Eşim benim başkasıyla beraber olduğumu düşünüyor. Ne yapmalı?

Eşimle bazi sebeplerden dolayi 3 aydır ayrıyız. Görüntülü, mesajlarla vs tatmin ettik birbirimizi. Bende eşim yokken saglikli beslenmeye, spor yapmaya kafayi taktim. Zaten yeni yil hedeflerimde sporu hayatima katmak vs vardı. Vücudum sekillenmeye başladı haliyle.

Eşim geldi beraber olduk. Iliskiden sonra bozuk yapti bana ne oldu dedim. Sen eskiden yatakta boyle degildin dedi. Nasıl dedim. pozisyonlari bu kadar iyi alamıyordun baya iyi giriyorsun pozisyonlara, yatakta bu kadar hareketli değildin ne oldu böyle dedi. Spor yapıyorum, farkettiysen vucudum sekillendi daha guzel görünüyor, pozisyonlarda spordan dolayı dedim. Farkettim başkası olmadı degil mi diye sordu şüpheyle. Sinirlendim cevap vermedim, odama geçtim.

Kişi kendinden bilir işi mi demeliyim? Ya bunu ben yokken kendisi yaptiysa asıl? Hayır o kadar laf ediyordu hareketsizsin yatakta, pozisyonlara giremiyorsun diyordu. Simdi yapıyorum yine olmuyor, beni nelerle itham ediyor. Erkekleri anlamak gerçekten zor. Bir seyleri iyi yapsan neden iyi yapiyor diye şüphe duyuyorlar rahatsiz oluyorlar, yapmasan laf ediyorlar aldatmayı hak görüyorlar. Bu kadinlar ne yapsın gercekten.
Eşim benim başkasıyla beraber olduğumu düşünüyor. Ne yapmalı?