Benim zaten çalışma ortamım otel ve düşün gerçekten zor durumda kaldım zamanlar oluyor ama ya da her şeye rağmen işimi odaklanan Biliyorum hiçbir zaman kendime laf söz söylemiyorum değişimi düzgün bir şekilde yapıp vardiye mi teslim ediyorum
İrade hormonlara yenilince soru güncellemendeki gibi oluyor. bende öyle bir iradesizlik olmaz zira deneyim!! güncelleme için de cidden ben utandım. biraz edep
Selam. Evet tabi ki konsantre olabiliyorum. O an ki işlerimi düzene koyduktan sonra tabi ki libidomun gereğini yaparım. Ancak ne olursa olsun o an elimde ne varsa ona konsantre olup onu bitiririm. Yoksa aklım bu Sefer orada kalıcak ve yaptığım cinsellikten bir şey anlamayacağım. Hicbir işi yarım bırakmayın tavsiyem.
benim konsantrasyonumdan eser kalmaz o an çok arzuladığım ve istediğim Adamın karşısında eririm. Aklım durur 🤷♀️ Kaldı ki toparlamak istemem o an hiç bir şeyi
Maalesef olamıyorum.. gerçekçi olmak gerekirse ihtiyacımı giderince işimi daha güzel yapıyorum.. aksi taktirde dikkat dağınıklığı unutkanlık sinir oluşuyor.. bende böyle
Bir kaç saat önce oldu ve bitirmem gereken bir iş vardı. Bir türlü bitmek bilmedi. Arada senin o müthiş güncellemeni de okuyunca daha da fena oldum :))