Eşinizin siz istememenize rağmen cinsel içerikli şeyler izlemesine ne tepki verirsiniz?

Öncelikle belirtmek isterim ki çok fazla olmasa da muhafazakar aileyiz. Konuya geliyorum. Netflix'te bir dizi var ya Elite diye, onu açtık eşimle. Ancak o kadar çıplak vücut vardı ki midem bulandı ve kapamasını söyledim. Kendi yine de izleyeceğini söyledi. Eşi olarak rızam olmadığını, böyle bir içeriği onun da izlemesini istemediğimi söyledim. Israrla izlemesi sinirimi bozdu açıkçası. Sonra baktı ki ciddiyim kapattı. İzlemesini istemediğimden izlenenlerden de sildim. Fakat tekrar baktığımda son izlenenlerde vardı. Bugün sorduğumda dükkanda 4 sezonu da bitirdiğini söyledi. Yani benim istemediğim bir şeyi ısrarla yapması yüzünden kavga ettik. O etmiş sayılmaz gerçi, ben ettim. Özür diledi durdu ama biliyorum ki hatası yüzünden değil, sadece konu uzamasın diye özür diliyor hep. Geçen sefer de dilemişti çünkü. Bu döngü hep böyle gidiyor ama ben çok sıkıldım bu durumdan. Tekrar edeceksen neden özür diliyorsun be adam, bir de sanıyor ki özür dileyince her şey düzelecek. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum, bu yanlış bir hareket değil mi? Sizin tepkiniz ne olurdu?
Eşinizin siz istememenize rağmen cinsel içerikli şeyler izlemesine ne tepki verirsiniz?