Hayatımda ilk defa oral seks yaptırdım kadın beni uçurmaya başladı fakat iş baş kısmına gelince 3 dakika sonunda felaket bir patlamayla ne var ne yoksa dışarı çıktı bu normal mi ilk defa oral seks yaptım ilk ilişkide bu boşalma normal mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet ilk olmasının heyecanı ve fazla zevk almaktan kaynaklı gayet normal. İlkler genelde böyle olur.
Kacincidan sonra süre uzar hocam, cidden aşırı zevkli bir durum ne yaptıysam dayanamadım cinsel ilişkiden daha zevkli bence.
Buna bir sayı vermek doğru olmaz. Bu tamamen senin ilişki öncesi istek düzeyine ve yapına kontrolüne bağlı
20 gün boyunca hiç ellememistim.
3 Dakika iyi dayanmışsın doğrusu bu seni, n kabahatin değil yapanın uzmanlığı..
Hocam böyle bir şey yok o kadar detaylı çalıştı ki ne yaptıysam tutamadım patladı gitti, cinsel ilişkiden o kadar zevk almadım.
Yapacak bir şey yok kendini kaptırdfınmı iş biter pono filmlere aldırmmüa sahtekarllık... Öyle 10 fakiikak dayanacak erkek yoktur.
O filmlerde kim bilir kaç defa boşalıyorlar.
Normal tabiki anın tadını çıkartsaydinn
Çıkarttım bunda sıkıntı yok fakat hiç bu kadar sperm çıkacağı aklıma gelmezdi sonu gelmedi birtürlü.
20 gün boyunca hiç boşalmamıştım bunun etkisi de vardır herhalde.
Çok guzeeeeeelllll
Doydum mu hayır 10 gün sonrası için yine deneyeceğim, enerjimi atamadım halen normal olarak.
Başka şeylerde yaptırrr
Ne gibi mesela, bir fikrin var mı?
Yallatıktan sonra hayat kadını üzerine oturttt
Aslında boşalttıktan sonra prezervatifi takip devam etmek lazım, o zaman zevkin doruğuna çıkar insan 2. fena olur düşünemiyorum bir o kadar daha çıkar diye düşünüyorum.
Ama bende nirvanaya ulaşırım.
Çıksın nolcak daha güzel defil miii
Çok güzel tabiki ve 2. boşalmaya yakın resmen demir gibi oluyor çıldırıyorum o zaman duy zevk seslerini inlemeleri izleyen bile boşalır.
Off efsanneeee
2. Çok zevkli oluyor zaten şişiyor bosalamiyorsun bir patlayınca haykırıyor insan, karşı tarafta bir iki dil atarsa nabız 1500 😁
Atmalı zaten
Ağıza boşalmak efssnnneee
Hiç ağzın içine boşalmadım dışa boşalmak bu kadar zevkliyse içe boşalmak nasıldır kim bilir iliği kemiği doldururum ağzın içine 😁
Mükemmel bir şey deneeee
Öyle bir kadın bulursam hakkını vereceğim emin ol.
İnşallah bulursuunn
Boyutuna çok şaşırdı abartiyorsun dedim sende boy yok ama maşallah alet dev dedi 😁 çok iriymis dedi.
Gayet normal
Resmen dağıldım diyebilirim, ne yaptıysam olmadı tutamadım daha fazla kontrol benden çıktı.
İlk defaysa normal
Ne yaptıysam dayanamadım, şiddetli bir son oldu açıkçası kendime çok güvenirdim ama resmen darmaduman oldum cinsel ilişkiden daha zevkli geldi.
Heyecandan olmuştur
+20 gündür hiç dokunmamıştım, partnerim şaşırdı miktarına yarım çay bardağı kadar vardı miktarı uzun süre boşalmamak da etken bence.
Zevk almışsın iste normal
Zaten 20 gün hiç dokunmamıştım, felaket son oldu yarım çay bardağı kadar miktar vardı.