Bütün erkeklerden soğudum sevgililik gözümde sadece kirli çıkar ilişkisine döndü erkekler neden böylesiniz sizi anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum hiç mi sarılma destek görme fiziksel şefkat ihtiyacınız yok neden hep cinsellik?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAtaerkil sistem. Her şeyi yöneten, erkekler. Kadınlar da onların kölesi gibi. Mesela kardeşim çalışmaya başladı, 2 günde 1 geliyor eve, çocuk evde değilse evde ne erzak var ne yapılmış bir yemek ama eve geleceği gün kadının g*tüne kurt düşüyor yemek yapmaya başlıyor ona özel. Biz iki kişi insan değiliz çünkü. Sanki çocuk evden gidince burada hayat duruyor. Ya da en son işyerinde bir kadın vardı, kadın çalışanlara karşı uzak, negatif ve mesafeliydi ama erkek çalışanlar ondan memnundu, çünkü erkeklere kim bilir hangi yumuşak yüzünü gösteriyor, en son bir erkek çalışan kadını üstü olmasına rağmen telefonda azarlıyordu, onu bir kadın çalışan yapacak olsaydı çoktan kovulma sebebi olurdu. Yani erkeklerin derdi neden seks, çünkü eğitim sistemi belli, iş hayatı ve şartları belli, vasıfsızlar ve kadından başka ilgileri yok ama kadınla alakalı *mdan başka dertleri de yok. Sonuç olarak kadınlar önce kendine, sonra diğer kadınlara değer verse, eşcinsellerin modayı ele geçirmeyi misali sektörlerde kadın istihdamı artış gösterse ve kadın cinsinin belli bir gücü olsa önce hem kadınlar kendine daha çok değer verecek ve erkeklerin suistimallerine maruz kalıp tamah etmek zorunda kalmayacak hem de erkekler ister istemez kadınları böyle oyuncak gibi oynayıp oynayıp atma sevdasında olmayacak. Karışık oldu belki ama olaya farklı yerden girmek istedim. Ataerkil sistemi erkekler çökertmedi, kadınlar yapabilir anlamında söyledim. İmam ve Mansur sayesinde gelecek biraz daha umutlu ve parlak. Ama onun haricinde yegane sorun ciddi bir cahillik, hem erkek hem kadın için. Cahil kadını erkek kandırıyor, cahil erkek de seksten başka bok bilmiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şefkat bekleyenlere şefkatli yaklaşıyoruz kendisini aldatana gidiyor
Saçlarını seviyoruz saçlarını çekip kopartan gidiyor
Sarılıp uyumak istiyoruz (enaz yirmi görüşümde var) senin derdin cinsellik diyor yok diyor
Yemeğe çıkiyoruz burası olmamış daha lüks mekan olmalıydı
Arabayla alıyoruz bir saat trafikte kalıyoruz vay beş dk geç geldin
Sen anla işte solemek istediklerimi
Sana gerekenlerle bize denk gelenler biraz kötü olmuş
Bu benim için yazılmış bişe değil duygusal erkeklerin yaşadıkları durumları anlatıyorum149 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @Akrep-Bir_Adam
- +1 yıl
teşekkür @Afrodit34343434
- +1 yıl
neden teşekkür ediyorsun ki?
- +1 yıl
teşekkür @obenimisyon112 @akigolar1990 ve @eskiyasa
- +1 yıl
@Afrodit34343434 görüşleri begenmekte bı incelik
İnceliğe incelikle karşılık verilmelidir - +1 yıl
elbette nezaket kuralları önemli lakin benim bağdaştıramadığım nokta soruyu soran gizli kullanıcı bir bayan teşekkürü siz ediyorsunuz yorumcu olarak sorunun sahibi değilsiniz bu sebeple şaşırdım.
- +1 yıl
@Afrodit34343434 ben teşekkürü benim görüşümü beğenenlere ediyorum
Soru ne olursa olsun
Sonuçta bu insanlar görüş beğendiler diye soruyu soran görüşü beğenmek zorunda değil
Belki işine gelmez bazen trol soru xper sorusu olur görüşler yorumlar vb umurunda değildir
Tarz meselesi
Buraya her yazdığımız görüşü beğenenlere bildirim olarak gidiyor bişe yazacaksan bana yaz
İrdelemen güzel - +1 yıl
hmmm şimdi çözdüm olayı
konu ile ilgili görüşünü beğendiğim için teşekkür ettin buna hitaben bende sana teşekkür ederim.
