Erkeklerin cinsel hayatının zengin olmasıbir övgü kaynağı olurken, bir kadının cinsellik yaşaması neden onu gözünüzde değersiz kılıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜlkemizde eğitim seviyesi düşüktür bilirsin bu sorun bundan kaynaklanır bir bayan düşün (ben şahit oldum ) daha önce bir çok erkek arkadaşı ile beraber olmuş eşi biliyor takmamış geçmişi evlenmişler ama kadın geçmişinden endişeli ve sıkıntılı çünkü geçmişinde olan adamların karekteri bozuk ve eğitimsiz. evli olduğunu bildiği halde kadına tekrar mesaj vesaire sosyal medyadan yazmalar kadın hiç istemese bile üstelik işte bu eğiririm seviyesi düşük toplumda yaşanan olaydır bu eğitimli adam eskiden beraber olduğu kadını evli olduğunu bildiği halde ararmı sorarımı hiç sen söyle kardeşim buda kocası hiç takmasa bile geçmişini sorun teşkil ediyor belki bir kişi oldu dedi kocasına çekindi hepsini açıklamayı olabilir ama geçmiş kabarık işin içinden çıkmaz bir hal almış değersiz diye bir şey yok bu karşındaki adama bağlı bir durum sen iyi bir insan olabilirsin ama daha önce olduğun adamlar sorun yarattığı İçin bu kadını değersizleştiriyor maalesef iki damla kan görmeye meraklı olmayan bir adamın bile daha sonrasında eskilerden gelecek bir mesaja bile midesi bulanıyor sorun burada başlıyor abi kim arayacak bitmiş gitmişler deme erkek milleti fena beraber olduğu kadına potansiyel olarak tekrar benimle olur görüşü düzelmediği sürece bu düzen yıkılmaz buda eğitim seviyesinin düşük olmasından kaynaklanır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir insanın cinsel hayatının varlığı ya da yokluğu sadece kişinin kendisini bağlar. Bunu bilmek kimsenin haddine de değil, ola ki bilse bile kişi, bunun hakkında değil bir yorum yapmak, düşünmesi bile ayıp ve kimsenin herhangi bir kişinin cinsel hayatı hakkında yorum yapması kadar çirkin bir şey daha olamaz herhalde.
Herkes istediğini yaşar. Cinsellik yaşıyorsa bunu benim bilmem bir kere çok ayıp. Velev ki bir şekilde dedikodu ile öğrendim bir kadının cinsel hayatı olduğunu, öğrendikten sonra yorum yapmam çok çirkin, bunu düşünmek bile çirkin.12 Yorumla
Soran+1 yılDesene insanların çoğu çirkin. Herkes başkasının cinsel kimliğine, fantezisine iğrenç diyip duruyor
- +1 yıl
Cinsellik önemli bir iç dinamik, Önemli bir duygu. Çünkü soyun devamını ilgilendiriyor. Bir kimsenin sevdiği araba modelini yargılayamazsın, ya da mavi rengi seven birine neden mavi diye eleştiremezsin. Cinselliğini özgürce yaşayana neden yaşıyorsun diyemediğin gibi cinselliğini örfi ya da dini kurallara göre de yaşayanı eleştiremezsin. Cinsel özgürlüğünü istediği kişi ile özgürce yaşayan kesim hakkında ise dedikodu yapıp fanteziler geliştiremezsin. Bu basitliktir bu çirkinliktir. Nokta
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen bizim arap emperyalizmi tarafından esir alınmış kültürümüzün ürettiği seviyesiz ortadoğulu bakışıdır.
Erkek için cinsellik yaşamak ne kadar doğalsa kadın için de o kadar normal ve doğaldır. Cinsellik yaşayan kadın ne gevşektir, ne hafiftir, ne de basittir. Ne istediğini bilen ve kim ne der diye düşünmeden özgürce yaşayan onurlu bir bireydir.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel özetlemişsiniz
+1 yılBence yanlış düşünüyosun mesela benim partnerlerim genelde dostlarım olur cinselliği iyi yaşayıp yaşattıkları için benim dostum olmaya hak kazanmış kişilerden bahsediyorum, kısacası ne istiyosan yaşayabilecek kadar özgür olmalısın buna cinsellikte dahil benim için kezbanlar basit çünkü iki damla kan için zevklerinden istediklerini yaşamaktan vazgeçiyolar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkek için cinsellik elde edilmesi daha zor bir şey olarak görülüyor. Yani bir erkek cinsellik yaşayabiliyorsa birileriyle bu bir başarı olarak görülüyor yani bir kadın tarafından seçilmiş gibi. Ama kadınlar için cinsellik çok kolay. İstedikleri zaman yaşayabilirler ve bu dünyanın her yerinde böyle. O yüzden bunu abartınca işte başka lakaplar takılıyor. Ha bu doğru mu bana göre tamamiyle yanlış. Çünkü bu kadınlara takılan lakaplar yüzünden de aslında erkekler de rahat yaşayamıyor. Çifte standart bir olay işte. Erkeklere de duygularını bastırması öğretiliyor halbuki onlar duygusuz mu? Veya ağlasalar güçsüzler mi? Hayır ama toplum böyle kabul etmiş. Cinsellikte de kadınlara koymuş bu çifte standardı. Ama şu da var bana garip gelen, cinselliğin erkeğe ihtiyaç olarak görülüp kadına görülmemesi. Kadınlarda da üreme içgüdüsü var ve bunu biz de hissediyoruz. Yani yaşamış bir kadın ‘’ hata yapmış’’ olmuyor. O an kadınların da vücudu kendisi istiyor. Bunu da öğrenmeleri lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir kadının bir erkekle seks yapmasını, kadının erkeğe bi lütufda bulunması gibi değerlendiriyorlar. Sanki kadınlar cinsellikte haz almıyor sanki kadınlar erkekleri çekici bulmuyormuş gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayat basitlestirmez. Ele ayaga dusmedikden sonra ortalikda ordan oraya gezmedikden sonra. Bu dedigimi yanlis anlamayin erkek icinde kadin icinde gecerli.
Cinsel hayat onemli ve etkekde kadinda bunu istedigi gibi yasayabilmeli ve birbirine saygi duymak zorunda herkes.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben öyle düşünmüyorum.
kadın erkek beniöm için fark etmez
değersiz olan şudur
titiz ve seçici davranmıyorsa her önüne gelenle orgusuz ilişki yaşıyorsa benim için değesiz insandır.
seçici ise titiz ise değerli insandır. geçmişi beni bağlamaz.10 Yorumla
+1 yılKlasik yobaz bagnaz turk milleti. bu tip erkeklerden uzak durmaniz lazim
20 Yorumla
+1 yılBasitleştirmiyor nasıl tiplerle takıldığına bağlı bu
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremle ilgisi yok ki bu konunun. Buradaki yorumlar toplumun genel zihniyetini yansıtıyor.
- +1 yıl
Türkiyede durum böyle ama micro çevre yaratarak en azından özel hayatımızda rahatlayabileceğimizi düşünüyorum hatta ben rahatım şu an
Soran+1 yılYani ben de öyle yapıyorum zaten fakat bi internete girince sinirlerim bozulmaya başlıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Maalesef burasi turkiye ve lanet olsunki zihniyetler cok degisik ve yobaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. bunu genelde kadınlar birbirine yapıyor farkında mısın peki bunun
22 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da erkekler de yapıyor bunu. Sebebi sanırım kendisinin aslında yapmak istediğini yapabilen ve bunu da saklamayan birini görmeleri. Uzanamadığı ciğeri murdarlamak gibi.
+1 yılBence tam tersi. kadının da nefsi var. cinsellik yemek yemek su içmek kadar doğal fizyolojik bir ihtiyaç kadında doyuma ulaşmalı tatmin olmalı
00 YorumlaYav herkes özgür herkes istediğini yapıyor kimse kimseyi yargilayamaz. insanlari seçimlerinden dolayı yadırganamaz. maalesef bizim türk halkı böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu geri kafalı embesil maalesef hemcinslerim söylüyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle degil aslında sizi kullanamlara hep denk gelinmiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Cinselliğin ayıplandığı toplumlarla normal böyle şeylerin olması.
00 YorumlaO dediğin bizim kültürümüz de yapamayanlarin uydurması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tabu iste aslında görülmemesi gerekir ama maalesef görüyoruz allahınverdigi bir duygu kaçınılmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır benim için öyle bir şey yok ama düzgün bir cinsel hayatı varsa tabi yoksa ondan ona atlıyorsa sıkıntı tabi
00 Yorumla
+1 yılsaygı duyulmalı tabi ki kadın erkek fark etmez ama ben bakire olmayan bir kadını istemem
07 Yorumla
Soran+1 yılSen bakire misin
- +1 yıl
Bakirim
Soran+1 yılE senin istemen normal, bakire olmadığı halde bakire kız isteyenler çok itici
- +1 yıl
Onlar tam bir saçmalık zaten ama iki tarafta isterse neden olmasın saygı duyulmalı
- +1 yıl
Peki ya sen?
Soran+1 yılBakireyim de, önüne gelene yatabilen tiplerden değilse bakire olmaması sorun olmazdı
- +1 yıl
Benim için o da sorun olurdu sonuçta başkasıyla temas kurucak ve o zevki alıcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit insanla yaparsa basitleşir
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi kriter belirliyor peki basit olmayı?
Cevap sahibi+1 yılİnsandan insana değişir bu
+1 yılAynen haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCahil Toplum bakış açısı
00 Yorumla
+1 yılkim dedi basitleştiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılBasit cunku qjajajj
20 Yorumla Bunu yapan erkek de kadın da basittir.
00 Yorumla
+1 yılSence?
00 Yorumla
+1 yılBence bir artı
00 Yorumla
+1 yılAlgılar, olgular vs
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Niye bir kadının cinsel hayatının olması onu basitleştiriyor, değersizleştiriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat