Cinsel Yaşam Mastürbasyon ne kadar aralıklarla yapılmalı? bibokolamadim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben bazen günde birkaç kez bazen haftada 1 kez yapıyorum, nedir bunun normali? Güncellemeler+1 yıl Bir de 4 parmak kullanıyorum anca yetiyor.. bir şey olur mu Mastürbasyon ne kadar aralıklarla yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok yapmak sağlık lı değil ama ihtiyaç duyduğum durumda günde 6 defa yaptığım var değişir bu insana bünye ye göre net fikir zor dur 1 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. belli bir zaman koymak cahilliktir ne zaman istersen o zaman yaparsın dogru budur 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Haftada 2-3 diyecem ama bu normal kime göre neye göre? O da tartışılır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normali kişiye göre değişir. İhtiyacın olduğunu hissettikçe yaparsan normaldir ama sapkınlık, bağımlılık raddesine geldiğini düşünüyorsan anormaldir 1 0 Yorumla
çekicibey50 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Her gece ve sabah yapıyorum şu ara masta çok zevk alıyorumm 0 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Haftada 2 yetiyor, 4 parmak acıtmıyor mu ya çok geniş olmaz mı öyle? 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Zarar vermediğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. O ben de ayın şekline şemaline bağlı.. Dolunay 🌕 da biraz yükseliyorum.. Sen de ayın şekline göre yükseliyorsun 0 0 Yorumla
kuspa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl insanın içindeki isteğe ateşe bağlı birazda kimi doymak bilmez 1 1 Yorumla kuspa34 +1 yıl eğer evli değilsen hiç ilişki yaşamadıysan biraz riskli @bibokolamadim Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yeter yeter ama dört parmak fazla değil mi derdimde kesin ince yapılıdır parmakların 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Normal diye Bir şey yok canın istedikçe yap 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her gün yap 1 defa. Kaç dakikada orgazm oluyorsun 0 2 Yorumla bibokolamadim +1 yıl 30dk Yorumla Rayan2 +1 yıl Gayet güzel. İlk eşim şu şekilde mastürbasyon yapardı. Deodorant şişesine ince havlu sarardı sonra onu altına alırdı. Altında penis varmış gibi onun üzerinde gider gelirdi. Sana da öneririm. Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 2 günde 1 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her gün yapılır 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişik türlerde de dene Yorumla
bilinmeyenşahıs00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 4 parmak mı sende açlık tavan xjxjdkdkkx 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok yapmak sağlık lı değil ama ihtiyaç duyduğum durumda günde 6 defa yaptığım var değişir bu insana bünye ye göre net fikir zor dur
belli bir zaman koymak cahilliktir ne zaman istersen o zaman yaparsın dogru budur
Haftada 2-3 diyecem ama bu normal kime göre neye göre? O da tartışılır
Normali kişiye göre değişir. İhtiyacın olduğunu hissettikçe yaparsan normaldir ama sapkınlık, bağımlılık raddesine geldiğini düşünüyorsan anormaldir
Her gece ve sabah yapıyorum şu ara masta çok zevk alıyorumm
Haftada 2 yetiyor, 4 parmak acıtmıyor mu ya çok geniş olmaz mı öyle?
Zarar vermediğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum
O ben de ayın şekline şemaline bağlı.. Dolunay 🌕 da biraz yükseliyorum.. Sen de ayın şekline göre yükseliyorsun
insanın içindeki isteğe ateşe bağlı birazda kimi doymak bilmez
eğer evli değilsen hiç ilişki yaşamadıysan biraz riskli @bibokolamadim
yeter yeter ama dört parmak fazla değil mi derdimde kesin ince yapılıdır parmakların
Normalini vücudun sana söyler.
Normal diye Bir şey yok canın istedikçe yap
Her gün yap 1 defa. Kaç dakikada orgazm oluyorsun
30dk
Gayet güzel. İlk eşim şu şekilde mastürbasyon yapardı. Deodorant şişesine ince havlu sarardı sonra onu altına alırdı. Altında penis varmış gibi onun üzerinde gider gelirdi. Sana da öneririm.
5 kez yapman
2 günde 1
Her gün yapılır
Değişik türlerde de dene
Sana kalmış :D
4 parmak mı sende açlık tavan xjxjdkdkkx
Sana kalmış
Normali yok ki
Ben haftada yapıyorum iki üç kere
Haftada 2 3 kez iyi