Cinsel korkuları olmayan bir kadınım yeni evlendim 1 . Ayımız henüz ama ilk cinsel ilişkimde fazlasıyla acı çektim ki çok rahattım ve hiç acımayacağını düşünüyordum asla zevk almadım eşim tatmin olsun diye katlandım 2 . Denememizde onu bile yapamadım 3. Sü olmadı bile bu sebeplerden dolayı zevk almak için ve acı çekmemek için ne yapabilirim hiç zevk almayacak mıyım ne zaman zevk almaya başlarım artık zevk problem değil canım yanmasa yeter denilecek noktadayım 2. Deneyimimizde bile 2 dakika dayanabildim ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ya da vajinismus
Yanlış yaptiklariniz- On sevismesiz operasyonu başlatmak
- Kısa ön sevisme
- On sevisme hatalari
- El ile uyarılma ma
- Eskiden cokk mastürbasyon yapmış olma
- Aşırı kalın penis
Aklıma şimdilik bunlar geliyor
Ama vajinusmusa benziyor seninki
Birde adamı cinsel olarak arzulayip arzulamadigin önemli bir çekim var mı aranızda yokmu
Evlilik öncesi biseler yaşandımi
Normalde sulanıyor muydun evlenmeden önce
Cinsellik harici zamanlarda sulanıyor musun
Bunlar önemli konular00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam. Öncelikle geçmiş olsun. Evet ilk ilişkiden psikolojik olarak etkilenmişin bu önemli bi detay. Ancak ilk ilişki zor olabilir bazen partnerine bağlı olarak. Islanmama sorunu da olabilir. Vajinusmus çözülecek bir sağlık sorunu ve bunu bir psikoloğa giderek çöz. Cerrahi müdahaleye gerek yok. Vajinusmus olayını çözerken zaten 2 3 ilişki sonrası vajinan gerekli esnekliğe ulaşır ve sende alışırsin. Vajina esnek yapıya sahip zaten. Psikoloğa gidip tedavi olmaktan korkma.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle öncesinde elle ya da oral olarak sizi hazırlaması şart. Ayrıca ilişki öncesinde eşinizin kayganlaştırıcı sürmesi sizi çok rahatlatacaktır. Dalin bebek yağı bile gayet güzel iş görür. 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk olarak bir uzman seceneginiz olabilir. Psikolojik ya da fiziksel yani hem kadin doguma ya da bununla ilgili uzman bir psikolog ya da psikiyatrdan hem siz hemde eşiniz destek alabilirsiniz. Kadin doğumu önermemin sebebi de bilmediginiz kadinsal bir rahatsızlığınız olabilir. Mesela yumurtaliklarinizda kist vardır ama bilmiyorsunuzdur. Bu gibi rahatsızlıklar cinsellikte ağrı yaşatabilir.
Onun dışında eşinizin yatakta yeterli olmadığını dusunuyorum. Cogu erkek sonuc odakli düşünüyor şeyleri kalkinca girme egiliminde oluyorlar. Kadinlar ise uzun surelerde uyarilmasi gerekiyor. Eşiniz bu uyarilmayi saglayamiyor gibi geldi bana. Sizi öyle bir kivama getirmeli ki artık gir diye yalvarır hale gelmelisiniz. Bu nokta kadinin iyice islandigi ve kivama geldigi kısım.
Onun dışında eşinizden penisin tamamını sokmamasını isteyebilirsiniz. Ucunu ya da yarısını soksun mesela. Bu durumda acı yine var mi yok mu bir bakın. Belki penis yapısı, kalınlığından dolayı acı cekiyorsunuzdur bu baska bir ihtimal.
Eger ilk ilişkinizse ve atıyorum 25 yaşındaysanız 25 yıldır kullanilmayan bir organiniz var. Bir anda adapte olmasi kolay degil. Bu durumda eşinize cok iş düşüyor. Anlayisli olmali, zorlamamali, gerekli özeni gostermeli, ön sevisme, oral yapmalı. Tüm bunları yapiyor ve yine sonuç ayniysa dedigim gibi kadin dogum uzmanı ya da psikolojik bir destek daha yararli olur.10 YorumlaYeteri kadar islanmiyorsun sanırım bu sana acı veriyor in sevismeyi uzun tutun. sonra doggy dedikleri pozisyon var domalma yani o poziyonda ıslak bir şekilde yavaşça girmesini söyle veya ıslanınca o alta geçsin sen penisin üstüne yavasca otur içine al öyle deneyin. eminim işe yarayacaktır.☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Hanım efendi bilmiyorum söyledilermi bu digeceyim şeyi ön sevişmeyi uzun tutun hemen gşrmesine izin vermeyin siz ıslanın yeterki ön sevişmeyi bol tutarsanız vajinadaki kaslar yumşucaktır ve hem siz acı cekmiyceksiniz hem eşiniz zorlanmıycak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm da esinde yavas yavas seviserek yapsaya bukadari acelesi neymis hep kendinimi dusunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin biraz özenli olması gerekiyor. Konuyu sanırım onunla paylaşmışsındır.
Şimdilik kayganlaştırıcı alabilirsiniz veya içine girmeden önce ön sevişmeyi uzun tutup biraz ıslanmanı sağlamalı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine bağlı durum olabilir seni ranatlatamiyor ya da ten uyumu yok
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl düzeltilebilir
Cevap sahibi+1 yılBencil olmaması lazım ve farklı pozisyonlar denebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen üstte ol nerenden ne kadar zevk alıyorsan o kadarını içine alarak yap birde çok sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerak ettim bu aci nedir yani tam olarak nere aciyor ki nasil bir aci bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmalisin senin önce islanman lazım yoksa bu acıyı hep çekersin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeden zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılZevk alman önemli değil senin ıslanman lazım acı çekmemek icin
Soran+1 yılZevk almadığım için ıslanmıyorum doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılZevk aldirmakta onun işi işte
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzat, güzelce ıslan ve içine alırken rahat ol derin derin nefes al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin seni ıslatması lazım yeterince
43 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcıds aynı işlevi görür mü
Cevap sahibi+1 yılHiç kayganlaştırıcı kullanmadım bilmiyorum, eliyle veya oral yolla deneyebilir, ön sevişmenizi uzun tutabilirsiniz, eğer kullanıyorsanız alkol alabilirsiniz öncesinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında kendin cevaplamışsın soruda... zevk yoksa sadece acı olur. Hazır olunmadığı için
04 Yorumla
Soran+1 yılHazır olmadığımı düşünmüyorum isteksizde değildim artık o noktaya geldim sadece zevk almaya çalışsamda acıdan olmadı
Cevap sahibi+1 yılilk zevk sonra zevkten gevşeme sonra kolay ilişki ve daha fazla zevk şeklinde olmalıydı :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim mutluluklar dilerim bu tip sorunlar çözülür :)
+1 yılOral yaparak seni islatmali yeterince
00 Yorumla
+1 yılKuru kuru mu giriyor yağlasın malı biraz
00 YorumlaSenin ıslanman gerek veya bebe yağı kullanın
00 Yorumla
+1 yılKonuşup beraber çizebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gitmeniz lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseverek evlenmediniz mi
00 Yorumlaİlk başlarda ister istemez olacak o acı
00 Yorumla
+1 yılAcısız olmazki tatlım
02 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiğim acıyla bahsettiğiniz acı aynı değil siz bana acı ve zevkin olduğu birşeyden bahsediyorsunuz ben ise acıdan dayanamamaltan
- +1 yıl
Olsun uyınede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizdedir aynısı oldu ama biz çözdük
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözdünüz
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazamam özelimi kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKışın mı evrnıonz
08 Yorumla
Soran+1 yılYazı kışı mı var bu işin?
Cevap sahibi+1 yılGenelfe yaz
Cevap sahibi+1 yılÖn sevısmeyı uzun tut ıslan ıyce
Cevap sahibi+1 yılSenın boy kg kac
Soran+1 yılKonuyla ilgi alakası nedir
Cevap sahibi+1 yılDeneymlı bırısym çıkarımlar yapmam içn gerekli
Cevap sahibi+1 yılArkadas söylesene burada asılmaya degıl yardm etmeye calışıorm ve sanrm tek yardm edeblck kişiym çöp deglm
Soran+1 yıl158, 50 kg
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlaştırıcı şart
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajinismus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılOral deniyor musunuz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım