Arkadaşlar eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık. Benden sonra çok dağıtmış. Her gün içip içip uyumuş. Partiler vermiş etmiş evinde. Her neyse şu an çok mutsuz. Hayat enerjisi alınmış gibi. Gelecek görüşeceğiz ister istemez üstü kapalı cinsellikte konuştuk başta şimdi olsa içimden gelse yine karşı koyamam sana dedi. Geçen gün de yine fiziğimden falan bahsetti. Ama diyor ki korkacak bir şey yok benden diyor libidom çok düştü acaba top mu oldum diye düşünüyorum şeyim bile kalkmıyor artık diyor. Ki bu adam biz birlikteyken bir saniye rahat duramazdı. Bu normal mi acaba beni görünce yine arzu istek oluşur mu içinde ya da böyle bir durumda ben nasıl davranmalıyım ona ki yine arzu duysun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte o dağıtmış dediğin kısımda libidosunu doyurmuş sanırım. Tabi ki yalnız kaldığınız da ya da senin ona ilgi ve arzu gösterdiğini hissederse libidosu yükselebilir ancak eskisi gibi eli zükünde değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki yan yana gelince nasıl davranmamı önerirsin kaçak mı oynayım bu libido tekrar nasıl yükselir
- +1 yıl
Eğer eskisi kadar sekse düşkün değilse kaçak oynama, döner arkasını gider kalırsın öyle dımdızlak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
içilen alkole göre değişir. bildiğim kadarıyla şarap, votka düşürür. viski yükseltir
02 Yorumla
Soran+1 yılBu canım çok içmiş
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsteksizce olacaksa hiç sevişme derim. Libidonu etkilesin öyle seviş.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten isteksiz olmasını istemiyorum. Da beni görünce etkilenir mi bilmiyorum adam kendi ağzıyla libidom öldü diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılayak yapıyor ya gelince fena düşürecek seni ceylanı ürkütmeden yaklaşıyor kaplan
08 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin nasıl anladın ki
- +1 yıl
ende alkol alıyorum hatta alkol alınca çok geç boşalıyorum
Soran+1 yılAma o çok içmiş her gün içmiş ve şu an enerjisi bitmiş öyle diyor
- +1 yıl
mümkün değil geç boşalacak haberin olsun :D
Soran+1 yılYa eminsin dimi ben çok korkuyorum etkilenmezse diye çünkü korkulacak bir şey yok şeyim bile kalkmıyor artık dedi sesi bile enerjisizdi ama
- +1 yıl
yani eğer madde felan kullanmaya başlammış ise
Soran+1 yılMadde kullanmamış
- +1 yıl
made yoksa kalkar yahu bend eosrun olmadı onu bilemem yani penislere fısıldayan adammıyım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılGlobal sorunlar. Bende aynıydım. Her gece alkol farklı kadınlar. Evlendik iyi ce monotonlaştım. Sanki beni anlatmışsın yorumlarda.
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu süreç nasıl geçti
Cevap sahibi+1 yılSüreç tam geçti gibi değil. Eşimle cok fazla zevk alamıyorum 2 den sonra kakıyorum basen hiç istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBak şöyle anlatayım sana. burada herkes farklıyorumlar ve kişiliğe bürünmüşler. Ama yazdıkların ile yaşadıklarımız aynı
Soran+1 yılNasıl atlattın ama buna ihtiyacım var biz çok istekli sevişirdik şimdi korkuyorum etkileyemezsem diye
Cevap sahibi+1 yılAçıyorum gizliliği buyur
Cevap sahibi+1 yılCok fazla bildirim geliyor.
Cevap sahibi+1 yılher şey senin elinde. Ve sana bağlı ama bir müddet sonra senlik durumda kalmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bazı şeyler cinsel isteği azaltır doğru ama iş yanyana gelince farklı olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz çok istekli sevişirdik ama şimdi korkuyorum etkileyemezsem diye bana direkt şeyim bile kalkmıyor artık dedi onu etkilemek istiyorum eskisi gibi ve hiçbir şey yapmama da gerek olmuyordu yanında olmam yetiyordu etkilenmesi için
Soran+1 yılPeki beni görünce etkilenir mi sence yani bir erkek eskiden arzuladığı bir kadını görünce yine arzular mı
Soran+1 yılAynıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde yükseltir özelikle votka aşırı içiyorsa sıkıntı
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok içmiş ama 2 aydır içmiyorum dedi
- +1 yıl
hımm biraz düzelmesi gerekir hiç yapamıyormusunuz
Soran+1 yılDaha hiç yan yana gelmedik ki 2 hafta oldu biz tekrar konuşmaya başlayalı yanıma haftaya gelecek
- +1 yıl
o zaman denemelisin
Soran+1 yılBilmiyorum ki bizi hep o yönlendirirdi şimdi nasıl olacak tahmin edemiyorum
- +1 yıl
bu defa sen devreye girip onu yönlendirmelisin sonuçu görürsün en azından
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGirişimle taktik et sokul sürtün ve değişik zevkler dene oral anal gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısacası içi geçmiş artık mutlu edemez seni 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl aşabiliriz
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alkol erkekliği bitiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu süreç nasıl geçer
Soran+1 yıl2 aydır içmiyorum dedi sigarayı daha bırakmamış
+1 yılKlişe laflar
04 Yorumla
Soran+1 yılYani gerçekten öyle değil mi
- +1 yıl
Değildir lafta öyle diyordhr seni yataga atmak için
Soran+1 yılNasıl anladın ki bunu ya gerçekten enerjisi falan da yok gibi sesi falan da durağan
- +1 yıl
Yanına gidince görürsün
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucağına otur sürt kaldırırsın
00 Yorumla
+1 yılAlkol etkisi geçince
00 YorumlaArtar bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler alkolden libido düşer mi düşerse nasıl tekrar yükselir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat