uzun sürüyor benimkisi
Soran+1 yılbisey sorcam bosalma spermanin cikmasimi oluyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet. bana burdan değil de mesajdan sor
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplam 1-2 saat sürdüğü de oluyor yarım saatte zamana ve yere göre değişir şartlara bağlı
08 Yorumla
Soran+1 yılyer? genelde ev mesela ama evdede bi kac dakika
Cevap sahibi+1 yılsenin sevgilinle erken mi bitiyor? evde ön sevişme öpüşme oral vs minimum yarım saat
Soran+1 yılbenlik bisi yok sadece genel olarak ögrenmek istedim
Cevap sahibi+1 yılbazı erkeklerde ereksiyon eksikliği erken boşalma problemleri olabiliyor öyle birisine denk gelirsin geçmiş olsun
Soran+1 yılpeki bunun icin bir care olmazmi?
Cevap sahibi+1 yılen garantisi doktor muayenesinden sonra ilaç veya düzenli seks özel karışımlar var geciktirici spreyler var
Soran+1 yılhmmm
Cevap sahibi+1 yılkim bu erken boşalan eşin sevgilin fuckbuddy?
Uzun surerse seksten soğursun kısa sürüp tadı damağında kalsın
00 Yorumla5 dakika yeter isimiz gucumuz var akdsasldjal
02 Yorumla
Soran+1 yılHa iste bunu demek istedim aleli aceleli isimis gucumuz var bi kac defa girim cikim tamam yeter belki karsi taraf isteklidir?
+1 yılMakine yok karşınızda
024 Yorumla
Soran+1 yılyani erkekten dolayimi kisa suruyor? erkekler hemen bikiyormu?
- +1 yıl
Bıkma değil, boşaldıktan sonra dinlenmek gerekiyor. Bazen 2-3 defa arka arkaya boşalabiliyoruz ama ondan sonra ereksiyon kalmıyor, zaman geçmesi gerekiyor. O zamanı beklememek için düzenli ilişkide olanlar yarına bırakıyor
Soran+1 yılnasil yani insan yoruluyormu onu yaparken? her iki taraftami yoksa tek erkekler mi?
- +1 yıl
Her iki taraf da nefes nefese kalıyor ama kadınlar durmadan saatlerce seks yapabilirken erkeklerin ereksiyon kaybı olabiliyor
Soran+1 yılYani bu demek oluyorki erkegin isi bitti bosaldi ereksiyonda gitti ama kadin hala kivaminda olsada kadinin istegi yarim kaliyor?
- +1 yıl
Kadın da yeterince doymuş olabilir bu süre içinde. Saatlerce isteyene ise seçenekler belli: erkek kadınını yarım bırakmamak için elini dilini kullanarak bir kaç defa daha orgazm olmasını sağlar veya biraz dinlenmek için ara verip tekrar ereksiyon olup devam ederler
Soran+1 yılpeki bosaldiktan sonra bir gerginlik sinir flan oluyormu? Hani dedin kadinin isini yarim birakmamak icin baska secenekler var adamin isi bitti diye yoruldum diyip gitmez mi?
- +1 yıl
Adamına bağlı, doymadım diyeni ben bırakmıyorum, başkasını da bilmiyorum. Sinir falan yapmıyor bende, tatlı yorgunluk ve biraz dinlenince geçiyor
Soran+1 yılhmm son soru daha yani doymadim diyeni baska yöntemlerle sey yapiyorsun ya. O an karsindakinin zevk aldigini görmek seni mutlu ediyormu yoksa icten ice ne zaman bitcek mu bu diyorsun
- +1 yıl
Haz almaya devam ediyorum, zevkle yapıyorum, onu öyle çıldırıyor görürken daha da iştahlanıyorum, uzun sürerse dinlenmiş oluyorum ve tekrar sertleşiyorum
Soran+1 yılsimdi dogru anladiysam biseylero oluyor erkek tarafi bosaldi ereksiyon gitti kadin dilerse kadinla ilgilenmeyi devam ediyor parmakliyor vs.. bu parmaklama flan uzun surdugunde erkek dinlenmis oluyor ve tekrardan sekse devam? Peki kadinda dinlenmeye gerek yok mu?
- +1 yıl
Doğru anlamışın anca illa ki erkek boşalacak kadın yarım kalacak diye kural yok. Bazen kadın erkekten önce doyar. Erkeğinin boşalmasını bekler. Kısacası kadın çok azgınsa defalarca orgazm olmayı ister, yorulsa da daha ister, devam eder. Düzenli seks hayatı varsa 1 defa orgazm olup bitmesinde sakınca yoktur, nasıl olsa yarın yine yaparız der
Soran+1 yılanladimm peki böyle hergun hergun senelerse yapildiginda artik bir anlami kalmazki? insan usanmaz mi?
- +1 yıl
Usanınca ara verilir, cinsel hayatı renklendirmek diye bir tabir vardır, zaman/mekan/pozisyon değiştirdikçe canlılığını korur. Koruyamayanlar, sıkılanlar ayrılır veya aldatır
Soran+1 yılhmm anladim sorularima yanit verdigin icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılBisey takildi aklima, peki penis kadinin icinde durabilir mi? Yani icine girdi öyle orda bekletebilir mi yarim saat flan ayni zamandada dinlenip sohbet flan?
- +1 yıl
Erkek yaratılışı gereği bunu kontrol edemez, içinde hareketsiz durursa beden ihtiyaç yok zannederek ereksoyonu sonlandırir, yani içinde hareketsiz dururken iner
Soran+1 yılIner ama ordan cikmaz?
- +1 yıl
İnince içinde kalamıyor. Boyutu küçülüp yumusadığı için çıkar
Soran+1 yılAma mesela kucakta oturdugunda cikmaz?
- +1 yıl
Benimki çıkıyor inince, pozisyon ne olursa olsun
Soran+1 yılHmmm peki max ne kadar icinde durur? Cunku ben ilerde sonda artik dinlenirken öyle istiyom bir beden
- +1 yıl
Kesin bir süre veremem, kişiden kişiye değişir ve o anki duruma göre de değişir. Ruh hali bile etkiler. İleride kendin dener süresini tespit edersin ama içinde hareketsiz durmasının sana haz vereceğini sanmıyorum, git gel haz veriyor, oradaki sinir uçlarının uyarılması lazım
2 saat ideal ama yetinebilene.
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir isyan ya😃
01 Yorumla
Soran+1 yılisyan degil merak
- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Çiftten çifte değişir bu.
.00 Yorumla
+1 yılbenim 45 dakka olduğu oluyor tek postası
00 Yorumla
+1 yılNe zaman doyarsak belli bir süreye göre değil yani
00 YorumlaBen 1 saat aralıksız yapıyorum
00 Yorumlabu kişiden kişiye değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doyana kadar benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yıl5 saat seviştiğimi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılNe 2-3 dakikası lan
00 Yorumla
+1 yılBenimki 2.5 3 saat arası sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2,5 saat
30 Yorumla1 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 saat
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenle deneyebilirsin fjjfjfjd
Soran+1 yılHahaha cok komik
Cevap sahibi+1 yılAma soruna gelince tek posta için 20-30 dakika iyi bence. Gece 4 posta yapsan 2 saat oluyor zaten önsevişme hariç
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 saat idealdir
11 Yorumla- +1 yıl
Havv hehe hehe
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa sürer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yıl2 saat
00 Yorumla 2 saat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam