Siz de uyarıcı olarak neler kullandığınızı paylaşır mısınız? Nasıl kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Keyifli geceler, mutluluklar sizinle olsun. 😎

Yani olabilir mesela arada farklı zevkler tatmak için tırtıklı prezervatif filan takmasını isteyebilirim karşı tarafın bunun yanında kayganlaştırıcı bazı ürünlerde kullanılabilir tabii ki
kayganlaştırıcı kullanıyorum bazen ama aslında vajinal kuruluk yoksa kullanmamak lazım. çünkü biraz ön sevişmeyi uzun tutunca zaten kayganlaştırocı sürmüş gibi vıcık vıcık oluyo orası. hiç gerek bile kalmıyo. sonuçta kimyasal şeyler çok kullanmamak lazım. hatta hamile kalmak isteyenlere bazı yerlerde okumuştum kayganlaştırıcılar pek önerilmiyordu. hatta eşim sperm testi verecekti doktor sabun kayganlaştırıcı kullanma demişti.
Beklemeyip girenler için bu ancak
Sabun asla olmaz, sakın ha. Bizim mezimiz yani kaygan şeffaf aşk sıvımız ve senin le hvetle gelen ıslaklığın tabiki yeterli de, üstü açık sevişitkrn çabuk kurulalalabiliyor, girip çıkarken zorlanmamalı acımamalı, penisin erekteliği dikliği dönebilir kuruyunca, bir de daha çok uyarılman için belki gerekebilir uyarıcı jel. Kaliteli güvenli markadan ve azıcık fındık kadar kullanmak yeterli, prezervatifli ya da prezervatifsiz de kullanabilirsin biliyorsun değilmi. Keyifli bir gün seninle olsun.. 🤗🌸
Cevap
4Cevap
Kullanmadım bilmiyorum. Uyarıcıya ihtiyaç duymuyorum 😶
Uyarıcı kısmına pek katılmıyorum ama soğuk oluşu kayganlığıyla güzel bir git gel oluyor
Evet aynen öyle oluyor çok kuruysa bile işe yarıyor gayet güzel ıslaklığı sağlıyor
Ama ben çok kaygan sevmiyorum penisin sürtünmesi onu içimde hissetmek hoşuma gidiyor çok kaygan olunca gir çoktan bişey anlamıyorum pek genişlemişte oluyor zaman geçtikçe haliyle
Sevgili @Melodiiihdkdbjs sizi kırdım mı istemeden?
Yeterli derecede ön sıvı geldiği için ihtiyaç duymuyoruz. Anal için kullanılabilir.
Ben kendım jelim zaten , gerek yok buna
Bu sanırım kuru kadınlar için gerekli , değil mi?
İhtiyaç duymadım
Kullanmadım
Tamam kullanacağım
Olur
cilekli
Hayır
Nasip olmadı
Tövbe tövbe ar heya kalmamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?