+1 yılCinsellik zaten olması gereken bir şey, bi sadece bizim gibi ortadoğu ülkelerinde abartılıyor. İlk amaç cinsellikse sıkıntı zaten, sevgililikte destek verme, yanında olma, sarılma, birlikte vakit geçirme her şey önemli ama cinselliksiz de eksik kalır açıkçası. Öncelik olmadıkça ve tek niyet bu olmadıkça istemek yanlış bir şey değil.
02 Yorumla- +1 yıl
2 tane rahibe teresa eksilemiş
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederimm
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBedensel açlık, ruhsal ve akli açlığın çok üstünde bu ülkede.
O yüzden.41 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de böyle vallahi anlamadım ben yurtdışında yaşıyorum burada öyle değil aslında Ama insanlar cinsellik olayını ilk yere koymuyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Tabi koymazlar, cünkü orada herkes seks yapıyor. Herhangi bir planda degil, zaten yapıyosun yani. O yüzden diger seyleri düsünebiliyorsun.
Soran+1 yıl@saasmerhabalaraq düzenli olarak seks yaparsan şefkat ilgi bunlara önem i verir misin?
- +1 yıl
hayatıma girecek kisiyle zaten seks hayatım olacagı icin şefkat ve ilgiye önem veririm
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asıl mesele ama ihtiyaçlara göre ilişki yaşamak değil ki. O zaman öyle düşünürsek sen de aslında şefkat görmek istediğin için o adamlasın karşıdaki adamı sevdiğinden onla beraber değilsin. Bu da bir çıkardır aslında. Cinsellik arayan birisi sevgililik adı altında bunu yaşamaya çalışabiliyor veya şefkat arayan biri bunu sevgili bularak gidermeye çalışıyor. İnan sen nasıl onların cinsellik için seninle beraber olduğunu hissediyorsan onlar da senin ilgi isteğinden ötürü bunu yaşadığını içten içe hissediyorlardır. İlla bir ilişki içinde olmak zorunda değiliz, gerçekten hoşlanmadıysan gerçekten anlaşamıyor ve sevemiyorsan birini bir ilişkide kalmak bana doğru gelmiyor.
40 Yorumla
+1 yılSanırım bu yaradılış yapısıyla alakalı bir durum, erkekler için cinsellik bir tık daha öndedir. Ama, bazı kadınlar erkeklerden daha çok cinsellik istiyorlar.
Ayrıca, cinsiyet farketmeksizin kadın/erkek, herkesin aklının bir köşesinde cinsellik her zaman vardır. Zaten olmaması sıkıntı olur.
Kadınlar, yaradılış itibariyle biraz daha duygusaldır. Erkeklere nazaran cinsellik 2. planda kalabiliyor. Daha çok el ele tutuşmak, sarılmak, öpüşmek, koklaşmak ve ilgi görmek istiyorlar ama bir erkek yapısı gereği aklı daha çok cinsellikte olabiliyor. Tabii ki bu durum, her erkek için de geçerli değildir...20 YorumlaNe kadar doğru bir söz, "erkeklerin" !
Çünkü çok af edersiniz ama "Adam" lıktan zerre nasibini almamış, kendi ana bacısına dünyanın en namuslu adamı kesilip, dışardaki sanki kimsenin kardeşi, annesi değil gibi, her şeyden önce hayvandan farklı düşünebilen bir insan olduğu için ama insan gibi davranmasını bilmeyen, beyni ile alt tarafı yer değişmiş kişiliklerin, karşı cins nefes alsın yeter gibi ağzı sulanarak bakan şeref yoksunlarından Erkekler diye bahsettiğiniz için teşekkürler.
Çünkü biz ADAM' lar farklıyız. Kendimizi ispat etmek için de, buyurun bir de bizi tanıyın deme gereği duymayız. Siz her semeri güzel eşeği seçip düştüğünüz için üzgünüm..
Saygılar.04 Yorumla- +1 yıl
Insanlarzaten dusunme yetisi olan hayvanlar degil miydi?
Enazindan antropologlar boyle diyor - +1 yıl
Para
- +1 yıl
@Freddy1616 gözlüğü çıkar, sana soru sormadım :D Linke git.
+1 yılBir an ben yazdım sandım 😅 Buna benzer bir soruyu, 7-8 erkeğe sormuştum. Ilk mesaj da cinsellik muhabbeti yapan erkeklere "neden?" Diye sordum ve onlar da "çünkü çok güzelsin" dediler. Ben de "iyi ama bir kız güzelse neden ona sarılmak istemiyorsunuz da direk cinsellik düşünüyorsunuz?" Diye sorduğum da mantıklı bir cevap bulamamıştı.
22 Yorumla
+1 yılyaş aralığımız bir. bizim jenerasyon zor kavuşmaları yaşadığı için sanırım şu an ki dönemin her şeyi kolay elde etme sürecine adepte olamıyoruz. duygusal ihtiyaçları karşılanmasını talep ediyoruz. aşkı istiyoruz. sevgi istiyoruz. sadakatı istiyoruz. merhameti istiyoruz. süreç dönem o kadar değişti ki eskiden ayıp diye baktığımız gördüğümüz şeyler şuanda ulu orta her şeye erişim çok kolay ve seçenek çok o sebepten biz ilişkilerimizde istediğimizi elde edemiyoruz.
33 Yorumla- +1 yıl
Bence bunun sebebi gercekten seven bi erkek olmamsi. Gercekten seven asik olan erkek dokunmaya bile kiyamaz. Onceligi onun sevgisi olur cinsellik olmaz
- +1 yıl
@kardanadam28 bak bu görüşüne katılıyorum çok doğru demişsin
- +1 yıl
Sen beni tanisan cok seversin de iste.. :)
+1 yılYemin ediyorum içimi okumuş soru sahibi bıktık biriyle konuşmaya korkuyorum cevap verirken bir mesaja 10 kere düşünüyorum ya ne desem yanlış anlamaz diye. Bi türlü anlamadılar kadın abje değil. Israrla hep aynı talep bu sadece burada değil her yerde aynı abi diyosun ters bakıyor evli diyosun gözü dışarda iş görüşmesine gidiyosun istediği başka niye bu kadar zor durumda bırakıyorsunuz bizleri anlamış değilim. Korkuyorum cidden evlilik ten de sevgili olmaktan da.
30 Yorumla
+1 yılBenimde güvenecek kimsem kalmadı malum kişi saolsun hayatta en sevdiğin ve sevdiğini zannettigin kişi bile seni intihara ateşe atarmis.
Her erkek aynı değil sende olan hata bu.
Buradan elbette doğru insanlar bir iki çıkar senin bulduğuna bağlı bu.10 Yorumla
+1 yılO zaman şevkat beklemeyi bırakmanızı tavsiye ederim. Cinsellik düşünmeyen bir erkek yoktur. Onların doğası bu alışın. Belli etse de etmese de cinsellik bir ilişki için bir erkek için önemlidir. Gerçekten düzenli ve güzel bir cinsel ilişkisi olsun isterler. Ama onlara bu zevki yaşatmayı bilen kadınlarla birlikte olduklarında.😄 Belli etsin ya da etmesin erkeklerde bu var bunu artık kabul edin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şevkat beklerken bu çıkar olmuyor ama adam senden cinsellik beklerken " ayyy iğrenç çıkar ilişkisi" oluyor öyle mi?
Sizin kafanız mı iyi acaba? "Vermiim ama hep alayım" diyorsun da tanrı mı bu erkekler almadan devamlı versinler?
Kafasi çalışmayan birinin mutluluğa ulaşması, piyangodan büyük ikramiyeyi şansına tutturamasi gibidir. Yani mutsuzluk garanti edilir.
Hanımlar litfeeeenn..02 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok doğru bir yorum yaa
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsiyet farketmez bence
Sarılmanın verdiği hazzı heyecanı mutluluğu sıcaklığı güveni mutluluğu huzuru ve daha aklıma gelmeyen bir sürü güzel şeyi hissettirdiğini bilmedikleri sarılmanın sihrini keşfedemedikleri için sarılmanın kıymetini bilemez insanlar.
Sevişmek cinsel ilişki tüm cinsel aktivitenin bir sonu vardır ama
Sarılmak 🤗🤗 sınır yok süre yok yer mekân seçmez sarılmak anlatılmaz yaşanır..
Sarılın fırsatınız varken sarılın sımsıkı...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın Temel Kutalarına aykırı yürümeye çalışan birisisin.
Doğanın Kanuna aykırı.
Bir Sağına soluna bak.
Hayvanlar bile Cinselik içinde.
Yarım iş olmaz ya 100% varsındır.
ya da 100% yoksundur.
Çoçuk Krejinde değilsin Gerçek Dünyayla bağdaş.
Aç Gözlerini gör görmen gerekeni ve Kararını ver.
Sen ne istiyorsun?00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bu dunya oyle biyere geldiki ucurumun kenarinda ar namus adamlik kadinlik hepsi artik bacak arasinda kalmis allah iyilerle karsilastirsin insallah niyetin temiz olsun adam gibi adamlari bulman dilegimdir
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO bahsettiğin erkek harbi adamlar çok azaldı ve eskide kaldı gibi bir şey bir tanesi karşında duruyor şu an neslimiz tükendi artık gibi bir şey ben yıllardır evliyim çok duyuyorum şimdi hayat şartlarından dolayı pahalılık vesaire erkekler evlilik olayına sıcak bakmıyor ve günü birlik yaşamak istiyor ama istisnalar her zaman vardır ve azdır bu adamlar ile karşılaşma olayı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. 1- kadınların ön yargıları
2- erkeklerin abazalığı
3- din baskıları
4- hayatımıza çok hızlı giren teknoloji
5- bazı kadınların bunu geçim kaynağı haline getirmesi
6- bastırılan duygular
7- Melih Gökçek22 Yorumla
+1 yılHepsi bir değil ise de geneli böyle fıtrat bozulmuş erkekte de kadında da😉
60 Yorumla
+1 yılŞefkat beklerken bunu çok belli ediyor, yaralı kuş gibi bakıyorsan art niyetlisinin işine gelir. İçini başka şeylerle doldur, şefkat bekle ama şefkate muhtaç gibi yaşama
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik dediğin şey 2-3 hafta aralıksız yaptığında sürekli istenicek bir şey haline gelmiyor artık sonrasında zaten sevgi falan varsa ilişkiye dönüşüyor
10 Yorumla
+1 yılÇok genelleme yapmayalım ama benimde karşıma hep böyleleri çıkıyor valla şu an bir erkek konuşmaya kalksa asla güvenmiyorum önyargımı kıracak birini bulamadım
10 Yorumla
+1 yılSanırım kontrol dışı bir organ ve hormonlar buna sebep olan. Herkes bir değil çünkü sarılmak kadar güzel bir şey yok hayatta.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan da şefkat gösterirdim ama gel gör ki yeryüzündeki hiç bir kız bu şansa layık olmadı.
20 Yorumla Her insan cinsellik ihtiyacı duyar. Bence sen aradığın yeri değiştir. Çünkü düzgün ilişki istiyen erkek de var.
20 YorumlaŞefkat için önce sevgi gerekli sevgi içinse emek size denk gelenler cinsellik için gelmiş veya yanlış anlamayın yapınız belkide bu tip insanlar i size çekiyor
00 YorumlaPeki ya soruyu aşk ilişkilerinden değilde cinsel ilişkilerden açman :D tüm kızlar böyle kendinizle çelişiyorsunuz...
06 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikle ilgili birşeyi aşk ilişkileri vb konularda açtıgın zaman kaldırılıyor alakasız paylaşım ya da cinsel paylaşım oldugu için bilip bilmeden yorum yapma istersen
- +1 yıl
Cinsellik kelimesi geçiyor beyefendi görmüyor musunuz
- +1 yıl
Neden hep cinsellik diye bi soru sorulmuş yani cinsellik konusunda
Soran+1 yıl@sericevappls duruma el atmak istiyorum😅 bilinçli bir şekilde censellik kategorisinde paylaşmadım
+1 yılBen anlamıyorum ki arkadaş siz böyle erkekleri buluyorsunuz ondan sonra suç biz masum olan erkeklerde de oluyor. Yahu bu nasıl bir saçma düşünce şekli?
