Fantazili sevişme her ne kadar cinselliğin tabu olduğu ülkemizde gerek zamansızlık gerek hazırlıksızlık gerekse monotonlaşma ve bilgisizlikten çok uygulanmasa da , cinselliği güzelleştiren bir şey olduğu apaçık. Peki siz bunu yaparken utanır mısınız yoksa o an gözünüz hiçbir şey görmez mi?🍀🍀🍀
Fantezili sevişme sonrası bünyenizi utanç mı kaplar yoksa muzurluk mu?
Cinsellik yaşanan zaman dilimi, dünyadan ayrı bir zamandır.. O an normal hayatta olan belki hiçbir şey aynı paralelde ilerlemez.. Patronken amele, özgürken tutsak olunabilir..
Bu, orada kalır ve konusu açılmaz.. Utanmak asla söz konusu değil.. Birbirini mutlu edebilmişse çifler, önemli olan budur..
Cinsellik ve fantezi dünyası sonsuz bir evren gibi bana göre. İçinde birçok oyuna ve insan ev sahipliği yapar. Birçok şeyi tecrübe ettim. Birçok şeyi yaşadım. İlk zamanlarda biraz utangaçlık olmuyor değildi. Fakat artık seksin sonunda partnerimin yüzüne bakarak haylaz ve manidar bir gülücük kondurmayı daha ateşi buluyorum. Bundan da kesinlikle utanmıyorum.
Bunda utanacak bir şey yok ki. Beraber yeni şeylere, yeni güzelliklere, yeni zevklere imza atmışız, beraber mutlu olmuşuz. Böyle bir seksten sonra olsa olsa bir sonraki yapabilecrğimiz fanteziyi konuşup hayalini kurarız bence.