Eskiden çok üstüme düşerdi. Şimdi öyle değil... seks yapmadan bir şeyler yapıyoruz oluyor ister istemez. Normalde evine 10 günde bir gidiyordum artık onu da kesmeyi düşünüyorum. Alımlı hoş bir kızım balıketliyim. Spora başlayacağım fiziğim zaten hatlı ama fit olursam ve tensel olarak kendimden uzak tutarsam evine gitmezsem nasıl olur sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu seferde seni hırs haline getirebilir daha sonra birkaç kere seni elde Edip ayrılabilir böyle bir şey yapmak yerine ilişkide daha farklı şeyler denemeyi seçebilirsin mesela sevgililer günü yaklaşıyor bak o gün bir otel odası tutabilirsiniz daha değişik şeyler deneyebilirsiniz kendinden mahrum ederek sadece ondan daha çok uzaklaştırırsın aslında yakınlaştırmak değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha değişik şeyler ona her koşulda açığım sana gel demek ben bunu istemiyorum... adam gibi davranmazsa atamızda öyle şeylerde olmaz bunu anlasın istiyorum
En İyi Cevaplar
Bu tür saçma şeyler yapmayın bence kendini mahrum bırakmak nedir? Her insan konuşarak anlaşabilir karşına al konuş samimi bir şekilde belki başka bir sıkıntısı vardır ekonomik olur ailevi olur. Onun yerine kendini koy sevgilin araya mesafe koyuyor ne düşünürsün sen belki ilişkinizi dahada güçlendirmek istersin ama o tam tersi anlayabilir burada görüyoruz sevgilim bana eskisi gibi ilgili değil acaba beni aldatıyor mu acaba başka biri mi var diyen kaç kişi var. Sevgilin de böyle düşünürse mesela? Belki onun hayatında başka biri vardır belki yoktur bilemem ama sorun neyse konuşarak halletmek en mantıklısı kesinlikle.
00 Yorumla
Bu onun senden soğuması değil, artık birbirinize her konuda alışmanızdan kaynaklanan bir sorun. Uzun vadeli flörtlerde böyle olur. Birde senden cinsel anlamda istediğini alabiliyor. Heyecan yok. Heyecan katacak şeyler yapmalın. Birde sporunu muhakkak yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo seks yapmıyoruz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç uğraşma erkekler hiç bir şeyi hak etmiyor. sen kusursuz olsanda böyleler maalesef. onlar kadınlari çantada keklik görüyorlar. uzak durursan bir süreliğine üstüne düşebilir ama canım cicim diyince yine eski hallerine geri dönüyorlar başımda var bitane ondan biliyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılŞeninde başında varmış bana niye uğraşma diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBen uğraşmıyorum yani üstüme düşsün diye bir şey yapmıyorum. hep ben uğraştım oysa bu ilişkiyi isteyen oydu. artik saldım yani
Soran+1 yılBenşmde bu ilişkiyi isteyen oydu
Cevap sahibi+1 yılHep biz uğraşan taraf oluyoruz. onların dünya umrunda değil. valla bir insan sevdiği kadının bakışından anlamalı ne sıkıntısı olduğunu. biz saatlerce konuşsak yine aynılar
Soran+1 yılO kadar haklısın ki azıcık olan yaşan enerjimi sömürdü resmen benim
- +1 yıl
😆😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zaman sonra soğur. Çünkü erkekler ilgi alaka görmeyince üstelemeyi değil bırakıp gitmeyi yeni arayışlar bulmayı tercih eder. O yüzden dozunda ayarla her şeyi derim fazla kesme bağlantıyı.
27 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten ilgi alaka çok gösteren biri değilim yine arar ederim ben soğuk davranırım demiyorum sadece tensel şeyleri azaltmaktan bahsediyorum?
- +1 yıl
Haklı
Soran+1 yılNeyi haklı
- +1 yıl
Yorumu yapan kadın haklı
Soran+1 yılNeden ki tenimden uzak kalırsa ne olacak
- +1 yıl
Kalınca görürsün
Soran+1 yılO korksun ben değil
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılÇek bırak taktiğini uygulayacaksın.. Yani bazen yüz verip bazen ilgini tamamen çekeceksin, dengesiz olacaksın yani.. Tuhaf bi şekilde işe yarıyo
017 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı da nasıl yapıcam bilmiyorum onu
- +1 yıl
Şöyle;mesela uyandığında sevgi dolu bi günaydın mesajı atarsın, onun isteğine göre konuşmaya devam edersin.. Gece uyumadan önce iyi geceler mesajı atmazsin, ertesi sabah yine günaydın mesajı atmazsin, o günün gecesinde iyi geceler mesajı atarsın.. Bunun gibi yani, bu verdiğim bi örnek sadece.. Bu tür durumlarda dengesiz olan kazanır, tahmin edilebilir olma.. Bu bana nasılsa sabah uyanınca yazacak ya da nasılsa şu gün bana gelecek diye düşünüp rahat davranamasin..
- +1 yıl
Umarım anlatabilmişimdir..
Soran+1 yılMantıklı ama genelde o önce uyanıyor yani bir iyi ol diyorsun bir kötü öyle mi bizim aramızda sürekli günaydın iyi geceler muhabbeti dönmez... geçen gün kızdım ağladım da öyle günaydın yazmaya başladı yine..
- +1 yıl
Aynen öyle, aklı başına gelinceye kadar dengesiz davranacaksın.. Ya zaten ilk başta yapman gereken şey, onun sana davrandığı gibi davranmak.. O sana yazmıyo mu, sen de yazma, umursamıyo mu, sen de umursama.. En azından umursadigini fark ettirme.. Yapmaman gereken en önemli şeyi yapmışsın sen, asla kendini ona karşı güçsüz gösterme, ipleri onun eline verme.. Şundan emin ol, bu söylediklerimi yaptıktan sonra hala eskisi gibiyse düzelecek bi şey kalmamış demektir zaten, hiç uğraşmana gerek yok.. Ama sen yine eskisi gibi davranmaya devam edersen seni avcunda bilecek ve ne yaparsam yapayım bu kız bi yere gitmez diyecek.. Her an sensiz kalabilme korkusunu vermen lazım ona bu şekilde, ilgini azalt biraz.. İlgini nadiren ama abartılı göster ki ilgi göstermediğin zaman da ne oluyoruz desin, merak etsin.. Hem bu şekilde sen daha az yıpranmış olursun çünkü zamanla böyle davranmaya zaten alışmış olacaksın hem de o eğer hala içinde bi yerde varsa seni kaybetme korkusunu hissedecek..
Soran+1 yılYa onun gibi davranınca problem olmadığını düşünüp daha da saldı. En son dayanamayıp ağladım aşırı... şikayet ettim ve ağladım. Ben bundan sonra ne yapacağım peki daha bakımlı olup hikaye fotoğraf falan mo atsam ne yapsam? Zaten güzelim ama ne gibi farklılık yapabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
Önce şunu anlaman lazım, sen ona mecbur değilsin.. Ağlayacaksan da bunu belli etme ona, güçlü görün ona karşı.. İlgisizse sen de ilgisiz davran ya bu kadar basit.. Dediğim gibi sen ilgiyi çekince bi süre sonra ilgini tekrar kazanmaya çalışır zaten sana karşı hala bi şeyler hissediyosa.. İlla onu pişman etmek istiyorum diyosan da mesela sevmediği ortamlara girip Instagrama falan story atabilirsin görsün diye.. Ya da kendine güzel bi bakım yapıp hikaye falan da atabilirsin, kaybettiğine son bi kez daha bak istedim gibisinden 😅 Değmez kızım değmez, hiç kimse için heder olmaya değmez.. Bu kafaya bi gün ulaşacaksın tecrübe edine edine..
Soran+1 yılEee ağlamış bulundum ben şimdi ne yapacağım ya bu durumu nasıl düzeltirim.. bir de hiç kıskabmaz beni o kadar güzel olmama rağmen
- +1 yıl
Ya kızım istediğin kadar güzel ol, sen o adama avcundayim imajı verdikten sonra fark etmez.. Hiç kıskanacağı şekilde davranmamissin ki.. Erkek arkadaşların falan varsa onlarla görüş vs onlarla beraber hikaye at mesela, ona da haber verme görüşeceğini.. Gittiğin hiçbir yeri haber verme, sadece sosyal medyada görsün ne yaptığını.. O zaman kıskanır
Soran+1 yılDün öyle yaptım arkadaşımın doğumgünün kutladım fotoğrafla samimi şekilde buluşmamıştık ama... bu kim diye sordu sakin bir şekilde arkadaşım dedim selam söyle beybimmm dedi
- +1 yıl
Çok ince noktalar var bak, mesela orada arkadaşım değil de bi arkadaş deseydin olay daha farklı olabilirdi🙃Ya böyle gerekli gereksiz gizem yap tamam mı net olma, merak uyandır yani olabildiğince.. Sen birkaç gün yanımda staj yapsan seni tam bi ilişki kurduna dönüştürürüm de işte 😅
Soran+1 yılHiçte bir şey belli etmiyor samimi sözcüklerle kutladım samimi fotolardı hatta kıskandığı için mi sordu acaba? bilmiyorum.. bu arada mükemmel tavsiyelerin var..
- +1 yıl
Ya adam zaten ortamdakileri tanımadığı için kıskanmış merak etmiş ve sormuş.. Senin küçük bi gizem yapıp merakını artırman lazımdı.. Kıskançlık var ama problem yok orada, biraz daha gerekli gereksiz gizem yapsan daha güzel olur😅 Şöyle düşün, kaybedecek bir şeyin yok.. Teşekkür ederim bu arada 🙃
Soran+1 yılHiç belli etmiyor ki ben mesela sinir oldum bunu da kıskanmıyor diye... gizemli pek değilim ya açık kitap gibiyim yanına gidince gözlerim Işıl Işıl hemen belli oluyor onu çok sevdiğim bence
- +1 yıl
Kıyamam ya🙃 Böyle kızların değerini bilmiyorlar sinir oluyorum.. Biz ne canavarlarla uğraştık 😅Biliyorum senin için zor olacak ama sen yine de söylediklerimi bi dene abisi, en azından daha az yıpratırsın kendini..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana :)
- +1 yıl
Rica ederim, ne zaman istersen.. Umarım işe yarar bi şeyler söylemişimdir🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık dikkatini çekip sonra kendisine duygu kıtlığı hissini yaşatmalısın ozaman daha da çok ilgilenir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani onu nasıl yapabilirim
- +1 yıl
Mesela hanımefendi size yöneldi bir şekilde dikkatini çektiniz peki ya sonrası ne olacak var olan şeyi tükenmiş gibi hissettireceksiniz hani az kaldı gibi düşünecek ulaşmak için çaba hamle yapacak
Bencede simdiden basla mesaj atma birak bakalim mesaj aticak mi gitme evine
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli gitmiyordum zaten fırsat bulunca gidiyordum ama uygun fırsatın oluştuğunu ve gitmediğimi redetttiğimi anlarsa sence ne olur?
Soran+1 yılGelmek istemiyorum değil de mesela şunu bunu mu yapacağım mo diyeyim
Soran+1 yılMesela spora gideceğim filan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanan bir insanın senden sıkılma durumunu anlatmışsın , aslında seni sevdiğide söylenemez
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle söyledin
- +1 yıl
her şey çok açıkta ondan
Soran+1 yılNasıl açık
- +1 yıl
Erkeğin ilgilisi azaldıysa o kişiden çok net sıkılmıştır hatta ayrılmak istediğini söylesen üstelemez bile.. büyük ihtimalle aranızdaki cinsel münasebet için seninle
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz ama?
- +1 yıl
Biliyorum hanımefendi , bir şekilde tatmin ediyor kendisini o , ister tam manasıyla ister yüzeysel … ilgiyi devamlı canlı tutamaz insan ama senin erkek arkadaşında ki gibi de şak diye kesilmez
+1 yılİlgi ve sevgi yoksa ayrıl bu kadar basit. Sporu da kendin için yap elin adamı için değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki kendim için yapacağım da
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sevgi bilmezler dış görünüşe aldanır elde eder bırakırlar sürekli heyecan macera ararlar onlar aşık olmuyor o yüzden hiç onlar için kafanı yorma ilgisi azaldıysa defolsun gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla elde edemedi ama daha
Cevap sahibi+1 yılZaten etmesin
Cevap sahibi+1 yılSakın o hataya düşme
Soran+1 yılBüyük konuşmayayım ama istemem öyle bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılOnun derdi reel seks yapmak sonra da seni sokağa atmak =)
00 Yorumla
+1 yılİstenmiyorsan zorlama ya kırarsın ya da kırılırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbalıketli halin daha çekicidir. onu seni arzu etmsini bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olmazsan birini bulacak zaten niye peşinde koşsun ki
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye koşmasın bir anda tensel şey varken biraz kesilecek işte
Cevap sahibi+1 yılMutlaka birini bulur çünkü sen dünyada eşsiz değilsin ki senden aldığını başkasından da alabilir
Soran+1 yılBenden daha tam anlamıyla bir şey almadı lütfen yani..
Cevap sahibi+1 yılAlmaması bir şey ifade etmez dışarıda çok kız var istediğini alabileceği
Soran+1 yılDoğru da ne yapayım ben ya :( çıkar yolu arıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılBence yapacağın en iyi şey kendini değerini bilmeyen adamdan kurtarmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisiz biri için neden çabalıyorsun ki bas tekmeyi. o öyle gider çünkü sıkılmış belli..
02 Yorumla
Soran+1 yılBas tekmeyi mi? Eee verdiğim emekler ne olacak
Cevap sahibi+1 yılverdiğin emeklerinin onun gözünde pek bir kıymetı yok belli ki. öyle olsa ilişkiniz bu duruma gelmezdi. sana değer vermeyen biri için boşuna uğraşma diye söylüyorum. kendin bilirsin...
Bir şey değişmez sanıyorum erkekler hiçbir şeyi haketmiyo. Mutlu olmadığın ilişki de kalma
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum sadece çıkar yolu arıyorum
bence hiçbir şey yapma çünkü kafada bitirmiş zaten yani arasanda aramasanda umrunda olmaz istersen bi dene
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış, yeni birini bulmuş net
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılUzak tut bakalım bence işe yarar
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
iyi olur fotonuda atsaydın?
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim 60 kiloyum ya 1.62 boy.. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum ama
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitsin ya ne bu çaba
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ondan olabilir mi
- +1 yıl
Boşve r
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunlukla etkili olabiliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSize yapıldı mi bu yani
- +1 yıl
Yapıldığı oldu etkilide oldu kaybetme duygusu oluşuyor elindekini
Soran+1 yılTensel olarak mı uzak durdu partneriniz? Mesela ben onun yanındayken ışıl ışıl gözlerim sarılır ederim yanıma otur falan derim bunları da kessem?
- +1 yıl
Erkekler elinde olduğu kızı cepte görür nezaman onu kaybetme yasarsa kıymetini anlar kaybetme tehlikesi hissettir ondan soğumuştu başkasına ilgin varmış gibi cek kendini ondan Ozaman sana ilgisi değişecek
Soran+1 yılBu akşam buluşucaz nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Sanki hayatına başkasını altısında onu umursamıyormuş gibi davran yanında yok gibi telefonuna yoğunlaş
- +1 yıl
Biri olduğundan şüphelenip kıskansın seni
+1 yılAferin kız zeki bişiye benziyon sen
05 Yorumla
Soran+1 yılDalga mo geçiyonnn
- +1 yıl
Of slak mısin ya senle niye dalga geciyim durup dururken
Soran+1 yılNiye hakaret ediyon sakin ol 😂
- +1 yıl
Tamam 😂
- +1 yıl
Hahahha çok iyiydi bu😂😂
fazla naz aşık usandırır
10 Yorumlaböyle oyunlara ihtiyaç duymasanız keşke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsan boş adamın sana ilgisi bitmiş ah9
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Demekki amacı belliymiş o da amacına ulasmış bence
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi ol içinden geldiği gibi davran
00 YorumlaDaha çok kendinden soğutuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah akıl fikir versin
05 Yorumla
Soran+1 yılÖf ne var be
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey demek istemiyorum eğer dersem kırılirsin o yüzden Allah akıl fikir versin
Soran+1 yılDiyemezsin zaten beni yargılamak sana düşmez
Cevap sahibi+1 yılDüşmez zaten kimi aklını kullanır kimi belden aşağısıni bugün birine haddini bildirmek istemiyorum yoruldum da iyi günler sana
Soran+1 yılÇok coolsun... bi git allahiçin ya aklınca bana laf sokuyo. Git kendi hayatını istediğin gibi yaşa.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten azaltmis.. yaparsan da sepetler.
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye sepetlesin
Cevap sahibi+1 yılBen zaten ilgikin azaldigini birinin kendisini değerlendirmek icin oyunlar oynadigini dusunursem. Sallarim gider
Soran+1 yılNerden anlayacak :))
Cevap sahibi+1 yılIlk basta oyle olmadığına gore 😉😉
Soran+1 yılİlk başta aksine öyle değildim sonradan ona güvendiğim için bazı ufak tefek şeyler oldu :)))
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum sizin durumu ama. Ben oynayan kadini hemen sepetlerim. gerci oynamasada sepetlerim.
Soran+1 yılBu oynamak değil kendimi uzak tutmak istiyorum istediğim ilgiyi göstermeyen adamdan bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum 😁😁😁
+1 yılYaramaz
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Daha da uzaklaşırsa napçan Yapma bence öyle bir şey
Soran+1 yılBelki yaşayamazsak bir şeylerin ters gittiğini anlar?
- +1 yıl
Senin bilceğin iş o zaman
Dene
+1 yılErkekler hicbir şeyi hak etmiyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da bazen öyle geliyor
+1 yılYaramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılseks hayatiniz azaldi mi yani anlamadim
09 Yorumla
Soran+1 yılSeks hayatımız zaten yoktu genel ilgisi azaldı bana karşı
- +1 yıl
O zaman büyük sıkıntı ben söyliyim. Peki olsun ister miydin seks degil de öpüşme ön sevişmeye kadar falan
Soran+1 yılNiye büyüksıkuntj? Oluyo işte basen onlar da onları azaltıcam işte
- +1 yıl
Peki senin libidon artmaz mı yapmadiğınüzda nasil dayanacaksın? Ayni seyleri yasamistim de son iliskimde
Soran+1 yılArtabilir belki de beni bu hareketlerle haketmiyor bence sınır çizmeliyim ki anlasın
- +1 yıl
Haklısın ama sen nasıl üstesinden geleceksin libidonun 😂
Soran+1 yılProblem değil benim için böyle bir insan tüm duygumu tüketti zaten
- +1 yıl
Anladım. İstersen dönüş yapabilirsin anlatmak istersen daha detayli iyi gelir
- +1 yıl
?
Olabilir biraz uzaklaştır kendinden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMmm ayrıl gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım
Cevap sahibi+1 yılNeredensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirşeyler derken tam ilişki olmuyormu
018 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Cevap sahibi+1 yılne oluyor peki oral falan surtunmemi yoksa anal mı.. konuyu tam ogrenip ona gore sana detaylı bilgi vericem
Soran+1 yılNe oralı analı ya ufak tefek şeyler dedim allah allah
Cevap sahibi+1 yılbosalmıyomu yani.. acık acık anlatmazsan bende sana onun kafasından gecenlerini soyleyemem.. belkide sende bulamadıgı seyleri dısarda arıyo.. ona gore yorum yapıcam konuyu tam anlasam
Soran+1 yılEbet boşalıyo bir şekilde kendi basen yapıyor evet değerli yorumlarını bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılkendi basen yapıyor ne demek anlamadım
Soran+1 yılKendi eliyle yani
Cevap sahibi+1 yılonu zaten sen olmasanda yapar:) sen napıyosun o oyle yaparken
Soran+1 yılHiçbir şey. Bu konu hakkında doru sormayın daha fazla. Yorumunuz önemli
Cevap sahibi+1 yılanladıgım kadarıyla sende bulamadıgı baska seyleri dısarda arıyor o yuzden sana karsı ilgisizdir buyuk ihtimalle.. baska birileri olabilir
Soran+1 yılBende bulamadığı derken? Sohbet muhabbet mi ilgi mi yoksa bedenen mi
Cevap sahibi+1 yılbunları detaylı konusalım istersen cıkıyım mı gizliden
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin.. psikologum ben ihtıyac duyarsan yazarsın
Soran+1 yılYalana bak ya hadi baka bipoların biyokimyasını kişi üzerinde ki etkilerini anlat bakalım uzun uzun.
Cevap sahibi+1 yılher bireyde farklı sonuclar dogurur burada sana onlarımı anlatıyım.. kendimi ispatlıcak halim yok
Soran+1 yılAhahajajaj aynen psikologsun.
Cevap sahibi+1 yılsana diplomamı gosterirsem napıcaksın merak ediyorum:) neyse polemiğe girip kimseye bişey inandırma çabasında değilim
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Yarar tabi verme ona
00 Yorumla
+1 yılAlacagını almış o.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin eski ilgisini kazanmak için kendimden mahrum bırakmalı mıyım, işe yarar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler