Ön sevişme ve kucak pozisyonu olmazsa olmaz benim için 😍

Ön sevişme ve kucak pozisyonu olmazsa olmaz benim için 😍

Erkek olmanın doğasından olsa gerek, tahrik olmakla başlayan bir yolculuğun ardından sıcak dil darbeleri ile kavuşan dudakların iştah ve şehvet uyandıran öpücükleri beni benden alıyor. O esnada hormonların da devreye girmesi bir adım sonrasına davet çıkarıyor. Öpüşürken ellerin bedenler üzerinde dolaşması, erkeğin baskın olarak hüküm savaşına girmesi, partnerinin saçlarını avucuna dolayıp dudaklarından yanaklarına, kulak memelerine ve boynuna doğru dili ile süzülerek usul usul partnerini soymaya başlaması gerektiğini düşünüyorum. Bu esnada kadınımın elleri de hunharca üzerimde dolaşmalı, aradığını bulup avuçlamalı bence!
İkinci aşama ise kendini kaptırırken hüküm sürme savaşının galip geldiği, erkeğin partneri yönettiği anlar ile başlıyor. Partnerimi usul usul soymak ve açılan her milimetreyi dilim ve dudaklarımla öpmek, öperken parmak uçlarımı üzerinde gezdirmek isterdim. Dudaklardan boynuna doğru indikten sonra yapılacak ilk şey omuzlarına ısırıklar kondurmak olurdu. Üzerindeki kıyafeti sıyrıldıkça göğüslere doğru iner, takip eden süreçte göğüs çemberini dilimle dolaşır ve bir çırpıda ağzıma sığdırmak istediğim göğüslerine yumulurdum. Bana kalırsa bu aşamadan diğerine geçmek daha kolay, zira bir anda soyunup iki çıplak bedeni karşı karşıya bırakmak, partnerimi kucağına alıp penisimi sırılsıklam olmuş kadınlığının dudaklarına hizalamak ve gövdesi ona sürtünürken öpüşmeye, dokunmaya devam etmek şahane olurdu. Sonra benim için iki ihtimal kalırdı geriye, ilki ya saçlarını avucuma kavrayıp önüme diz çöktürmek ya da boğazını avucuma alıp sert ama aşırıya kaçmadan göz göze bakarak yatağa yatırıp kadınlığına doğru uzanmak. Sanırım tercihim ilki olur ve onu dizlerinin üzerinde isterdim...
Göz göze bakarken iki parmağımı ağzına verir ve asıl istediği şeyi gözleri ile anlatmasını beklerdim. Sonrasında aletimi dudaklarına bırakmadan evvel yüzünde dolaştırır, testislerime doğru partnerimi bastırarak ilk dil darbelerimi almaya çalışırdım, akabinde ağzına girmeyi bekler, penisimin dolgun başını ağzına aldığında herhalde kendimi kaybederdim. İçimde biriken tüm enerjiyi ağzında gidip gelirken kullanabilir, sertliğin dozajını artırırırken adeta ağzını s.. kerdim. Bu bana büyük keyif veren faktörlerden biri.
İştah ve şehvet besleyen bir kadın bedenini beslemek üzere görevini icra eden bir sanatçı gibi hem hüküm sürmek, hem de partnerimi doygunluğa eriştirmek için kucaklar, ayaklarım yerde, partnerim duvara yaslanmış, ayakları yerden kesilmiş bir biçimde içini doldurmak beni mutlu ederdi. Kalçalarından kavrayarak içine bir çırpıda girmeyi, onu kucağımda zıplatırken göğüslerine yumulmayı, tüm bunlar olurken alev alev yanan kadınlığının içinde gidip gelmeyi ve göğüslerinden dudaklarına doğru uzanan öpücüklerimle hem sevişmek, hem delice öpüşmek hoşuma giderdi.
Tek bir pozisyona bağlı kalamayan ve cinselliği doruklarda, çeşitlilikle yaşayan biri olarak evire çevire hakkından gelmeyi, onu bu sekansın sonunda spermlerimle beslemeyi dehşetle isterdim... Her şey olup bittikten sonra kendimi bacaklarının arasında bulur, tadına doyamadığım kadınlığını parmaklarım ve dilim, dudaklarımla usul usul okşayıp bilmem kaçıncı orgazmını yaşatmayı da ihmal etmezdim. Muhtemelen o gün böyle başlar ve saatler sürecek olan bu sevişmeyi bitirmek istemezdim.
Cevap
6Cevap
uzun bir ön sevişme, oral, doggy
ama tabi istekli seksi seven sınırsız bir partner ;)
Kadınımi komple yalamak emmmek
e onlar olmadan olmaz :D
Kadın olması
Oral
Sevişme ve oral
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!