Çok aldım çoook İstemeyeceğim kadar çok aldım hemde Ama genelde geri Çevirme sebebim hep belli duygusal olarak bir şey hissetmiyorsam ne sanal ne de gerçekte hiçbir şey yapamam ben hatta bak aşağı birkaç tane örnek bırakıyorum bunların hepsi benim yakın arkadaş olarak gördüğüm insanlardan çıktı.
Hepsi arkadaş zannettiğim insanlardan çıktı mesaj kutum kapalı benim öyle herkes mesaj atamıyor daha fazla gelir biliyorum bunlar eski zaten bayadır kimseden teklif almıyorum çünkü arkadaş konusunda bile aşırı derecede seçiciyim artık korkuyorum insanları eklemeye ne burada ne başka sosyal mecra da aynı hep Israr ederse takipten çıkartıyorum mesaj kutusunda kapatıyorum engellemiyorum engel bana Ergence geliyor ama yani benim ilgim olmadığı halde birisinin bana ilgi duyduğunu fark edersem konuşmayı bitiriyorum yavaş yavaş ya da sanal teklif alırsam kesinlikle konuşmayı bitiriyorum zorlarsa da hepsini ekran fotoğraf alıyorum güzelce arkadaşlarım var onları atıyorum onlarda sitede layıkı ile rezil ediyor😃
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bana parayla kamerada soyun diyende oldu gerçekte para karşılığı yapalım diyende sana para verelim eşimle sevişirken bizi izle diyende ve parayla sanal yapalım diyende. ayrıca parasız isteyenlerde oldu tabi. para karşılığı olan hiçbirini kabul etmedim tabi ama canım istediğinde sanal yaptığım oldu.
Bir kaç kere bana da denk gelmişti. Bu aralar gelmiyor pek böyle teklif. Kendimi yalnız ve eksik hissettim bak 😄 nerede böyle kızlar kalmadı mı artık? 😁
Zaten buna karşı çıkan iğğğ öğğğ yapanlarin bir tamamı gerçek hayatta ya asekseuldir ya seks yapmayı bilmiyordur ya da cinsel tutku ve hazdan yoksun bur ruha sahiptir buna emin ol.