Eşiniz den izin alır mısınız
Yaparım eşimden gizli
Yaparım eşimden izin alırım
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle bir şeyi birbirilerinden haberi olarak yapan çiftlerin zaten evliliği güzel ve yıkılmadan devam ediyor. Onun dışında aldatmak dümdüz şerefsizliktir.
Açık ilişki tarzında evlilikte dediğin gibi oluyor bence gayet mantıklı hep aynı beden heyecanlı olmaz, araya eşlerin onayı ile farklı lezzetler katmak gerek
Haberi olunca aldatma olmuyor mu
@Karizma_14_ aldatmanın kelime anlamını oku bro
@siyahcorap Boş kafayla gezip yorum yapan tiplemelere niye cevap veriyorsunuz vaktinize yazık.
Sensin boş kafalı
Çoğu kişinin içinden geçen böyle bir hayat ama bunu öğretilen doğrular nedeniyle kişiler kendisine dahi itiraf edemiyor. Cinsellikle ilgili biraz daha içgüdüsel yaşamak çiftleri daha çok mutlu ediyor. Biliyorum biraz hassas konular ama farkın olduğu için mümkünse sohbet etmek isterim seninle.
@siyahcorap Saygılı, konuşmayı bilen insanla elbet muhabbet edilir, yazdım size.
Ben evliyken bunlar başıma geldi şundan dolayı bundan dolayı vs vs sebepleri anlatmam ama bi insanın başka bi insana yanaşması için illaki bi sebep vardır yoksa durup dururken kimse hayatında farklı yaklaşım yapmaz oluyor mu diye sorarsan çok illaki olur şehvet bitmediyse o devam eder
Bir insanın başka birine gitme tercihi 2 sebeptendir
Hiç bir koşulda tatmin edilmemek bunun bir sürü sebebi var sevgisizlik bencillik ten uyuşmazlığı
İkinci si kişinin her şeyi normaldir ama gözü açtır günümüzde her iki sebepten dolayı bunlar zaten oluyor izin istemeye gelince öyle bi yürek tanımıyorum
Hayır tabiki karımdan başkasıyla olmaz
Cevap
56Cevap
Eşim olsaydı ihanet etmezdim. Karakterim buna müsait değil. Hani kendimi pazarlıyormuş gibi görünüyorum ama cidden yapmazdım. Şu ana kadar hiç bir sevgilimi bile aldatmamışımdır
Zaten yaşıyorum gizli yapmıyorum ama gözünede sokmuyorum, çapkın olduğumu biliyo okadar, ayrıca böyle şeylerde izin alacak kadar yüzsüzde olmamak lazım😃
Galiba bu evliliğin 10uncu yılında felan fantezi haline geliyor. Daha önce evli çiftlerle ve evli kadınlarla kaçamaklarımız olmuştu. Hepsi hemen hemen 10 yıllık evliydi.
öyle bir niyet düşüncem varsa zaten evlenmem evlenmek saçma kalır ki bekar kal yapmaya devam et, neden evlilik o zaman
kadın hiçbir erkek eşinin başkasıyla seks yapmasına izin vermez o yüzdendir ki her şeyi gizli gizli oluyor
Tabii ki gizli olur, belki de olmuştur ama tek gecelik, mastürbasyon gibi sadece karşılıklı anlık yükselen arzuların tatmini amaçlı.
Evli olsam asla yan gözle dahi bakmam. Eşimle helalimle yapmak varken gereksiz.
Eşim benim tüm cinsel yaşantımı bilir bu yüzden doya doya yaşarım
evli olsa idim sekste eşim ile mutlu değil isem eğer o zaman yapardım
Eşimle beraber birbirini bilerek evet açık ilişki yaşamaya devam.
hiçbir eş böyle bir durumda izin vermez sen izin verir misin
İstisnaları atlarsak, kim izin verir böyle bir konuya hiç bilmiyorum.
ya ızınalamam zaten dırek bosar ama bu aclıgıda dındırecek yerleri kacırmam kacırmıyorum
yaparım eşimden gizli :D
Takip atmıştım sana ama?
Yalan sölücek değilim
Evliyim ve kimi canım istese bir adım atarım. Olumlu olur ya da olumsuz sonuçlanır ama yerimde duramam
Bu durumdan eşimin haberi var. Git seks yapabilirsin bile dedi. Ama şu ana kadar boyle bir şey gerçekleşmedi.
Swing/Cuckold dışında buna izin verecek eş yoktur sanırım
Hangi açıdan baktığınızda bağlı ve bence duygu karmasasi olmamalı
ya karıcım izninle karşı komşumuz ayşeyi becerip geleyim geçen gün bana memelerini gösterdi camdan
Bu Türk Milleti nereye gidiyor :D Cuckoldcu olmuş herkes
Esimle bu konuda uyumluyuz fantazimizi vs konusuruz yaptigimda mutlaka bilgisi olur
Biz o konuda rahatız... İzinli olduktan sonra...
Cidden yanlış anlamayın sapık değilim 19nyasindayim yani yaşlı sapık değilim biraz sohbet etsek olur mu rahatsız etmek değil amacım rica etsem 😊 daha önceden konuşuyorduk ama hesabım silindi belki hatırlarsınız :)
gizlilik içerisinde evet
Sen yaptın mı? ya da yapıyormusun
İkisini aynı anda yürütebilen kadın yokki
Bence doğru düşünüyorsun
Fırsatını bulan yapıyor
He izşn alıyımda caksın gotume😂
Böyle bir duruma annem sürüklenmişti
Ben ilişkide karşımdakini mutlu hissettirmekten hoşlanıyorum
Ben yapmam ama yapanları gördük
bacımız swing ve ffm /mmf sever bir kardesımız ,
Tek mutsuz ben değilmişim 🤣
Asla yapmadım, yapmamda.