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ihtiyacım olan şey sevgiyle şiddetin buluştuğu yer yani seks. Sarılma eylemi tek başına çok itici geliyor. Fakat kalçaları sıkarak sarılmak çok hoş
00 Yorumla
+1 yılSevgililik zaten özünde kirli çıkar ilişkisidir. Neden biteceğini bildiği bir ilişkiye başlıyor ki bir insan, bana göre kendini kandırmaktan farkı yoktur bunun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun cevabı çok basit bu birçok kızın sorunu erkeklerin beyni cinsel organları tarafından yönetilir çünkü. Her erkek aynı değildir fakat erkeklerin büyük çoğunluğu için böyledir
37 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlarının beyninin parayla yönetildiği gibi 😀😀
Cevap sahibi+1 yılGeldi yine hemen her görüşe laf eden şahıslar
- +1 yıl
Alakası yok, doğrular bunlar konuyu alakasız yere çekme. İki cinsinde zaafları olan şeyler var erkeklerin ki cinsellik kadınların ki para bu kdr basit.
Cevap sahibi+1 yılTamam da kendi görüşünü kendine sakla kardeşim banane senin düşüncenden
- +1 yıl
Erkeklerle ilgili bi yorum yapmışsın bende cevap verdim ne boş yapiyosun? Yok yorumuma cvp verdin bilmem ne ergenler gibi küfür mü ettik sanki Allah Allah ya
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin geneli ile ilgili yorumda bulundum sen o genel grubuna gitmiyorsan seni ilgilendirmez giriyorsan da bilemem yani ben kısaca cevabımı verdim lütfen uzatmayalım
- +1 yıl
Tamam bende yorumuna cvp verdim bu kdr basit yani. Yok yorumuma cvp verdin bilmem ne çoluk çocuk hareketler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasit çözümü bunun. cinsellik olmasınmı diyoruz biz. layıksa benimle olmaya evlenir cinselliğin en iyisini yaşatırım ona. buna rağmen hala dotü yoksa evlenmeye anında tekmeyi yer
30 YorumlaGenellemeyelim ama çoğu erkek beyniyle değil s*k*yle düşünüyor
33 Yorumla- +1 yıl
Profilin ne şeker böyle ya
- +1 yıl
Ama. hakkisin bide adam gibi *
+1 yılMaalesef yetişme tarzları böyle. Sadece hormonal ihtiyaçlarının peşindeler. Allah korkusu ve maneviyattan uzaklar
10 YorumlaAslında kadın çiçek gibidir sevgiyle beslenir
Bence bir kadını cezbeden romantiklik duygusallık ve ona olan saygı10 Yorumla
+1 yılhepsi bir arada olabilir. taraflar karşılıklı yetmeli her anlamda ve her şeyi paylaşabilmeli yerine göre
10 Yorumla
+1 yılŞu an bi sevgilim olsa ilk yapmak isteyeceğim şey sarılıp uyumak olurdu
19 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik beklemez miydin gerçekten?
- +1 yıl
Beklemezdim değil ama önceliğim olmazdı
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılFiziksel şefkat olarak veya ilgili olmak anlamında karşı taraftan neler beklersin
- +1 yıl
Sarılmayı sevsin, başımı dizine/göğsüne yasladığımda huzur versin. İletişim kurmakta zorlanmayalım yeter.
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Sen peki?
Soran+1 yılSımsıkı sarılması, kolunu omzuma atması, belimi kavranması, hediye alması, saçımı okşaması kısaca onun muşum gibi hissettirmesi
- +1 yıl
İsteklerimiz zor değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüsümüze yatırıp saçını okşadığımız, öpmeye, koklamaya kıyamadığımız kadınlardan kazık yediğimiz için. Sonunda seninle gelecek düşünemiyorum lafını duyduğumuz için.
S.. ken seviliyor, s.. keni bırakmıyorsunuz.10 YorumlaIsıtıp ısıtıp sorulan soru
Basit olma cinsellik için yanaşmasınlar teyze sert ol biraz20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen artık kızların şefkat vs istediğine inanmıyorum. Bir insan nasıl sevilirse o kadar güzel sevdim. Cinsellik olmadı aramızda. Sevgi saygı her daim korudum ama bitti. Saçma sapan sebepten hemde. O yüzden artık inanmıyorum, kimseye boşuna sevgi harcayamam, boşa zaman harcayamam
20 Yorumlaİnsanların Tabiatını Ve Dengesini Bozdular . Ondan Dolayı Çoğunluk Böyle
Rabbim Böyle Erkek Ve Kadınlar dan Uzak Eylesin Bizleri 🌹🤲🌹00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünü yabancı erkeklere çevir bebeğim... Türk erkekleri ne yazık ki aşktan anlamıyor, duygudan anlamıyor. Onlar için önemli olan tek şey yalnızca seks yapmak için model gibi güzel olman gerek... Hepsi bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılşevkat sevgi ilgi insanın karakteriyle ilgilidir oysa sadece dış görünüşünü beğendiğim kişilerin karakterini merak ediyoruz sorun da burada sanırım
00 Yorumla Suçlu sadece biz olamayız ne yani cinselliği sadece biz mi istiyoruz bütün erkekler böyle değil aşk isteyen duygusal ve şefkatli olan illaki vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda oyle artik sadece erkekler degil ne sorular var ayartmak icin sorulmuş yuva yıkmış suclu hep erkekler olamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de öyle başlıyoruz ama sonra çirkefleşince karşı cins. S2p geçiyoruz
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum neden hep seks şevkat sevgi yok 😔
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgisiz sevisjeden yani seks nasil oluyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılNeyseki KS de böyle güzel sorular da üretiliyor, o kadar haklısın ki, ama yanıtı yok...
10 Yorumla Tam ihtiyacım olan şeyler sarılmak şefkat görmek ☺️😀
10 Yorumlakonu eninde sonunda döner, oraya gelir. kaçınılmaz🤷
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. amacı sarılma olan erkek de bulamıyor ki istediğini
10 Yorumla
+1 yılBen dürüstlük ve sevgi bekliyorum.
Siz bayanlar ne yapıyorsunuz?
İhanet. :)00 YorumlaÇünkü dah a benim gibi bir erkeğe denk gelmemiş sin... ondn prenses
00 YorumlaKonustugun kişileri sen seçiyorsun sonra bütün suçu karşı tarafa atıyorsun. Belki hata sende
00 Yorumla
+1 yılBazılarıda tersi oluyor niye öyle dengi dengine olmuyor çok garip
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen diyosun ki bana karşılıksız madde versin ama ben ona hiç bir şey vermiyim. maalesef dünya böyle işlemiyor. 1 sen vericen 1 o vericek.0 ayrana 2 düzine köfte ekmek istersen kimse vermez tabi sana
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhh be güzelim yanlış ellerde yanlış kollara sardormışsın kendini
02 Yorumla- +1 yıl
Her zaman böyle değildir konu
- +1 yıl
her şey cinsellik degil iki taraf isterse o buyü oluşursa olur
O zaman biraz daha dikkatli olun, bazı erkekler cinselige önem verir bazıları o kadar vermez. Hanımlarda aynı sadece iyi insanları bulmak ve görmek gerekir...
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi ben de arkadaşımda yani bütün kızlar bekliyor emin ol.
Erkekler sizlere söylüyorum kızlara şevkat gösterin dinleyin sacini oksayin öyle yapjnca inanin kizlar da istedigini yaparlar zor bir sey degil yani10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinslerin yüzünden. Yakında otobüs durağında otobüsün gelmesini beklerken verecekler. Onca kız verip duruyor erkeklerin aklı cinsellikten çıkmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün erkek kalmadı ki aşko kalsada biz safozlara düşmüyor 😅 öyle kötü kızlar lazım bunlara
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla.40 yaşında ne şefkati ariyonki ailenden başka kimseden şefkat bulamazsın arama. bosjna
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFıtratları oyle güzel kardeşim bırak erkekleri kızlarla takil askım. Aradigin herseyi bulabilirsin.
20 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkilerimden hep şefkat bekliyorum ama erkeklerin niyeti hep cinsellik, neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler