Prone bone 😻
Ön sevişme oral ilişki filan hepsi bittikten sonra pozisyon alacaksın böyle göbek kısmının altına bir tane yastık koyacaksın hafif yükseklik vermesi için daha sonra sevdiğim adam üstüme çıkacak Ve beni becerecek🤤 O kadar zevk verecek ki ağzımın suları çarşaflara damlayacak Yorganı böyle elimle sıkıcağım Öyle bir zevk verecek iki kelimeyi bir araya getirip seni seviyorum bile diyemeyeceğim İlişki bittikten sonra yürüyemeyecek hale getirmesi lazım
@Redamancy-4 🌺 😂😂😂
Seni yürümeyecek hale kolay kolay herkes getiremez yani bu iş tecrübe ister ama sınırsız oldugun belli👏🧿
bi sakin , dur yazı sadece bu soğuk su al bir köşeye otur bi.
Selammm. Var tabi ki. Orall kesinlikle olmalı. Ve partnerimin vücudunu tanımak.. Bu konuda olmazsa olmazımdir. Her noktasina dokunmak öpmek koklamak.. Böylelikle zevk aldığı noktaları tamamen öğrenmiş olurum ki bu da bana cinsel ilişki esnasinda partnerimi mutlu etmek için bir sürü fırsat tanır. Ve partnerime iz bırakmaya bayilirim 🤭
Ön sevişme olmalı oral ilişki kıvama getirene kadar mutlaka olmalı zaten ilişki esnasında duruma göre birçok pozisyon olmali. Uzun sürmeli inim inim inleterek becermeliyim. Uzun sürmeli. Uzattikca uzatmalı. Aynı anda boşalmalı. Yataktan kalkamayacak kadar haz vermeli yormali.
bol istek, yoğun bir öpüşme, kulağa fısıldanan kışkırıtcı sözler, seksi fantezi giyimde olursa fena olmaz, arzulu bir oral ve tabi ki tek pozisyonda kalmayıp farklılıklara açık olmak.
yeterli sanırım
Cevap
60Cevap
Kesinlikle temz ve kibar olması
Yataktan kalkıp yürüyemeyecek hale gelmmem lazım 💋😈
Yürümeyecek hale getirmek için erkeyin gücü kuvveti yerinde olmasi lazim
Öyle bi erkekle evlenirim o hâlde ☺
Olabilir
Olabilir dedim zaten bende
Ilişki de sert mutlaka olucak hani ne yavaş ne hizli sert olmali birbirini tanimak çok onemli on sevisme o yuzden cok uzun degil cunku bir yerden sonra skan bir durum bence
@Gulsevmez 👏👏🧿🧿
Uzun süren bi oral sonrasında üstüme çıkıp eze eze becermesi göğüslerimi emerken kalçamı sıkması mesela bende o esnada boynuna yapışsam zevkten uçarız herhalde zaten zayıfım kucaklayıp duvara dayatmasına zevk veren ayrı bir pozisyon olurdu.
fikirlerini ayrı zayıf olmanı ayrı sevdim
Ne. kadae zayifsin çok merak ettim.
Sahip olduğum ve hızlandığım anlarda titreyip kendinden geçmesi ve dengesini kontrolünü kaybetmesi
Çok kuvvetli kadın orgazmı beni tahrik ediyor.
Birçok etken saymak mümkün ama sorunun soruluş biçimine uygun cevap vermek gerekirse en önemli gördüğüm "İhtiras"
En önemli şey iki tarafinda olması gereken yerleri traş edip temiz olmasi mis gibi kokması, ve sekste hiç sınır olmaması
1 ön sevişme uzun olacak
2 oral yapılacak ( yapmış olmak için değil istekli şekilde)
3 çekinken ve utangaç olunmamalı.
4 aktif olunmalı öyle uzandım açtım gel gir işini yap modunda olmamalı.
valla dikiş dikmek için bile iğneyi ipliğe gecırmek için yalayıp delige sokmaya calısıyoruz , yani
bdsm yaşantısı ve ruhunda barındırmayan bir partnerle nirvanaya ulaşmak benim için zor
her şey oluyor Allah’a şükür uçak kazası vermesin yeter 😂🤓
Doyasıya ıslak dudakları delice öpmek ve doyumsuz oral seks
karşımdaki bayanı mutlaka 2 defa orgazm olması ortalama 2 saat mutlu etmek
bdsm
Partnerim kendinden geçene kadar onu yalamak, bayılıyorum buna
Rahatsız edilmeyeceğimiz bir ortam
69, bacaklarını yalamak ve illa ki memelerini morartıp prone bone yapmadan sonlandırmamak
Öpüşmek mutlaka olmalı
Karşı tarafın isteğine göre değişir
Partner😀
Hiç yaşamadım bilmiyorum.
Loş ışık
Asla karanlık ya da aydınlık değil.
@doanylmz Hayır sevmem ama partnerimi bi tamam görmek isterim.
Loş ışık, ılık bir ortam. Temiz bir vücut, uzun sevişme ve oral harika olurdu
Karşındakine istediğini vermelisin ve almalısın tek taraflı olunca hiç hoş olmuuor
Bugüne kadar Sert olmayı sevdim hep her pozisyonda bağırtmak ve inletmek olmazsa olmazım
Uzun uzun oral seks mutlaka olmalı.
Oral yapması ayaklarımı yalaması
Sürekli mızmızlanması asla tahammül yapamam.
Öpüp okşamadığım yeri kalmaması sanırım :-)
Hatun tir tir titremeli 😍
Uzunca sevismek ve karşılıklı oral
Cinselik hayatm hiç yok
Öpüşme tutkulu şekilde
ayna olmazsa olmazlarimdan
Oral der ve çekilirim
Oral tabi, bi de inlerse daha çok fena olurum.
Sert seks olmazsa olmazim
Kucakta olmazsa olmaz.
Güven.
Bana dayanabilmeli açık ve net
Ateşli öpüşme ile başlayan uzun ön sevişme ve oral
En önemlisi karşılıklı hardcore
Hiç ilişkiye girmedim
Öpüşürken girip çıkmak👍❤️
On sevismeyi uzun tutmak. Olmazsa olmaz
Kirbac
🤣🤣🤣🤣 kırbaç mı dövecekmisin yoksa
🤭