çok itici bence, kadınların vücudu yuvarlak hatlarla donatılmıştır, meme ve meme ucu birbiriyle uyum içinde olan yuvarlaklardır, araya bunu sıkıştırmak estetiğini bozuyor gibi geliyor
Bence çok hoş duruyor ama göğüs ucu biraz sorun. İyileşme süresi tam olarak 1 seneyi bulur ilk 3 ay iltihap sıvı akar. 3 aydan sonra ara ara gelir. Kışın doğuk havalarda buz gibi olmasından bahsetmiyorum bile. Fantazi ve görsel olarak çok güzel. Yaptırırsan ne zaman geçtiğini tam olarak buraya ya da bana yazarsan çok sevinirim. Südyensiz dışarı çıktığında tacizlerden kaçamazsın ama. ha ek olarak hiç çıkartmaman ve günde 3-4 kez çevirmeyi unutma yaptırırsan.
Rica ederim eger deldirisen ilk 2 3 ay kalın uclu olanlari kullan cok cabuk onariliyor oradaki parca gece uyurken sikışırsa sonuc ameliyat bile olabilir
Ama farklı yöntemlerle bu mümkün olabilir tıp her gün ilerliyor ben yaptırma derim güzelliğine güzellik karmaz bence sadece heves için değmez amacı yokki
Yaptırdım, ortalama 9 gün oldu. Yara ağrı vs hiç yok sadece bakımına dikkat etmek gerekiyor, fizyolojik serum ve batigon bakımı yapıyorum günde 4 kere ve şu an iyi durumda. Amaaaa ilk yaptırdığım dakika bunun dünyadaki en can yakan şey olduğunu düşündüm. Deldirirken çok canım yandı. (acı eşiğim iyidir). Gün boyunca 4-5 saat ağrı yaptı. Uyurken dikkat ettim ve bakımlarımı yaptım, mikrop kapmadı.