Libidom aşırı yüksek ama dışarıdan çok efendi hanım hanımcık bir kız gibi duruyorum. Bu yüzden erkekler pek yanaşmıyor ama biri iki gülse alt olacak gibiyim. 18 yaşındayım ileride sevgilim olurda başkasıda ilgi gösterir bende aldatırsam diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Bu biraz eşine de bağlı eğer o da senin gibi yüksek libidoya sahipse aldatmaya ihtiyaç duymazsın ama eğer yeteri ya da senin kadar istekli değilse cinsel doyuma ulaşmak için aldatma potansiyelin olur bu durumların farklı sonuçları da olabiliyor ama burada açıklamak biraz sıkıntı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVallaha yaşadıgım bir durum tamamen bu ve buradan tanışmıştık onun evinde üç gece misafir olmuştum, evde inanılmaz ötesi bir hayat kadını gibi sınırsız olan kişi, dışarıya çıktıgımızda şöyle bir baktım bir ara bilmeyen birisi kesin bunun seksle pek bir işi olmaz diye düşünür ama iz bırakmıştı tereddütsüz iz.
05 Yorumla
Soran+1 yılBurdan tanıştınız birinin masum olmasını mı beklediniz üstelik karşı cins ateşle barut yan yana gelmez
- +1 yıl
İkinci söylediğinize katılırım tabi de neden burası hep hayat kadını ruhla kadınlarla mı dolu🤔sonuçta buradakilerde dışardakilerden, masum olup isteklerine kısıtlı oda olsa cevap bulabiliyordur
- +1 yıl
Ve zaten planlıydı her şey üç gün kalacagım viski vs
Soran+1 yılHayır demek istediğim o değil burada evet var masum kızlar ama bak sende itiraf ettin evine o amaçla gitmişsin sanki hiçbir şey yaşamayacaktikta yanlışlikla oldu der gibiydin
- +1 yıl
Hiç bir şey yaşamayacaktıkta yanlışlıkla oldu🤔🤔kanka lütfen lavaboya gidip tekrar yüzünü yıkamanı rica edecegim, ya bilincin açılır ya da gözün😊nerden çıkardın onu ben çıkaramadım okudum tekrar yazdığımı göremedim
+1 yılSenin yaşlarında libidonun yüksek olması gayet doğal, ama aldatma olayını düşündüğüne göre, bu tip olaylar ya çok gördün çevrende, ya da birden fazla kişiyi arzuluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBirden fazla kişiyi değilde ilgi açlığım var sevgilim varken daha iyisi bakarsa bırakacakmis gibi hissediyorum
- +1 yıl
Bu ilgi açlığı değil aslında, daha yakışıklı ya da daha iyi sevişen biri olursa sevgilinden sogumaktan korkuyorsun
Soran+1 yılSevisme kısmı belki olmaz bile dediğim gibi ben dışarıdan çok efendi düzgün gözüken bir kızım
- +1 yıl
Önemli olan dışardan nasıl göründüğün değil ama , bunu sende biliyorsun. Sen ne yaşamak istersen o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye böyle bir korku içine giriyorsun ki irade ayrı bir şey cinsel istek ayrı bir şey bir insan fazla cinsel istekli diye aldatmaz ki iradesi güçsüzse sadık değilse bu yüzden aldatır fazla cinsel istek aldatmak diye bir şey değildir eğer sen kendine güvenmiyorsan diyorsan ki benim ileride başkasına karşı bir şeyler hissetme oranım çok yüksek O zaman hiç evlenme
10 Yorumla Akıllı sorular sor akıllı
Yalanın da zekası vardır.12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde cok yuksek aldatirmiyim bende bilmiyorum ama arzulamadigim kisiyle yapmam gibi belli de olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlenince geçer canım o sen canını sıkma. Evlendikten sonra siz kadınların libidoları - seviyelerine iniyor nedense.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu yaşlarda aşırı istekli olmak gayet normal.. sonuçta hormonlar tavan yapıyor.. 😇 eğer gerçekten sevdiğin biri karşına çıkarsa bence aldatmazsın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAdres ver ben yanaşırım.
Şu sıralar benimde Arzularım çok yüksek Boahhh00 Yorumla seni tamamen tatmin edebilen birisini bul yoksa işin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Korkma eşini doğru seçersen ve ilgilenirse senle çok fazla aldatmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Kendinden emin olana kadar evlenme sende ya da kimseyle çıkma kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen adın bahane insan istese kendine hakim olabilir. Karektersizin belli
00 Yorumla En tehlikeli kadın tipisin,
Yüzünün masumiyetini keşfetmiş kadın çok tehlikeli00 Yorumla
+1 yılKorkmak değil seninki ön hazırlık. sebep bulsan yapacaksın ☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıllibidonu eşin üstünde söndürürüsen sıkıntı olmaz o zaman bişey olmaz bekar olunca öyle olur evlenince o iş öyle olmuyormuş çok konuştugum bayan oluyor onlar böyle diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBayanlarla ne konusuyorsun
- +1 yıl
her şey muhabbet ortamı olunca.
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Bacak aranı boş bırakmayacak sağlam biriyle evlenmelisin. Nefes aldırmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım senin gibi istekli bir kocan olur yoksa aldatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de çok yüksek ve gerçekten can sıkıcı bir durum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretine ellemeden sürtünmeli okşamalı orallı bir şey denemeye nasıl bakıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidoyla alakası yok karakter önemli karaktersizsen aldatırsın
00 YorumlaFeriştah fantezisi bu.. Her şeyi eşinde bulursun çok ta abartma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle yaşayınca azalır bence ya
40 Yorumla
+1 yılaldat acıma hiçbir erkeğe
40 Yorumlabu yaşta gayet normal bu ya başka şeyler düşün ya da kendine sınır koyma seçim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske benim olsan bu yaşta ki enerjini alirim 2 4 c m yediğinde rahatlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAldatırsın aldatırsın.
20 Yorumla
+1 yılDaha dur bakalım ne gördün ne yaşadın
016 Yorumla
Soran+1 yılİlla bir şey mi yaşamam gerekiyor
- +1 yıl
Henüz daha çok erken bence yaş 18 görünüyor yanılmıyorsam yavaş yavaş gitmelisin doğru seçimler yapman gerekiyor dikkatli olmazsan bence ileride çok keyif alacağın bir özel hayatı elinden kacurabilirsin bu anlamda demiştim ben acele etme sindire sindire yavaş yavaş doğru seçimler yaparak ilerlemwlisin
Soran+1 yılDeğerlendirebilevegim bir seçenek yok ki
- +1 yıl
O ne demek şimdi? Hayat devam ediyor, bu ne acele?
Soran+1 yılEvet ama bana sessiz sakin utangaç biriyimdir gelen giden olmuyor
- +1 yıl
Gelen giden derken erkek arkadaş partner anlamında söylüyorsun sanırım, acele etme öyle her gelen gidenle olacak bir şey değil henüz çok heveslisin olmaması gereken biri ile olup hamilede kalabilirsin bu daha büyük bir tehlike bence
- +1 yıl
Bazı şeyleri zamana bırak bence sabırlı ol kendini dinle ve sakin ol
Soran+1 yılZamanda en güzel yıllarım gidiyo ben oynasalim demiyorum vakit geçirmek için
- +1 yıl
Özelden yazabiliyor musun bana email veya numara gibi
- +1 yıl
Sohbetlere yeni yeni katılıyorum bu anlamda ama sanırım ben seni tam olarak göremediği m için yazamıyorum görebilsem mesaj yazabiliyor um aslında ama senin kullanıcı ismini giremiyorum
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Okul veya sosyal çevrenden yüzeysel şeyler yaşayabileceği n biride olabilir aslında senin karar vermen gerekiyor kim olacağı konusundaki
Soran+1 yılİşte yok diyorum sevgilim erkek arkadaşım hiç olmadı olmayacakta olmazda
- +1 yıl
Bu isyan neden yahuu? Olması için olacaksa bırak olmasın olacaksa doğru düzgün biri doğru düzgün bir tecrübe olsun acele etme bence sakin olmalısın
Soran+1 yılOkey sakinim
- +1 yıl
Hem libido nün yüksek olduğunu nereden çıkarıyorsun senin yaşlarında hepimiz senin gibiydik duvara tirmaniyorduk
+1 yıldurulursun bir süre sonra
20 YorumlaSen doyurur diye umuyorum yoksa işin zor
00 YorumlaYok be o karakter meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsin seni doyurmazsa olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Libidon yüksekse tek kişiyle yetinmezsin
00 Yorumla
+1 yılbu düsüncen varsa korkma aldatmassın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel yanıma doyur beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiresin demi sen
Giyimin nasıl genelde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin sevgilin doyuramaz ise aldatırsın
00 Yorumla
+1 yılKorkacak bir şey yok. Biri gider başkası gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatırsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılHaram
00 Yorumla Takma al yaninda bulunsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyuyunce gecer...
00 Yorumla
+1 yılHahaha hihihi hohoho
00 YorumlaEşinden tatmin olmazsan belki
00 YorumlaÇok mu isteklinin bir kişi sana yetmez mu
00 Yorumla
+1 yılTanimak isterim seni yigidim🤣🥰
00 Yorumla
+1 yılMesleğin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevett
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz