#smellsmoke

"Dur yapma" gibi bir söylemle karşılaşırsam kafam karışır, sinir olurum. Karşı konulamayacak kadar çok arzulamamış diye düşünürdüm. Ben iliklerime kadar arzularken kendime hakim olamazken onun dur yapma demesi bilemiyorum altan mantıklı başka bir açıklaması var belki düşünmem böyle 🤷♀️🤓
Varsa*
Acimayacaksin yapıstırr😂
🤣🤣
Sen degil tabi fhfh
Hehehe yane 😄
Boynu efsane 😂
Hemen durma sebebim. Kesinlikle devam edemem. Olmaz denilen her şey orada durma, bitirme sebebim. Demek ki bir şeyler yanlış gidiyor ve doğru değil. Herkes sınırlarını bilmeli. Güvene zarar veren böyle şeylere neden olmamalı. Kendine hakim değilsen başkalarına zarar verirsin. Duracağın yeri bileceksin. Kimsenin kaygı sebebi olmamalısın. Yoksa sevgi saydığın her şey senin bencilliğinden ibaret olur.
Bana daha fazla o şeyi yapma isteği geliyor..
Özellikle canı acıyınca "dur" diyorsa, daha fazla acıtırım..
Ama bir şeyleri ilk defa deniyorsak ve sınırını belirlemeye çalışıyorsak, o zaman durdurabilirim olayı..
Onun dışında bayılmaya ramak kalaya kadar devam derim acıtsa da ağlatsa da..
Barbar
@enginpolat söyle?
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Ben de hem teşekkür hem de rica ederim
Bana dur gelir dururum ya ne uğraşcam 🤣🤣
Cevap
87Cevap
Söyleyiş şekline ve tonuna göre son gaz devam et manasına da gelebilir. Çok canım acıyor gerçekten dur manasına da gelebilşr. Ses tonuna ve söyleyiş şekline göre dururum veya hızlanarak devam ederim
Selam gadası 🙃
Dur yapma dediği anda daha sert şekilde ilişkiye devam ederim.
Dedirtecek bir durum olmaz.
Ama gördügüm yerli ifsalarda yaaa kadin dur aciyor yapma nolur diyor, halen dur, alisirsin zevk alacaksin diye zorla kadina arkadan tecavüz ediyor. Yani okadar kolaysa al bir hiyari önce kendi kicinda dene, degil mi? Seks iki tarafada zevk verecek, eger bir taraf dur yapma dedigi anda, sorgulamadan durmasini bileceksin.
Dur yapma demem asla ama desemde devam etmişsiniz isterim
Devam edilmeli zaten 😏
Yapma desemde devam edişi daha da zevk veriri bencw
"Dur yapma" derken bunu sakin ve tahrik edici bir ses tonuyla söylüyorsa daha çok alevlenirim. O an hiç bir şey beni tutamaz.
Soğuma net kalkıp gidesim geliyor aniden
sbebi önemli şayet bir acısı vard dur yapma derse o zamnanında bırakırım zaten psikolojik olarak ereksiyon düşüyor ama diyelimki erken boşalmak istemiyor onun için derse o zaman dinlemem daha çok vururum dibine dibine
Dur yapma demesi nedenine gore degisir bunu dedikten sonra yapmaya devam etmem onu mutlu edicek koseye sikistiricak biseyse devam ederim ustune giderim ama onu mutlu etmiycek biseyse dururum.
dur yapma dediğinde daha baskın
her hareketim kaçınılmaz olur, yapmak istediğim herşeye heyecan katıyorum , duygularımda aksiyona dönüşüyor, o an ne yaşatıyorsam , o anıyıda onun aklına kazırım 😄
Valla niye dur dediğine nasıl dediğine bağlı jdjdjdjd
Bencillik etmeyip "dur" dediği yerde durmak önemli. Hem sonrası hem de iki tarafın mutlu sürdürebilmesi açısından. Özetle hayvanlık yapmaya gerek yok.
Tepkiye bağlı ya eliyle itip yapma falan derse bırakırım ama kendinde değilken bunu söylerse umursamam
Ne söylediğin değil, nasıl söylediğindir önemli olan. O anki ses tonu, mimikleri," dur yapma " nin aslında ne demek olduğunu gayet net anlatır.
ilkinde sakinler durur konuşurum ne olduğunu, daha dikkatli olmaya çalışırım. Ama bu gittikçe artar düzeyde ve libidomu düşürecek düzeye geldiyse biter o ilişki
Ona oral yaparken diyordur kendini kaybetme korkusuyla 😍 Daha fazlasıyla devam ederim onu uçurmak keyifli olur 🤩
Dur yapma, lütfen, ne olursun tarzı yalvarış hissi veren söylemler, kesinlikle daha tahrik edici geliyor
Direkt libidomu düşürür bırakırım sevişmeyi, hakeza sevgilimi bırak hiç bir kadına istemediği bir şeyi zorla yapmadım bu güne kadar…
Bunu zaten belli eder ses tonu ile yani gerçekten istemez ise dururum ama zevkten diyorsa devam ederim.
Hevesimi kaçırır ya soğurum direk o an istemişim yapıyim işte
Sakın böyle söylemeyin daha da sert oluyorum kendi adıma 😁
Ooooo şarampole yuvarlanan kamyon misali duramam ćok deli etki yapar bende.
Ok yaydan cikmis bikere geri gelmez
Dur yapmada neymis
Bir saniye dese dururum da dur yapma diyince ben daha da çok yapıyorum 😅
Istek biter sogurum biter ord giyinir bisoguk su icer giderim
Yapma derken opmeye ellemeye devam ederse daha iyi olur ama nasil dedigi onemli
Devam ederim istek uyandırır, fakat ısrarla yapma dediğinde dururum
Eksik bir şey mi var düşüncesi ile süt dökmüş yavru köpek moduna aliyorum kendimi
Daha çok azdirir Tahrik eder ve durmam asla devam sonuna kadar 😍😍
Ses tonuna göre daha istekli olup devam edebiliyorum 😈
Çok canı yanmış düşüncesin de O anki aksiyon da biraz duraksar sonra devam ederim
Eğer soğuk ve ciddi bir şekilde söylemişse tahrik edici oluyor
Bunu istemem yan cebime koy olarak anlarım ve durmam 😉😎
Daha çok yap diye anlıyorum ben onu 😂😂😂
Daha çok ve daha sert yaparım bir nevi kamçılar beni yani 😂 zaten o noktaya gelmişsem bırakta devam edeyim ne dur yapması patır patır döşerim daha çok hırsla 😂
Gülümseyerek dur yapma diyorsa o anın büyüsü cinsellikten daha keyif verir
O an Seksi bırakıp giderim. Bir daha da yüzüne bakmam
Olumsuz bişey varki söyluyor dururum tabi canı acımış olabilir
İşte burada partnerimi tanımam çok önemli sonuçta gerçekten acıyor mu yoksa bunu beni azdırmak daha hızlı yaptırmak için mi söylüyor bilmem lazım
istemem yan cep meselesi mi 😂
Dur yapma 😂
Ama yapma dur iste 😂😂😂 ekledim eklermisin
Dururum, canımı acıyor diye.. 1 de niye durdun kavgası çıkıyor sonra
bence daha da tahrik edici yerine göre
Dur yapma demesi aslında devam et bırakma demesi gibi anlıyorum ve devam ederim. Ama o anki durumuda baglı
Dur yapma diyen kadın aslında daha fazla istiyordur bence. Israrla dur yapma diyorsa o zaman bırakırım onunla bir daha da seks yapmam
Tahrik olmuş bir şekilde söylüyorsa ben değil durmak, ateş olur ona yağmak!
Bazen durma devam et anlamnina Geliyor😌
Kadın yapma derse yap demektir
Bence çok tahrik edici sözler...:)
Tüm aksiyon iptal dur demek
Seks meks tövbe tövvee 🙈
Aşırı tahrik olur ve daha sert yaparim
Deli ediyor soğuyorum
Saygı duyarım baskı yaratmam.
Yaşamadığım için bilmiyorum.
daha çok kamçılar vur dibine dibine , d
Söylerken ki ses tonuna bağlı
Olmaz başladık artık haha