Cinsellikte anal kadar igrenc bir sey yok bence bu insanlar nasil anali tercih ediyor aklim almiyor. Ben asla yapmadim ve yapmayi. Aranizda anal yapan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTemizliği hazırlanması biraz uğraştırıcıdır kayganlaştırıcı kullanılarak parmakla kaslar gevşetildiğinde zevkli olur acı olmaz ve bu şekilde yapıldığında hiçbir zararı yoktur sonuçta wc de her gün penisten kalın açılan bir yer orası.
Vajinadan daha sıkı olması erkeklere cazip gelmektedir arada bir değişiklik olarak yapılabilir bir de sevgilisi bakire ise kızlığa önem veren çoğu erkek analı tercih etmektedir.
Kadınlar da analdan zevk alır ve orgazma biraz daha geç olsa da ulaşabilirler erkekler ise anüs bölgesinde bulunan prostatları nedeniyle anal yoldan zevk alırlar buna prostat orgazmı denilir.
Fakat Ön yargılar aşılmamışsa hiç bir şeyden zevk alınamaz hurafelerden kurtulmak dileğiyle. Mutluluklar.02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle cok tesekkur ederim yorum icin. Orasi hergun aciliyor diski yolu oldugu icin haklisin ama o diski bagirsaklardan gelen bisey ve tek yer yani anus diski icin yapilmistir oraya zorla penis sokmak icin degil. Erkekler kizlarin bakireligini bozmamak icin anal yapar gercekten bu mu bakirelik? bakirelik temiz olmak demektir hicbir sekilde iliskiye girmemektir. Erkekler cok seviyorsa sevgililerini ve bakirelige bu kadar onem veriyorlarsa evlensinler. Bu tarz seyleri yapip kendine bakire diyende komik. Bunun onyargi ile hicbir alakasi yok
- +1 yıl
Bu mantıkla ağızdan da kusmuk çıkıyor oraya da penis sokulmamalı o zaman. Bakirelik konusuyla da çelişiyor bu mantık dışkı için yapılmış bir yere penis sokuyoruz bu bekareti bozar diyorsunuz?
Bekaret hiç cinsel ilişki yaşamamış kız demektir. Cinsel ilişki cinsel organla vajina ile yaşanır. Dışkı deliği cinsel organ değil ki cinsel ilişki olsun.
Anal ya da oral seks cinsel ilişki mi sayılıyor? Yeni keşfedilmedi bunlar livata farklıdır cinsel ilişki sayılmaz ırza geçme sayılmaz hukukta bile cezası farklıdır. Fıkıhta bile zina sayılmaz ters ilişki had cezası düşmez hanefilerde.
Bekaret tanımı içinde kızlık zarı da anlamlıdır erkekler bu zar bozma duygusunu ilk gece ritüelini bir kere olsun yaşamak isterler. Avrupa da bile bekaretini satışa çıkaran kızlara milyon $ teklif eder yabancı erkekler demek ki bir değeri var tüm erkekler nazarında o zarın.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet bir ya da iki kere yapmıştım. Ama sevgilim ne kadar temizlese de orada bir iki kıl tanesi görmüştüm ve hafif iğrenmiştim. Zaten denemek için yaptık. Genel olarak yazıldığı gibi öyle abartı bir zevki olmuyor kızın da canı acıdı zaten ama psikolojik olarak zevk almıştı alışınca
00 Yorumla
+1 yılanal hakarettir yahu. onurlu insan anal yapmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılIste aradigim yorum o kadar haklisin ki.👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
teşekkür ederim cannn
bu her iki taraf için de hakarettir.
erkek teklif ederse kadına kadın teklif eders erkeğe hakarettir.
anüs cinzellikte kullanılmaz. dünyanın en pis atığının çıktığı yerdir. ayrıca zevk lmayı sağlayacak bir sinir ağı da yoktur. kadına sağlık riski taşır. hem kaka tutamama gibi bir problem yaratır en basiti anal fissür olur sürekli acı çeker. en korkunç olanı da kolon kanseri riski taşır.
seviyorum diye sözde söyleyen ama yalan ssöyleyen erkek sevdiğini bu riske sokmaz.
şu kadınlar keşke sözlere değil davranışlara inansalar. şu erkeğe köle olmayı bir bıraksalar. bu ne özgüvensizlik bu ne kölelik anlayışı aklım almıyor
Soran+1 yılYemin ederim seninle ayni duygulari paylasiyoruz o kadar haklisin ki benim soylemek istediklerim hepsini sen soylemissin.
- +1 yıl
araya giren lüzümsuzları sildiğin için de teşekkür ederim. toplumun kafasını karıştırıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Penisin başı büyükse kolay girmiyor buda kadına acı veriyor ama her insanın zevki farklı tabi istemiyorsa kadın zorlanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşım bakireydi dayanamadık anal yaptık ama temizlik şart yoksa olmaz zaten erkek olarak zevki de başka
02 Yorumla
Soran+1 yılZevki mi baska? Anlamiyorum vajina yeterli degil mi? Ilerde cok baska seylere sebep oluyor
Cevap sahibi+1 yılDar olduğu için bana daha çok zevk verdi hep dediğim gibi bakire olduğu için vajina yeterli olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir tercihtir bu senin düşüncen bundan dolayı da saygı duyulur ama seven var tabi... Sorunun cevabına gelirsek evet yaptim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar zevkli oluyor ki. Dapdar içine girmek müthiş keyifli. Vajina yerine tercih ederim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım. Sevmem ama minyon bir kızla deneme hayalim de var.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden minyon? yapma kardesim cok pis valla cok pisman olursunuz
Cevap sahibi+1 yılHayal zaten. Yapacağımdan değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım bunun zevki keyfi bambaşka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedim ama olmadı. Bir hayat kadınıyla yapmaya çalıştım. Bir türlü girmedi.
00 Yorumla
+1 yılyapmışlığımvar
02 Yorumla
Soran+1 yılgay misin?
- +1 yıl
karşımdakine yaptım kendime yaptırmadım
Yapmam yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben yaptım gayet keyifli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım
21 Yorumla