+1 yılbende bir erkeğim öğrendiğim en önemli şey erkeklerle ılgılı bende dahıl aldatmayan erkek yoktur sana herkes kafasına gore kendı yaşamına gore yorum yapacaktır.önemli soru aslında sudur ekonomık ozgurlugun var mıyoksa kocanın elıne mı bakıyosun çook onemlı kiiiii ayrılsan ve hayatına başkası da gırse o da aldatacagı ıcın su an elınde herseyı yaptırabılecegın bır koz var bence kendını garantıye al bı daha yaparsa arkana bakmadan gıdersın ...bu konuyla ılgılı şu söz sevdıgım bır sozdur BENİ BİR KERE ALDATIRSAN YAZIKLAR OLSUN SANA IKI KEZ ALDATIRSAN YAZIKLAR OLSUN BANA ...aslında en guzelı tabıkı terketmek ama inan bu çözüm değil bir daha yasayacaksın bunu bılerek kendını garantı altına al mesela evı varsa senın ustune yapsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılTum erkekler namussuz ddiyorsun yni
En İyi Cevaplar
+1 yılgidipte sen varken başkasıyla yaptıysa bu affedilir bişi değil. boşanmazsan zaten millet abes karşılar. Bide bu yaşta seni kadar genç biriyle evlenmiş. kendini nimetten saymış. sen onu*et sanırım henüz ortada çocukta yok. ipleri kopar bence ondan. üstelik seni aldatmakla kalmamış birde pişkin pişkin arkadaşlarına anlatıyor bunu bana bir kız yapsa hem onu hemde beraber olduğu kişiyi direk gebertirdim ama sen kadın olduğun için fazla sesini çıkaramıyon işte. devletten yardım iste. bu adamınn bana yaklaşmasını istemiyorum bir daha de.
10 Yorumla
Cok geçmis olsun.Ve su demek ki sende bir eksiklik varmis diyen varliklari da umursama.Bir adamin esinde eksiklik varsa bunu baska kadina giderek aldatarak degilde, insan gibi dile getirebilmeli degil mi? Sorun neyse esler arasinda cözüme gidilmeli...Nedense bir erkek kadini aldatti mi...Hemen eksikligi Kadinda ariyorlar...Lan karakteri saglam olan serefsiz olmayan biri zaten evine esine ihanet etmez.Sorun varsa dile getir cözüm arayin.Yok olmuyorsa pasa pasa kaliteli bir sekilde ayrilin.Aldat sonra kadinda eksiklik var.Oldu canim...Neyse bacim sen bir defa affedersen eminim yine tekrarlayacaktir.Cünkü cevrede öylesi cok.Allah yardimcin olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu söz ortalikta cok dolaniyor..Erkek evde bulamadigini disarida ariyor.Kadin eksik demek ki...Bu ne demek ya.Böyle bir bahane avuntu olamaz.Suna tek eslilige gelemiyoruz demiyorlarda hemen tek sorun sadece kadinda yazik ya. Sonra erkege niye aldattin ee evde eksiklik olmasa disari gitmezdim tabi ki cevabini veriyor.Bumu yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende yap aynısını falan bunlar ne demek ya o kendi hatası sende yapmış olsan ondan ne farkın kalacak ki evliliği yürütüp yürütmemek sana kalmış bişey ama boşandığında geri dönebileceğin keşke çekip otursaydım dedirtecek bir durum varsa hiç düşünme bile bence boşanmayı hem artık aldatmayan erkek çok azdan aza zaten önemli olan duygusal olarak başkasına bişey hissetmesi cinsel beraberlik yaşadıysa yani tek gecelik bişeyse düşünülebilir bir durumdur belkide bunuda kabul edemem dersen senin bileceğin bişey ama şu bir gerçekki artık aldatmayan erkek yok gibi bişey
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle olan bayanlarda vardır ama çoğunluk erkekler bunu es geçmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılyarı yarıya mı asla sanmıyorum
- +1 yıl
böyle düşünen kadından şüpelenirim. Eğer evliysen veya sevgilin varsa ona çok üzüldüm. Böyle erkek çok az kaldı düşünülebilir ne ya. İyi ki benim sevgilim veya eşim değilsin yoksa sana hiç güvenmezdim. Senin aldatma yapmıcağın veya yapmadığın ne malum. Gelmiş bu konuda burada burada akıl vermeye çalışıyosun. cevap aldığınız insanları iyi seçin. Kendini değiştirmeden başkasını değiştirmeye çalışıyor. Aç bir kur'an oku bu konu hakkında ne diyor diye dinsiz putperest.
Cevap sahibi+1 yılne diyosun sen doğru konuş haddini bil sanane benim yorumumdan kim oluyosun sen dinime konuşuyorsun terbiyesiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ama tahminimce hayattaki en kötü duyglardan brini yaşamış durumdasın.çok büyük bir çöküntü olmalı insanın sırtından bıçaklanması hemde en sevdiği tarafından. eşin verilen onca sevginin emeğin karşılığını tek seferde heba etmiş.ayrıca eşinin kedisine olan saygısıda tükenmiş. çünkü kendisine saygı duyan bir insan aldatmayı kendisine ne olursa olsun yakıştırmaz. karşısındakiyle arası bozuk olsa bile. hayat arkadaşım tarafından aldatılsam tek kelime etmem yüzüne bakmadan ayrılırdım ben. bence dik dur güçlü ol sen kaybeden olmayacaksın. ama karşındaki utanç duyacak ömür boyuda bununla yaşayacak ve ben erkeğim diyecek. ben onun adına üzüldüm...
10 Yorumla
+1 yılBurada yazan kişiliksizler gibi intikam olayına girme yoksa sende onun gibi karaktersiz olursun. Ya affeder bir daha yapmayacağını düşünürsün ya da boşan çünkü sen daha 24 yaşında genceciksin. Hiç kimse sana laf edemez aldatıldığın için boşamış erkek gibi davranmışsın. Çünkü bir kez yapan bir daha yapabilir. Adam olsa 1 yıllık evli yapmazdı.
31 Yorumla- +1 yıl
En mantıklısı da bu. Boşan o düşünsün ömür boyu yaptığı hatayı. 1 yıllık evli iken yapan yine yapar.
+1 yılTekmeyi bas ve yol ver gitsin. O aldatmanın ve başka bir bedenin tadını sana bağlı haldeyken bir kez almış ve inana bana içinde ki o maymun iştahı tükenmeyecek. Bir kez daha aldatılacaksın.
Verdiğin her taviz sana karşı işlenecek yeni bir hakaret ve ihanet mermisini namluya sürecektir.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızları anlamıyorum kocaları gelen gidenle yatıyor bunlar ömür boyu hayatlarını hala devam ettiriyor yok cocugum var yok evlenemem bir daha ulan adam senin üstüne gül koklamıs ve alışmıs kudurmustan beterdir diye bir söz var yarın affedersin adam yine gider yapar. Boşa gitsin arkadas babandan maaş alacan boşanma parası alacan ortalama 1.500 para gelecek sana gül gibide geçinirsin valla sen bir aldat bakam seni nasıl bırakır o hemen bizim bu türk kızlarında hiç kafa yok arkadas yabancı kızlar ondan akıllı diyoruz aldatıldımmı hemen bırakırlar tazminatı kitlerler
20 Yorumla
+1 yılBak güzelim
kimsenin ne dedigine ne düşündügünü sittir et.
bu senin hayatın senin kararın.
sus ve içine göm olanları
sakin ol ve düşün mantıklı karar al.
ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz diyemem.
cocuk var mı?12 Yorumla
Soran+1 yılyok.
- +1 yıl
hmm dediklerimi yap düşün ona göre karar al.
İnsanları değiştirmeye çalışmayın / Onları terk edin...
50 Yorumlaneden yaptıgını ögren boşan demek arkadaşlar için kolay ama kolay degil manevi yönden.şunu sor bende bir eksik mi var isteklerini yerine getiremiyormuyum,yada bana isteklerin konusunda şeffaf olursan dışarı gitmene gerek kalmaz...diyebilirsin...saygılar...
00 YorumlaSen burda bu soruyu sorarsan evliligini tehlikeye atarsin. Burda her kafadan bir ses cikar ve genelde bekara kari bosamak kolay oldugu icin herkes bilincsizce sende aldat diyebiliyo. Otur kocanla konus durumu anlat ikinci bir yanlisinda yapacaklarini ve olacaklari soyle ve ona biraz daha yakin olki baska kadina ihtiyac duymasin.
46 Yorumla
Soran+1 yılBurayla alakası yok sabahtan beri ağlıyorum,ben kabullenemem
- +1 yıl
Acaba bir kadin kocasini aldatsa neolur oros*u olur fahse olur hic bir erkek affetmez cunku bu affedilcek bsy degildir evlilik baska bir dunya bu kabullenilmiycek bisey
Gerçekten agır bir durum herşeyden önce geçmiş olsun.. cevap verip vebale girmek sizi etkileek istemem.. umarım bir daha tekrarlanmaz... üzüldüm ..
10 Yorumla
+1 yılÇocuğunuz yoksa boşan. Varsa affet. Ve bir daha hatasnı görürsen yine boşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılcocuk yok.
+1 yılYANLIZLIK çok zor bende dul bır erkegım ınan yanlızlık çok zor sendemı aldattın dersen asla benımkı ölum ayırdı ve evlı ıken asmı asla adatmadım düşün bence kımse dul bırını istemıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun.
- +1 yıl
amin senınde çocuk var mıkaç yıllık evlsın
Soran+1 yılCocuk yok iki yil olacak evleneli.
- +1 yıl
çevren ne der buyuk şehırdemı yaşıyorsun ailen nasıl bakar bu duruma
+1 yılbunu bir kere yapmışsa bunun arkası gelir bidaha olmayacak diye kendini kandırmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüf kızım saçmalama ben eşimle evlendiğimde o bakirdi ama ben 17 o 18 yaşındaydı ynai doğal amas seninki biraz kartça illaki olucak erkek herif bu sen kendini koruduysan boşverrr
10 Yorumla
+1 yılboşanmazsan ayıp zaten başkasıyla birlikte olacaksa niye senle evlenmiş ?
00 Yorumla
+1 yılBence sadece 1 kere oldu bir savunma olamaz.Ben olsam ayrılırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolaya bir erkek gözüyle cevap vereyim ben eşimi aldatsam ve o bunu öğrense o boşanmasa bile ben kesin boşanırım. Sebebi çok açık mutlaka oda beni aldatacaktır belki yarın belki yarından da yakın.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende aynısını ona yapacağını söyle bakalım tepkisi ne olacak?. ayrıca bekara karı boşamak kolay derler.. sen kendi kararını al. kimsenin ne söylediğine bakma..
00 Yorumla Çocuğunuz yoksa ayrıl gitsin. Ben affettim kafamda sayısz boynuz oldu. :(
00 YorumlaCinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. Hemen rövanş yap sende aynısını söyle bir daha olmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılSabahtan beri agliyorum ben onun yaptigini yapamam.
Tabi affedilecek bir durum değil ama boşanma hususunda bence acele etme şuan onu evden atman bile ona bir ders verir. Boşanma konusunu her hususu düşünerek kararlaştır derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo nasıl bir adam bence de boşan arkasında delil bırakan adamdan hayır gelmez madem yaptın böyle bir halkt ne konuşuyorsun orda burda facebookta
00 Yorumlaihaneti bir defa kabul edersen devamlarının yolu açılır
20 Yorumla
+1 yılseverekmi evlendınız ? Kendm için ders çıkarmak istiyorumda
01 Yorumla
Soran+1 yılseverek.
+1 yılAmerikalılar şöyle buyurmuş: "once a cheater, always cheater".
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden böyle bırsey yapmıs sordun mu ? yanı sonucta yeni evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılçocuk yoksa boşan kardeşim ege mezhebın genısse aldat bıle
10 Yorumlaherkes kendi yaptığından sorumludur. ama bir yapan bidaha yapar bence
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yılda bunu yapan 5-6 sene sonra neler neler yapar...Çocuğun falan da yoksa ayrıl..
12 Yorumla
Soran+1 yılcocuk yok.
Cevap sahibi+1 yılo zaman ayrılmak daha kolay..Tabi eğer gerçekten buna karar verdiysen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere affedersen kapıyı iyece aralamış olursun... özel hayatına karışmak gibi olmasın ama senin seçimin...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanma davası açabilirsin o kaynaklarla , ya da sende aynısını yaparsın , ya da canına çeker devam edersin ...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldi miii
+1 yılboşa senin üstüne gül koklamış sende olan onda da var neden aldatır bu erkekler
10 Yorumla
+1 yılyazık sana ben dıyorum evlensem asla aldatmam adam buluyor gul gıbı kızı aldatıyor
00 Yorumlaçk can sıkıcı bir durum doğrusu,ne diyeceğimi bilemedim. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyerinde olsa boşanırdım ve silerdim direk af etmezdim bu hatayı ben asla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın ıstedıgı seksı yasatmassan yapar tabı bırde yakalamıssın belkıde yakalayamadıkların vardır belkıde senle ayrılmak ıstedıgı ıcın bır sure ısrar edıp sonra ısrarı bırakmıstır ..
03 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılherkes ıkıncı sansı hak eder sonucta ıkı kısılık ılıskıde hıc bır zmaan tek taraf suclu olamaz ve ıkıcı sans aptallıkdr laflarınada bakma evlısın ve bır gelecek kurmussun onunla akıllınla dusun kalbınle degıl
- +1 yıl
Ne alaka kadinin eksikligiyle? Bu siz erkeklerin klasik avuntusu tutturmussunuz agizlarinda bir Kadinda eksiklik varsa erkek disari gider...Bu ne yaa? Adam olan eksiklik varsa dile getirir..Esler arasinda konusulur ve cözüm aranir.Haa olmuyor mu...Aldatacagina gitsin pasa pasa bosansin.Kadini da yok yere incitip kirmasin...Suna kani bozuk karakteri bozuk demiyorlar da Kadinda eksiklik! Pehh!...Ya Kadin Erkekte eksiklik hissediyorsa? O zaman demek ki kadinda baskasina gitmeye hakli yani...
+1 yılben olsam direkt boşarım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de başkasıyla aldat sonra seni öldürsün biz de gazeteden okuyalım?
00 Yorumla
+1 yılsakın evliliğini yıkmaya çalışma aksine toparlamaya çalış
13 Yorumla- +1 yıl
Bir daha aldatılsın diye mi?
- +1 yıl
boşanınca napacak ? hiç aldatmayan birini mi bulcak? yoksa etrafta dul gezip o da bir erkekle birlikte olacak?
- +1 yıl
ben evlilik kurumuna saygım var kim ne derse desin. kolay yıkılmamalı.
+1 yılBen de yaparsam evliligimiz devam eder de.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet, devam etmesini istiyorsa şartım bu olurdu. Kimse de böyle bir seyi kabul etmeyecegine göre sonu boşanma zaten.
- +1 yıl
Taam.
+1 yılCocuk yoksa dusunme bosan
20 Yorumla
+1 yılBoşan Allah belasını versin pisliğin !
20 Yorumlaaldatmayan erkek yok takma arkadasım
12 Yorumla
Soran+1 yılKabullenemiyorum.
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılCocugunuz varmiydi? :(
00 Yorumla ya ayrılacaksın ya da katlanacaksın
00 YorumlaDise dis kana kan al intikamini ondan
10 Yorumlaaffet ve eşini kazan...
12 Yorumla- +1 yıl
Neyi kazanicak be ne karaktersiz herifsin adam aldatmis kocani kazan diyo la bir basin gidin mk bu ne boktan kafa yapisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende de bir eksiklik var demek ki..
02 Yorumla- +1 yıl
Niye bir Erkek aldatinca eksiklik kadinda oluyor? Niye? Tutturmussunuz bir kadinda eksiklik varsa erkek disari gider...O zaman erkekte bir eksiklik varsa kadinda disari gitmekte hakli yani..Adamin karakteri kani bozuksa ne olacak? Kadinda eksiklik var avuntusunun ardina saklanmayi birakin bir ya...
Soran+1 yılNe gibi bir eksiklik tek gecelik bir iliskiyle cozulebilir?
kabullenemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılayrıl canım aldatma kabul edilemiyecek bir olaydır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk hatada o suçludur, ikincisinde sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Icin rahat etmicekse bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılintikamını almalısın bence
03 YorumlaSende onu aldat intikam al.
00 Yorumla
+1 yılboşansana malmısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl çok erken evlenmişsin
10 YorumlaBoşan tabi amk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaze geline kıyılır mı ya . boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılnedenini sordun mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılBir anlik bir sey nedenii yok dedi.
- +1 yıl
ne bileyim bazısı eşiyle kavga eder bilmem ne o yüzden hemen yatar. artı sen demekki faceden gördün ayrılmak istiyorsan söylemeliydin ki söylemişsin ayrılmak istemiyorsan yut derdim. gönlün rahat olacaksa ayrıl. ben senin yerinde olsam yakalamadıktan sonra görmemezlikten gelirdim.
Soran+1 yılSindiremiyorum elimde olan bir sey olsa bosanmam
- +1 yıl
boşan o zaman. boşanınca emin ol boşandığına pişman olacaksın.
karaktersız herıf ya
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne