Bu erkekler hakkında 2 önyargıya sahibim. Birincisi büyük ihtimalle kornişon turşusu kadarlar :D bu önyargımın nedeni bu kadar mükemmellik olamaz. Tanrı bir yerden mağdur etmiştir diye düşünmemden dolayıdır. Her yer o kadar büyük olamaz. ikinci önyargımda zeki değildirler. Bunun da nedeni ilkiyle aynı. Tanrı bir yerden musluğu kısması lazım yoksa dünyaya haksızlık olur. (JK'den kısmamış seksilik, sempatiklik, zeka, espriler) Her şekilde korkuyorum onlardan (Yukardaki nedenlerden dolayı korkuyorum. Aradığımı bulamam bir de erkekte zeka benim için önemli diye) Zaten böyle birisi tarzım değil. Hani bazı insanalar Doutzen'ı beğenmez sonra birileri ona "sana teklif etse hayır mı diyeceksin" diye inanamaz ya. Evet hayır diyeceğim. Birincisi gerçekten hiç onlar için ölüp bitmiyorum (bir JK değil onlar) ikincisi de zaten böyle biri teklif ederse o zaman denerim karar veririm. Şimdi niye boş laf yapıyorum öğreneceksiniz. İzledim libidom arttı diye çıldırmıyorum ekranların başında. Adam kafayı bir yerlere çarpmadıysa bana bu kadar (filmdeki kadar) ısrarcı olmaz herhalde. Üstelik biri bana ısrar edince o kişiden soğuyorum.. Ben arkamdan koşulmasından DEĞİL koşmaktan zevk alanlardanım (mazohism) Şimdi Feriha izleyen aileme açılacak en namuslu film değildi (annem yoktu sadece tükiyeden gelmiş 2 kız 1 erkek kuzenler) 365 Days izledik. Onlar izlememişti ama konuyu biliyorlardı herkes gibi, biter bitmez buraya koştum. Saçmaydı ama bu erkekler ne kadar çok kızların hayaliymiş öğrenmiş oldum. Hemen kavga ettiler birbirleriyle yazık. biri aynaya geçti saçını düzeltti ruj sürdü (güzel miyim ki ben diye test etti) bu kadar mı seviyorsunuz Alfa erkeğini? kafayı yedim. Neyse sonra ben bu çocuğu beğenmediğim için de "sen kız gibi erkekleri beğeniyorsun" dedi biirleri. yolarım saçlarını başlarını ama ZORLA kibarlığımı korudum. Şunu yapmayın : ben sizin zevklerinize saygı duyuyorum ve bir yere kadar hak veriyorum hatta bir bakışıyla alev ettiği de doğru ama siz hiç JK'nin tavşan dişleriyle gülümsemesini gördünüz mü? Size bana aşık olma fırsatı vereceğim. kim bana kaçar?