Düşünün, çok önemli bir toplantınız ya da acil işleriniz var. Gitmezseniz belki de işinizden olacaksınız ve partneriniz de bunu biliyor ama yine de gitme diyor. Bu doğrultuda; Sabah kalkıp “işe gitme seks yapalım” diyen partner bencil midir?
Sabah uyanır uyanmaz “işe gitme, seks yapalım” diyen partner bencil midir?
Hayır bencil değildir bir kere birisi bunu diyorsa bir ortamda büyük ihtimalle bu teklifi sunan kişi benimdir yani bunu hesaplarım beni işe gitmeden filan en az böyle yarım saat önce uyandırırım hiçbir sorun olmaz ne işe geç kalmış olur ne de zevkimizden mahrum kalmış oluruz birazcık erken uyandır hiçbir sorun olmaz bencillik diye bir şey de ortadan kalkmış olur
Ne demek istediğinizi anladım tabii ki kötü sonuç doğuracaksa bunu talep etmem. Beklerim hatta beklemek iyi gelir beni daha da yüksektir. Aynı şekilde o'nu da... Fakat kimseyi zor durumda bırakmadan yollarını da ararım. Bunu talep eden ben değil o ise yine yollarını ararım ve eminim bulurum da. Ben bencillik olarak bakmam o anın tatlı yoksunluğudur bu zevkle karşılık veririm.
Aslında ben bu hesabı çoktan yani yıllar öncesinden açmıştım ozamanlar olmuştu bir şeyler yani kullanmıyordum aslında bu hesabı şimdi aktif olarak kullanmaya başladım ama ismini bir türlü değiştiremedim yani olmuyor ayarlardan yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum