Aşk İlişkileri Evli biriyle görüşür müsünüz ya da daha önce görüştünüz mü? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar, neden, nasıl görüştünüz?Görüşür müsünüz? Güncellemeler+1 yıl Evet? Evli biriyle görüşür müsünüz ya da daha önce görüştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gvtpçler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Iyyyy kadınlar çok genişlemiş oluyor organları erkeklerinki de küçücük zaten🤮🤮🤮Adam gibi erkek kalmadı rotayı başka ülkelere mi çevirsem 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çevir bacım :D Yorumla
Demir_yumruk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl 7 tane evli kadınla görüştüm 6 ay sürende vardı 2 yılda 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Vay be mesleğini yaptın resmen Yorumla Demir_yumruk +1 yıl Para almadım bazıları evli olduğunu uzun süre sakladı Yorumla Soran +1 yıl Ama 2 yılda 7 kadın yuh yani Yorumla Demir_yumruk +1 yıl Evli kadınlar çok aldatıyor Yorumla Soran +1 yıl Sen de evlen bakalım nasıl olacak seninki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yasak aşklar o kadar tatlı ki... İnsan kendini alamıyor..Etik değil diyor.. yanlış diyor.. Ayıplıyor ama kendini ondan alamıyor.. Bende yaşadım... güzeldi özeldi.. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm neden yaptın öyle bir şeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım moloton olan aşkıma heyecan kattım.gizem kattım.. Yasak olan şeyi daha çok istedim arzuladım.. Yorumla Soran +1 yıl ikinizde evli? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evliydim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel olarak rahatladığım ve arzuladığım tek yerdi yani. Yorumla Soran +1 yıl O senin evli olduğunu billiyor muydu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet biliyordu.. Zaten o konuda yalan atamam. Sonrası çok sıkıntılı olur diye. Yorumla Soran +1 yıl O konuda derken? Sürekli yaptığın bir şey mi yanı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dürüst olmak gerekirse... Fırsatını bulduğumda begendiğim birisini arıyorum... İlişki kurmak istiyorum..Ben sana kurmuş olduğum bir ilişkiden örnek verdim Yorumla Soran +1 yıl Peki eşin de böyle bir şey yaparsa nasıl karşılaşırsın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olumlu karşılamam sanırım. Kabullenemem sanırım.Zor yani Yorumla Soran +1 yıl Bak işte ama sen yaptın :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki dürüst ol.. sen yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Yooo olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yaşamadın mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taktir ediyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli birisi ile değilde evliyken görüştüm işte :Q Yorumla
Berfnyılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl görüşülebilir ama adamın davranışı çok karaktersizce 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu evli kadınla görüştüm ve cok güzel şeyler yaşadık ve şimdi evli bi kadın olsahersekilde görüşürüm. onla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Meseliğini yapacaksın yanı evli kadınla görüşmeyi Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Daha tecrübeli ve sınırsız bi zevk veriyorlar ama Yorumla
sseleniniz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Görüştüm ama kendisi istedi baştaDaha sonra kötü hissettiğim için bitirdim 1 3 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Bence oluruna bırakıp herşeyi gizliden yaşamaya devam etmek lazım Yorumla sseleniniz +1 yıl Yok kadın için üzüldüm Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Çok mu ostiyordu neden uzuldunki sen bitirince oda cok üzülmüştür Yorumla
Yıldırım213 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ufak hevesler içinBir aileyi yok etmek şerefsiztr 0 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Evli biriyle de görüşmezsin ya 1 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Sen olmasınki istedikten sonra Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl kardeşim lige gerek yok 0 1 Yorumla mami6138 +1 yıl O. rospu çocukluğu Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evli birisini mi arıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ben de evliyim maalesef görüşen pek yok :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :D olsun mu yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun ne olacak ki Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeseydin? Eşin de başkasıyla görüşsün mü yani? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet cinsellik amacıyla 2 yıl görüştüm 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Hem de 2 yıl yuhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim 2 yıl çok uzun. Hadi kaçamak dersen anlaşılır da ama 2 yıl yok artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürekli ilişki daha iyi değil mi sonuçta haz aldıktan sonra macera aramaya gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Sürekli derken yani yeni birileri arıyor musun sürekli yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hergün yapmak istiyorum o zaman da sürekli götüremiyorduk hafta da 1-2 defa ancak o yüzden başkaları ile de görüşüyordum Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bıraktın mı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 2-3 yıl önce görüştük en son Yorumla Soran +1 yıl Eşi nasıl şüphelenmedi ya bundan 2 yıl boyunca? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem dışarda görüşüyorduk zaten 2-3 saat sadece yatak Yorumla Soran +1 yıl O daşarıdayken eşi? Çocuk? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk yok eşi iş yerinde Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki. Eşini aldatmasının sebebi neymiş onun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik sadece mutlu olamama Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Starllord Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Gorustum ormanda evde arabada 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm nasıl görüşme Yorumla Starllord +1 yıl Ulkenin durumunu konuscak halimiz yok Yorumla Starllord +1 yıl Verdim küsküyü Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır işim olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sanal evet reel hayir 2 11 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Benimde sanal oldu ama gerçeğe döndü harikaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reel istemem Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Sanalda olsa zevklidir senle tecrubelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo tecrübesizim aslinda Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Rebelde değil ama sanaldada olsa tecrübelisin rebelde bekaretten dolayı sanırım yapmak istememen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanalda da tecrübeli degilim reelde istememe sebebim anlik bir ihtirasa gelecegimi silmeyecek kadar kafamin basması Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Yanı bekaret o da bazı bölgelerde bakir olmazsa olmazı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekaret umrumda degil, onursuz bir kadin olarak damgalanmaktan bahsediyorum. Onu istemem. Prestijim duser toplumda Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Herşeyim toplumun bilmesine gerek yok zaten bende hep gizli yaptım güven olduktan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet de karisi ögrense nolcak mesela? Rezalet ugras dur Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aşk kayacak tabi yaşandı bitti olmalı burdan her sey anlatılmıyor ama 1 sene her hafta sonu ikimizde aşk olmadan sadece cinsellik yasamistik eşi senelerdir hiç dokunmamış karısına önle bile yetinmeyip bana arkasından ilkini yaşarmıştı Yorumla
__ozn__ Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Daha önce görüştüm 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden __ozn__ +1 yıl İlgi ve seks Soran +1 yıl YAni bekar kızlar varken neden evli? __ozn__ +1 yıl Öyle denk geldi Soran +1 yıl Onun aldatmanın sebebi neydi? Ve kim attı ilk adım? __ozn__ +1 yıl Daha çok ayrıntıyı buradan anlatamam, takip at Soran +1 yıl Gizlisin nasıl takip atayım? __ozn__ +1 yıl Çıktım __ozn__ +1 yıl Bekliyorum
anotherlifeee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Görüştüm görüşürüm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bekar varken neden evl? Yorumla anotherlifeee +1 yıl Gel anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla anotherlifeee +1 yıl Özele Yorumla anotherlifeee +1 yıl Ne oldu Yorumla anotherlifeee +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Iyyyy kadınlar çok genişlemiş oluyor organları erkeklerinki de küçücük zaten🤮🤮🤮
Adam gibi erkek kalmadı rotayı başka ülkelere mi çevirsem 🤔
Çevir bacım :D
7 tane evli kadınla görüştüm 6 ay sürende vardı 2 yılda
Vay be mesleğini yaptın resmen
Para almadım bazıları evli olduğunu uzun süre sakladı
Ama 2 yılda 7 kadın yuh yani
Evli kadınlar çok aldatıyor
Sen de evlen bakalım nasıl olacak seninki
Yasak aşklar o kadar tatlı ki... İnsan kendini alamıyor..
Etik değil diyor.. yanlış diyor.. Ayıplıyor ama kendini ondan alamıyor..
Bende yaşadım... güzeldi özeldi..
Hmmm neden yaptın öyle bir şeyi
Sanırım moloton olan aşkıma heyecan kattım.
gizem kattım.. Yasak olan şeyi daha çok istedim arzuladım..
ikinizde evli?
Ben evliydim..
Cinsel olarak rahatladığım ve arzuladığım tek yerdi yani.
O senin evli olduğunu billiyor muydu?
Evet biliyordu..
Zaten o konuda yalan atamam. Sonrası çok sıkıntılı olur diye.
O konuda derken? Sürekli yaptığın bir şey mi yanı?
Dürüst olmak gerekirse... Fırsatını bulduğumda begendiğim birisini arıyorum... İlişki kurmak istiyorum..
Ben sana kurmuş olduğum bir ilişkiden örnek verdim
Peki eşin de böyle bir şey yaparsa nasıl karşılaşırsın?
Olumlu karşılamam sanırım. Kabullenemem sanırım.
Zor yani
Bak işte ama sen yaptın :(
Peki dürüst ol.. sen yaptın mı
Yooo olmaz
Hiç yaşamadın mı?
Hayır diyorum
Taktir ediyorum.
Evli birisi ile değilde evliyken görüştüm işte :Q
görüşülebilir ama adamın davranışı çok karaktersizce
Çoğu evli kadınla görüştüm ve cok güzel şeyler yaşadık ve şimdi evli bi kadın olsahersekilde görüşürüm. onla
Meseliğini yapacaksın yanı evli kadınla görüşmeyi
Daha tecrübeli ve sınırsız bi zevk veriyorlar ama
Görüştüm ama kendisi istedi başta
Daha sonra kötü hissettiğim için bitirdim
Bence oluruna bırakıp herşeyi gizliden yaşamaya devam etmek lazım
Yok kadın için üzüldüm
Çok mu ostiyordu neden uzuldunki sen bitirince oda cok üzülmüştür
Ufak hevesler için
Bir aileyi yok etmek şerefsiztr
Evli biriyle de görüşmezsin ya
Sen olmasınki istedikten sonra
En nefret ettiğim şey.
kardeşim lige gerek yok
O. rospu çocukluğu
Saygı duymadığım insan tipleri
Evli birisini mi arıyorsun
ben de evliyim maalesef görüşen pek yok :(
:D olsun mu yani
olsun ne olacak ki
Evlenmeseydin? Eşin de başkasıyla görüşsün mü yani?
Evet cinsellik amacıyla 2 yıl görüştüm
Hem de 2 yıl yuhh
Neden ki 😀
Ne bileyim 2 yıl çok uzun. Hadi kaçamak dersen anlaşılır da ama 2 yıl yok artık
Sürekli ilişki daha iyi değil mi sonuçta haz aldıktan sonra macera aramaya gerek yok
Sürekli derken yani yeni birileri arıyor musun sürekli yani
Ben hergün yapmak istiyorum o zaman da sürekli götüremiyorduk hafta da 1-2 defa ancak o yüzden başkaları ile de görüşüyordum
Şimdi bıraktın mı yani
Evet 2-3 yıl önce görüştük en son
Eşi nasıl şüphelenmedi ya bundan 2 yıl boyunca?
Bilmem dışarda görüşüyorduk zaten 2-3 saat sadece yatak
O daşarıdayken eşi? Çocuk?
Çocuk yok eşi iş yerinde
Hmm peki. Eşini aldatmasının sebebi neymiş onun?
Cinsellik sadece mutlu olamama
Hmmm
Senin yaş kaç
?
Olabilir
neden soruyorsun
Gorustum ormanda evde arabada
Hmm nasıl görüşme
Ulkenin durumunu konuscak halimiz yok
Verdim küsküyü
Hayır görüşmedim
Hayır işim olmaz
Sanal evet reel hayir
Benimde sanal oldu ama gerçeğe döndü harikaydı
Reel istemem
Sanalda olsa zevklidir senle tecrubelisin
Yoo tecrübesizim aslinda
Rebelde değil ama sanaldada olsa tecrübelisin rebelde bekaretten dolayı sanırım yapmak istememen
Sanalda da tecrübeli degilim reelde istememe sebebim anlik bir ihtirasa gelecegimi silmeyecek kadar kafamin basması
Yanı bekaret o da bazı bölgelerde bakir olmazsa olmazı
Bekaret umrumda degil, onursuz bir kadin olarak damgalanmaktan bahsediyorum. Onu istemem. Prestijim duser toplumda
Herşeyim toplumun bilmesine gerek yok zaten bende hep gizli yaptım güven olduktan sonra
Evet de karisi ögrense nolcak mesela? Rezalet ugras dur
Aşk kayacak tabi yaşandı bitti olmalı burdan her sey anlatılmıyor ama 1 sene her hafta sonu ikimizde aşk olmadan sadece cinsellik yasamistik eşi senelerdir hiç dokunmamış karısına önle bile yetinmeyip bana arkasından ilkini yaşarmıştı
Daha önce görüştüm
Neden
İlgi ve seks
YAni bekar kızlar varken neden evli?
Öyle denk geldi
Onun aldatmanın sebebi neydi? Ve kim attı ilk adım?
Daha çok ayrıntıyı buradan anlatamam, takip at
Gizlisin nasıl takip atayım?
Çıktım
Bekliyorum
Görüşmem görüşmedim
Gorusmedim ama görüşürüm
Görüştüm görüşürüm
Bekar varken neden evl?
Gel anlatayım
Nereye
Özele
Ne oldu