Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüs uçları çok hassas ben yaptırmam
024 Yorumla
Soran+1 yılBence çok yakışır ama nasıl çok büyük oluyor doğum mu yaptınız
Cevap sahibi+1 yılAnlamadınız herhalde
Soran+1 yılKusura bakmayın yanlış okumuşum delireceğim
Soran+1 yılHassas ise zor olur ama çok güzel duruyor yaşınız kaç
Cevap sahibi+1 yıl27. gobegimde var yeter eşimde istemez
Soran+1 yılHımm göbek de de çok iyi duruyor ne zamandır evlisiniz göbeğiniz de olduğuna göre eşiniz göbeği açık giymenize de karışmıyor
Cevap sahibi+1 yılKarışmaz kaslı göbeğim çok seviyor 3 yıl olacak bizim yaz sonu
Soran+1 yılHım kaslı ise bi zahmet karışmasın düzenli spor yapıyor musun baya olmuş evleneli çocuk yok galiba
Cevap sahibi+1 yılYok istemiyoruz belki sonra
Soran+1 yılHımm inşallah hayırlısı siz çalışıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyordum bıraktım eşimin isyerleri var ona yardımcı oluyorum evden. ben geziyorum hergun arkadaşlarımla buluşuyoruz
Soran+1 yılHımm karın kaslarınız olmasına şaşırdım genelde ya normal ya da kilolu kadınlar denk geliyor eşiniz kaç yaşında burçlarınız nedir
Cevap sahibi+1 yılBen koç eşim akrep 28-40 yaşlar. vaktim çok düzenli spor yapıyorum bütün vücudum kaslı ama karnım belirgin erkek gibi istemem
Soran+1 yılBurçlarını baya iyiymiş ama eski sevgilim Koç baya iyidir cinsellikte akrebi de bilmeyen yok zaten oda çok iyi yaş farkı biraz çok değil mi anlaşabiliyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılİkinci evliliğim onun için önemli değil. kocam iyi bir insan ve göbekli ama kaslı kadın seviyor.
Soran+1 yılBoy kilosu ne ki ve eğer özel değil ise ilk evliliğin niye bitti ve biz erkekler çok mu değişiyoruz evlilikten sonra
Cevap sahibi+1 yılAlkol bağımlılığı yüzünden bitti aşırı içiyordu bilseydim evlenmezdim.1.74 90 kilo ben uzunum ondan ama çok seviyorum. Kişiliği bozuksa evlenince çıkıyor ortaya idealist insanlarin kişiliği degismez
Soran+1 yılAnladım nefret ediyorum şu alkol için kişilerden hele alkolik embesillerden bide şiddet uyguluyordur bilemezsin ki birini tamamen birini hayatına almadan zaten 2. Yüzünü göremiyorsun evlenene kadar biz erkeklerin hep iyi yüzünü görüyorsunuz kilosu baya fazla bi 20 fazlası var senin boy kilon nedir ve onun ilk evliliği mi
Cevap sahibi+1 yılOnunda ikinci ben 1.86 69 kiloyum yuzucuydum voleybol oynadım babam 1.97 annem 1.78 ailemiz uzun
Soran+1 yılAilen baya uzunmuş boyun efsane iyi kilona bişey diyemeyeceğim hayatımda konuştuğum en uzun kadınsın çok mu oldum bilmiyorum onun niye bitmiş evliliği anlayışlı geçinilecek biri mi onu sevmenin en büyük sebebi ne
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşındaydım o zaman bir hevesti cahillik işte
Soran+1 yılAnladım büyük hata olmuş senin için ama tecrübe olmuş maalesef
Soran+1 yılBişey demediniz
Soran+1 yılburada musun
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer