Cinsel hayatım olduğundan beri en fazla bir buçuk ay ara vermişimdir herhalde. Zorlamaya başlıyor bir aydan sonra. Ayrılık gibi bir durum olursa ayrılık acısından aklıma bile gelmez altı ay falan da yapmam herhalde.
@mavzertr42 Geri*zekalı git fikrini sorunun altına yaz. Daha siteden bir habersin. Benim yorumumun altına gelip de kendi fikrini yazarsan ne diyeceğimi sanıyorsun? At kafası.
Bunu denemedim ya da denemeyi hiç düşünmedim, ama o dönemdeki duygusal durumda önemli. Seks evet aşırı lezzetli bir yemek, ama bir süre ara vermek o kadar da zor değildir.
İrademe güveniyorum her konuda olduğu gibi bu konuda da.. Sırf denemek için öyle saçma bir süre tutmam elbette ama yapmamam gerekiyorsa, durmam gereken yeri de bilirim..
Selam. Mutlu pazar akşamları. Seks yapmamaya en fazla 1 bilemedin 2 hafta tahammül ediyorum. Ancak bu süreçte ki arada sanal seks yaparak idare ediyorum. Cinsellik benim hayatımın bir parçası. Yani kolay kolay uzun süre tahammül edemem. Libidosu yüksek biriyim. Bu yüzden reel olmasa bile sanal rahatlamam ve rahatlatmam lazim :)