Grup seks ilişkiye zarar verir mi?

Grup seks yapmak istiyoruz cinsel açıdan sorun yok ama bazı insanlar sevmediği için istiyordur diye konuşunca bende etkileniyorum. Yani benim sevgimi değiştirmez kendimi biliyorum çünkü sadece fantezi ama yargılarda çok, acaba beni sevmiyor mu diye düşündüm. İstersen kadın alırız istersen erkek nasıl istersen dedi. Fantezilerimizden bahsederken o kadın kıyafeti giyen erkekleri saçma buluyorum falan demişti, bende benim hoşuma gider etek topuklu giyen erkek dedim. Şaşırdı ben yaparsam kusarsın falan dedi hayır hoşuma gider dedim, senin için zevk alacaksan yaparım tabii falan dedi. Kıyafetlerime karışmanda hoşuma gider senin beğendiğin şeyleri giymek isterim dedi. Sizce ne düşünmeliyim, sadece fantezi için mi istiyor grup seksi yoksa beni sallamadığı için mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi yaşça büyük biri, sevgilileriyle hep yapmış bunu, bu yaşına kadarda aklınıza gelebilecek her fantezi denemiş biri, yurtdışında yaşamış o yüzden rahat yaşıyor ilişkilerini, sevgilileri hep yabancıydı oralarda rahat bilirsiniz. Bende rahat bir kafadayım grup benim sevgimi değiştirmez fantezi sadece ama konu Türk biri olunca herkes asla paylaşmaz falan diyor kafam karışık bu yüzden?
Grup seks ilişkiye zarar verir mi?