Cinsel Yaşam Libidom çok yüksek bu ilerdeki partnerim için sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Libidom çok yüksek günde 3 kere mast yapıyorum en az bu ilerideki partnerim için sıkıntı olur mu? Libidom çok yüksek bu ilerdeki partnerim için sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim de yüksekte parada var hem yedirip içirip hep çakcak hem zevkini alçak birini bulamdik a 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kısmet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 🐱 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin gibiler evlenince fos diye sönüyor bakşre olduğun için böylesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bnce senin gbi sini arayip bulamayan var yazda gorelim nekdr isteklisin :)) 0 1 Yorumla Melisasks +1 yıl Yok her kadın aynı bende 4-5 kere yapıyorum ona bakarsan Yorumla
Senlikvar1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Banada sen gibi biri lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Dedim bile ee Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Evvet çünkü haz zevk ve hiss şart Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Söylenecek çok şey varda yazarsam engellenir Yorumla
Çelikxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Yok ya benim için bu istediğim zaten güzel olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun yaaaa Yorumla Çelikxxx +1 yıl Öyle diyorum genellikle bazı partnerlerim bu durumdan şikayet ediyordu benim için benden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben her halde partnerim ne kadar isterse yaparım ya Yorumla Çelikxxx +1 yıl Yaa işte bu benim istediğim yani az gelsene dmye Yorumla
Ciho7ist Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Benim gibisin durmadan cekmek yukselmek off 0 0 Yorumla
cenkleeee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl güzel hıkaye sımdıden ınanan 15 abaza olmus bıle 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Bence seni alam yaşadı 0 4 Yorumla Melisasks +1 yıl Her kadın aynı bende 4-5 kere yapıyorum hergun Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl @Melisasks her kadın aynı değil emin ol Yorumla Melisasks +1 yıl Ne yani ben neyim? Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl @Melisasks sana demedim o sözü, herkes yapmıyor o kadar anlamında Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Olur buna dayanacak erkek yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anldm :( Yorumla xman80 +1 yıl Hatun gündw 3 posta tamam ama sefer yok sendwkide masallah😆 Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl partnerine göre değişir 1 1 Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl konuşmak ister misin? Yorumla
aboutcherry Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Olmaz olmaz aşkiletam 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım yaa Yorumla aboutcherry +1 yıl Hıhım, bana yazsana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senın ıxın zevk almazsın 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gun yapıyor musun
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendin gibi birini bulursun knk 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Benim de yüksekte parada var hem yedirip içirip hep çakcak hem zevkini alçak birini bulamdik a
Kısmet
Aynen 🐱
Banada senin gibi birisi lazım kaslı ve istekli biriyim
Senin gibiler evlenince fos diye sönüyor bakşre olduğun için böylesin
Bnce senin gbi sini arayip bulamayan var yazda gorelim nekdr isteklisin :))
Yok her kadın aynı bende 4-5 kere yapıyorum ona bakarsan
Bende hergün 4-5 kere yapıyorum
Banada sen gibi biri lazım
Diyorsun
Dedim bile ee
Hmmm
Evvet çünkü haz zevk ve hiss şart
Haklısın
Söylenecek çok şey varda yazarsam engellenir
Yok ya benim için bu istediğim zaten güzel olur
Öyle mi diyorsun yaaaa
Öyle diyorum genellikle bazı partnerlerim bu durumdan şikayet ediyordu benim için benden 😂
Ben her halde partnerim ne kadar isterse yaparım ya
Yaa işte bu benim istediğim yani az gelsene dmye
Niye olsun ki bol bol sevişirsinizz
Olmaz hosuna gider bence
Benim gibisin durmadan cekmek yukselmek off
güzel hıkaye sımdıden ınanan 15 abaza olmus bıle
Sorun olmaz doyumsuz kadin candir
Bence seni alam yaşadı
Her kadın aynı bende 4-5 kere yapıyorum hergun
@Melisasks her kadın aynı değil emin ol
Ne yani ben neyim?
@Melisasks sana demedim o sözü, herkes yapmıyor o kadar anlamında