Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce arkadaşımın başına gelmiş hadise aynı sen onun durum senden faydalanmış hergele yaşadığın hadise üzücü bir durum bunu en kısa sürede atlatmanı dilerim eşi ile konuşmaktan bahsetmişsin tamam bu adam seni yeterince üzmüş ve şaşkınsın anladım ama bu kadın işi tersine dönüştürebilir nasıl abi dersen haksız olarak eşini başından atmak İçin boşamak İçin seni kullanır ve birde seni aile durumunu bozmaktan mahkemeye verir ve yüklü bir tazminat talep eder Kazanında bilmiyordum desen hakime inanmaz tel kaydın var yazışma var hepsi çıkıyor mahkemede ailen var mı senin? Varsa öğrendiklerini düşünmek istemem sende öğrenmelerini istemezsin her halde mahkeme falan offf facia olur defalarca seks yaptık demişsin ortada bir yalan var bin kere yapsan bir kez yapsan yine aynı değişmez defalarca yaptık demene takılmadım değil açıkçası ihanetine kötülüğüne ne yapmalıyım demişsin bir mesaj at Allah uzun ömür versin de mazlumun ağı tutar her daim ALLAH işini bilir. İnancın var mı bilemem tabi Öte taraftan aklım onda demişsin aşıksan ve seviyorsan ona dönme ihtimalin olur belki niye yazdım böyle onuda anlatayım benim arkadaşım döndü evli olduğunu öğrendikten bir süre sonra yalanları ile onu ikna etmişti eşimle aram kötü yatmıyoruz aile hayatımız yok seni seviyorum onu hiç sevmiyorum bunlar klasik evli adam yalanıdır sakın kanma kıyamayıp sonra dönersen ne olur hayatında koca bir kayıp zaman olarak kalır eşini çocuğunu asla bırakmaz (şahit oldum) bu yaşadığın kötü olaydan en yakının dahil kimseyede bahsetme neden dersen insan oğlu çiğ süt emmiştir yeni bir aşka yelken açarsın bir gün dedikodu okur her türlü engelle onu seni kaybetmek istemeyecektir bilirim başkası ile evlensen bile bir gün sana köstek olur arar sorar mesaj atar eşin sevgilin kimse hayatında o zaman onun ile Aran çok kötü olur biri ile beraber olursun geçmişinde olan erkek arkadaşını bakire olmamanın takmaya bilir ama evli adam ile bilmeden bile olsa beraberlik yaşananı kabul etmez benim arkadaşım dürüst oldu söyledi kabul görmedi sevgilisi tarafından sana bir yaşanmışlığı örnek tutsak yazdım tavsiyelerimi umarım kabul edersin saygılarımla onu unutmak İçin elinden ne geliyorsa yap
09 Yorumla- +1 yıl
Asıl kadın şikayetçi olabilir evli adamın onu kandırdığını ispatlarsa keşke kız yapsa bunu. Karımı aldatayım ama karım benden boşanmasın bunlar nasıl insan ya hem bana hizmet eden kadın oldun hem genç sevgilim olsun isterler. Ve kız bakire diye sorun çıkaran olamaz çünkü bakir olmayan çok erkek var bakir olmayan erkeğe kimse bir böyle demez ama. Karımla olmuyorum karımı sevmiyorum çoçuk için evli kalıyorum falan hepsi yalan ve zaten boşanmamış bir erkeği beklemek saçma ya boşanacak o kızla olacaktı boşanmıyorsa kız uzak durup her şeyi kadına anlatacak. Umarım karısı boşanır yazık çocuklara böyle babaları olduğu için. Böyle aldatan erkek hep yalnız kalmalı evlenmesi çoçuk yapması yasaklanmalı. Evli olup birde başka kadını hamile bırakan var
- +1 yıl
@yaşayann_ölü çok dertlisin bee dilin yanmış gibi
- +1 yıl
Hayır dertli değilim empati kuruyorum kendimi bu kızın yerine koyuyorum veya o kadının yerine koyuyorum çok kötü bir şey ya. Erkek karısını aldatınca suçlu kadın diyorlar böyle diyerek erkekler çok rahatça aldatıyor. Yuva yıkan yoktur yuvasını yıkan vardır. En suçlu olan kişi aldatandır
- +1 yıl
Kocasını değilde kadını suçluyorsa diyecek söz bulamıyorum öyle kadına.
Cevap sahibi+1 yıl@yaşayann_ölü kadını suçlamıyorum asla adamın karısı dava açabilir bu kıza duydum daha önce aile birliğini bozmaktan kız haberim yoktu evli olduğundan dese inanamazlar mahkemede tazmin bile ödetirler
- +1 yıl
Neden kocasına açmıyor? Böyle kadına üzülmem ben
- +1 yıl
Sanki kız zorla bozdu aile birliği bozmak ne ya. Sanki kafasına silah dayadı.
- +1 yıl
Hukukta Sizlerin bahsettigi gibi basit değil Sevğilisine ceza kesmek.
- +1 yıl
Sadece sevgilisi mi ceza alıyor aldatan evli olup sevgili yapana ceza yok mu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Öncelikle üç yıl birlikte oldun sevgilini nasıl olurda Tanımazsın.
Üç yıl içersinde hangi aralıklarda ne sınıflarda görüşürüz oda ayrı bir konu.
Sevgilinle üç yıl yaşadığın seks hayatın anladığım kadarıyla güzeldi ve hoşuna gidiyordu ve gitti içinde fazla sorgulamıyordum çünkü duygusal bir bağ kurduğunu düşünüyorum sevgime karşı.
Senin yapacağın en güzel hareket tüm ilişkini her anlamda kesmen hiçbir şekilde affetme man ya da şans vermemen bunlar tabii ki senin için zor olacak çünkü duygusal yönden 1.02 hafta geçtikten sonra sevişme anlarınız göz önüne gelecek azıcaksın onu arz olacaksın senin zafiyetin olacak önemli olan o aşamada hiçbir şekilde onunla iletişim kurmaman.
Hayat devam ediyor bir sonraki sevgilinde daha seçici daha sabırlı bir şekilde adım atarak böyle süprizler yaşamasın umarım.01 Yorumla- +1 yıl
Sabah Trabzon damarım şişiyor
Bu Kelimede ne Yuva Yıkan.
Yahuuu Sen bilmiyorum diyorsun.
Doğruysa nasıl yuva yıkan oluyorsun.
Kaldıki zamanımız kötü bir Zaman’da
Kadınlarda Problem değil Problem Erkekler’de çünkü uçkuruna sahip çıkamıyorsa kendine öz güveni yoksa Karısını aldatan çok oluyor.
Bu nedenle Ben katılmıyorum Kadının Suçlu olduğuna.
Boşanacağım der Boşanmazlar Seni Terk eder. Olay buraya çıkar.
+1 yılAdam zengin ve yakışıklı biri sanırım performans ta iyiyse şuana kadar aklına gelmemiştir tabiki bence adam sıkılmış ayrılmak istemiş olmalı söylemek yerine bir şekilde duyurmayı tercih etmiştir, buradan hanımlar kusura bakmayın sizlere hakta veriyorum ama bu şekilde partnerinin evli olduğunu bilerek ilişki yaşayan çiftler son zamanlarda çoğaldı peki onlara ne demeli bence olaya sosyal bir yara olarak bakmak gerekiyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDefelarca seks yapmadan önce ne yapacağım diye soracaktın bize. Seks yaptıktan sonra değil. Evlilik öncesi ilişkiye girmenin zararlarını da yaşayarak öğrenmiş oldun. Geçmiş olsun. Ama troll bir soru olduğu da çok belli hani 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılMotosikleti ehliyetsiz sürmekten ceza yediğimde polise; yazma, yazarsan ödeyemem demiştim. 18 yaşındaydım. Bana dedi ki eğer bu motora ehliyetsiz binebiliyorsan ceza yemeyi kendin göze almışsındır. Emin ol ödersin. O an aydınlanma gelmişti 😂 kıssadan hisse demem o ki 3 yılını seninle sevgili gibi geçiren bir erkek her şeyi göze almıştır. Eşine söylersen sen kötülük yapmış olmayacaksın. O kendine yapmış olacak. Kadın dayanışmasını desteklemelisin
10 Yorumla
+1 yılZararn neresinden dönersen kârdır.. Oylesiyle devam edilir mi? Kendi hayatna kendi yoluna bak eşiyle de aralarnı bozma çocuklari da varmş seni sevse zaten böyle bir seyi gizlemezdi sadece seninle vakit gecirmek istemiş.. Sende her seyi geride birakark yoluna bakmak zorundasn.. Evlenmeden kimseyle tam bir birliktelk yaşamaman gerektğni anlarsn umarm
00 Yorumla
+1 yılSelam. Nasıl anlayamadın şaşırıyorum. Bence düzgünce konuş. Seni gerçekten seviyorsa devam et iliskiye. Tabi sende seviyorsan. Nden sakladığını falanda sor. Gidip karısıyla konuşmak bir şey ifade etmez. Belki karısı affedicek ve sen rezil olduğunla kalıcan. Sana bi ton laf sayıcak. Evli olduğunu bilmiyordum desen inanmayacak. Belki ailene ileticek durumu. Bu yüzden söylemeye gerek yok. Ya seviyorsanız devam edin. ya da sende ondan intikam al. İliskiye devam et ama aldat.
00 YorumlaBu olayları yaşayarak akıllanmıyor insanlar. Daha da üsteleyip kendilerini rezil duruma düşürüyorlar sonra vay efendim nasıl hayat bu diye hayıflanıp psikoloji bozukluklarıda cabası soğuk su için afiyet olsun akıllı hareket etmeli insan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılAklın niye onda? Bırak, düşünme! Önüne bak.
Ben bazı kız arkadaşlarıma diyorum, sevgili olacağınız veya ciddi düşündüğünüz kişinin evli olup olmadığına dair şüpheleriniz varsa vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyin.00 Yorumla
+1 yılŞimdi senin le evelnelim vs gibi konular söyledi ise bunla. ilgilide kaydın var ise hiç uğraşma. git savcılığa dokümanlar ile suç duyurusu bulun dolandırıcıların dava aç ve uğraş. Bekarım deyip kandırmayın cezasını ağır ödesin.
00 Yorumla
+1 yıleşiyle konuşsan ve bir sonuç elde edebilecek kapasitede bir kişi olacağını sanmıyorum 3 yıl seninle gezip tozarken hiç mi farketmemiş , çok ilginç ayrıca tabiki suç kadında değil seni kandıran hıyar da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dürüst davranıp, evliyim dese onunla sevisir miydin? Elbette hayır. Demek ki adamı yalana iten makul bir neden oluşmuş. Ortada bir suç varsa, kimse masum olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEşiyle konuşmalisin 3 yıllık bir ilişki yaşamış kocası bu ihaneti karısı bilmeli sen söylemezsen o başkasıyla bunu yine yaşayacak kadının ruhu duymayacak
12 Yorumla- +1 yıl
Kadını üzmesek mi😆
- +1 yıl
@Richardgör 😒😒
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Evli olduğunu nasıl anlamadın mesela akşam saat 12 de aradığında telefonuna cevap verip rahat rahat konuştumu seninle?
20 Yorumla
+1 yılGüven Kıraç ile Mazhar Alanson'un oynadığı Kirpi diye bir film vardı.
Güven Kıraç'ın sevgilisi, adamın karısına ''Kocan ikimizi de aldatıyor!'' diye ağlıyordu
Aklıma o geldi birden.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. bundan sonra yapacağın 2 şey var ya hiç bişey olmamış gibi devam edeceksin, keyfine bakacaksın, ya da ayrılacaksın ne de olsa yediğini yemişsin bundan sonra bir kaybın olmayacak
00 YorumlaKoca 3 yıl farketmemek için kör olmak lazım, görmek istememişsin bence.
Trollllll değilsen tabi.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden sonra baskasina gitmeyecegini nerden biliyorsun ki ben olsam kadin dayanismasi olarak esine soylerim inanmazsa resimleri falan gosteririm
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılmillete bak şeytana papucubu ters giydirir hale gelmiş 3 sene nasıl saklamış valla helal olsun şaka gibi hadi sen yakalayamadın karısı nasıl uyanamadı hiçmi geceleri konuşmadın yapacak bişey yok unut onu
00 Yorumlainsan bu nerede kalıyor/yaşıyor diye kendi kendine sorar cahil karı
23 Yorumla- +1 yıl
Trol bir soru zaten fazla takma
- +1 yıl
Öğren miş oldun işte
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. "Neden nikahsız ilişki yaşamamalıyız?" sorusunun en basit cevaplarından biri.
20 YorumlaBence boş ver ikinizde sonuçta zevk aldınız eşine söylesen ne olacak sonuçta ayrılsa olan eşine çocuklarına olur. bir şey elde edemezsin.
01 Yorumla3 yıldır anlayamadın mı adamın evli olduğunu. Ne kadar saçma. Ne yapacağım diyorsun bir de yapacağın şey belli yüzüne tükürüp hayatından çıkarmak
00 YorumlaArkdaş hiç kimsenin aklına evlimisin somak kimliğini çıkar bakmak tabi ciddi isen yok sadece seninde amain gezmek tozmak eglenemek ise gerek yok tabi
00 Yorumla
+1 yılYapacak hiç bir şey yok bir şey yapmaya kalkarsan kendine zarar verirsin kullanılmışsın ama zamanla her şey düzelir merak etme
00 Yorumla
+1 yılEşine anlat bence çünkü empati kur o kadın yerinde sen olsan eşinin ihanetini bilmek istemez miydin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla anlarsın birinin olduğunu hele ki çocuk da varsa. Bu çocuk hiç mi ağlamadı evde? Gecenin Bi vakti aramak istediğinde illa ki kaçamak cevap vermiştir. Biraz safmışsın
10 Yorumla
+1 yılEşine kanıtlarla beraber gönder sen kurtulmuşsun o kadın da kurtulsun ve donuna kadar alsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen seks yapmaktan karşındakini tanımaya fırsat bulamamışsın.
10 Yorumla
+1 yılbu bana mantıklı gelmiyor 3 yıl boyunca kimse saklayamaz bu trol kurgu paylaşım inanmayın
10 Yorumla
+1 yılEşiyle konuşmalısın, bunları bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum, 3 yıl az bir süre değil.
19 Yorumla- +1 yıl
Çok fettansınız hanımefendi, adamın yuvasınıbyıkınca ne olacak
- +1 yıl
Hangi yuva pardon? Orta da yuva olsa 3. şahislar gezmez o yuva da. Öğrenmeye hakkı olduğunu söylemem yuva yıktığım anlamına gelmez, o yuva yıkılmış zaten. Yuvayı da düşünen yok, kadını ve çocuğu düşünsem bile bu ahkalsızlığa ancak sizin gibiler göz yumar. Biz de yuva yıkan oluruz, sanki biz aldattık.
- +1 yıl
Bu şeye benziyor, adamı darağacı a götürüp altındakisandalyeyi tekmelemeye, size yakıştıramadım
- +1 yıl
Aldatılmanın ne olduğunu biliyorum, sen ne dersen de bilmeye hakkı var. İster ateşe atmak olsun, ister sandelyeyi devirmek olsun, o bunu göze almış zaten.
- +1 yıl
Sanatçı kişiliğinize, yakıştıramadım, çok yıkıcı bir davranış bu,
- +1 yıl
Bunu öğrenmesine hakkı olduğunu düşündüğüm için bu kadar tepki verdin de, yapılan eyleme ses çıkarmadın. Sizden çok var.
- +1 yıl
Ben aldatırken yara almaması taraftarıyım, yaşasın erkekler😆😆😆
- +1 yıl
Yanıltmadın zaten, yaşamak başına dert açmaz umarım. Gerçi sen bu kafayla çok yaşamazsın da.
- +1 yıl
😆😆😆Ne sinirli şeymişsin şurdaiki dakika bırak gülelim ya😆😆😆evlendiği adamın hayatını mahvet, bırak biz yaşayalım biraz daha😆😆😆
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Bence onun eşine ispatlı bir şekilde söyle ki sana yaptığı ihanetin cezasını çeksin acıma o pisliğe
00 Yorumlabugüne kadar yediğin küsküyü kar say
@zimbateli3401 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun
+1 yılOlan olmuş ölen ölmüş önüne bak sen geçmiş geçmişte kaldı 😉
00 Yorumla
+1 yılOlsun zaten namus bacak arasında değildir demi sizin için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmuhakkak esine soyle o senin 3 seneni nasil ziyan ettiyse o da bunun zorlugunu yasasin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. 2. hanimi olmayi iste ve o adamla birlikte eşini ikna edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bir tane kızı mı var? Tanıyorum galiba. Kızının ismini de verebilirim.
01 Yorumla
+1 yılNe hikmetse hep böyle tipleri buluyorsunuz a nokta q
00 YorumlaCeza kesemezsin sonuçta her şey iki tarafın isteğiyle olmus
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 3 yil boyunca mutluyduysan sessizce yoluna git sevisip gezerken iyiydi simdi mi kotu oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana söylemem gereken bir şey var de ve sen de evli olduğunu söyle kudursun biraz e intikam soğuk yenen bir yemektir
12 Yorumla- +1 yıl
Buna anca senin gibiler inanır knk kusura bakma çok kötü tavsiye
Cevap sahibi+1 yıl@furkaanercaan inanmasa bile anlık olarak şüphe duysun kızsın ne bileyim ve empati yapabilsin bence çok iyi tavsiye
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. 3 yil boyunca nasil anlamadin ki? seks te iyiyse devam et tanidini cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bayılırım evli erkeklerin beni peçete gibi kullanmasını
117 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mı konuşmak istermısın
Cevap sahibi+1 yıl@Yasakelmasever araban ne marka
- +1 yıl
Opel neden
Cevap sahibi+1 yıl@Yasakelmasever bmw auidi mercedes harici ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
- +1 yıl
Evlimısın
Cevap sahibi+1 yıl@Yasakelmasever elin amelesine kendimi kllandırtmam
- +1 yıl
Amele deyılım
- +1 yıl
Granit x var
- +1 yıl
😄😄 dedi kamil abi
Cevap sahibi+1 yılopel ne abicim alamadın mı bi audi
- +1 yıl
Sen galiba eskortsun
Cevap sahibi+1 yıl@Yasakelmasever öyle demeyelim de parası olan erkek bana çekici geliyor ayağını bile yalarım zengin erkeğin
- +1 yıl
İstedim para olsun gecelık kaç para
- +1 yıl
Nissan juke olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ve çevresinin kafa yapısına bağlı bir durum anlatsan kalkıp sana eşimi sen ayarttin dese ne diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yaparken sen zevk almadin mi? psimanligin neden? Evliyim dese yatacakmiydin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni resmen kullanıp atmış.Üzüldüm. Bilmeden metres olmuşsun. Bence eşine söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam seni kullanıp atmış artık yeni manitalara bakacak kullanıldığınla kaldın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAferin böyle devam et araştırmadan koynuna atlarsan böyle olur iyi oluyor sizin gibilere.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilkin mi bence unut gitsin ama eşine söyle mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylesi beni bulmaz ki
İzmir bekar param var bu arada00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğe sadık olmam artık. Çabuk git karısına anlat lütfen bunu bilmeli kadın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi gün konuştuğun erkek evli çıksa bile eşine anlatmalısın bunun kaç gün kaç ay olduğu önemli değil. Yuva yok çabuk git anlat yoksa sende kötüsün günaha giriyorsun o masum kadın bunu bilmeli kocası olacak kişinin ne olduğunu bilmeli. ANLAT KADINA
Cevap sahibi+1 yılBirde kadınlar kocasına saklasın kimseyle olmasın derler yok ya kendimi kocama saklamam sadıkta olmam
Cevap sahibi+1 yılKocası başka kızla sevgili oluyor kandırıyor birde gelip sana mı yuva yıktın diyor ben böyle kadınlara acımıyorum ya kocasına bir şey diyemez gider kadını suçlarlar. Sende artık daha dikkatli ol biriyle sevgili olunca. Kendinden yaşça büyük erkekle olma. Yaşı kesin büyüktü demi
Üç yıl iyi saklamış adam helal olsub dayıoğluuuu...
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun da yani bir insan nasıl 3 yıl boyunca fark etmez?
10 Yorumla
+1 yılAnlamadan tanımadan yatağa girersen öyle olur yapacak bişey yok hamile kalmadıysan
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş böyle ustaca yalan söyliyen insalari sevin
00 Yorumla@boavista yok artık neler var neler hahsjdldldld
21 Yorumla
+1 yılYediğin yanına kar kaldi
10 YorumlaOh oh suyuna da ban 😂 Turşusunu kur kışa sakla.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun üzerine soğuk su iç.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bir şey yok aslında
10 Yorumla
+1 yılkarısına bir erkek ayarla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevk almaya bak devam çoçuģum
00 Yorumla
+1 yılGönül gözünüz kör sizin
01 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler