Söylenenleri yapmak ya da o emri vermek yerine getirmek ve bunların bize verdiği haz bambaşkadır.. Kimi emir almaktan kimi de emir vermekten zevk alır.. Peki sizin pozisyonunuz hangisi?
Aşk ilişkilerinde olsun cinsel yaşam kategorisinde olsun hiçbir şekilde Emir vererek ya da küre efendi gibi fantezi boyutlarını sevmiyorum, aşk veya cinsel ilişkiye iki tarafın da karşılıklı rızası ve bugün ona dayanan bir ilişki türüdür, bunu sadece kendine göre yönetmek giderin itilmek olarak ele alarak sınırlandırma söz konusu olursa belli bir zaman sonra bir taraf mutsuz olacaktır. Hiçbir zaman şunu unutmayalım cinsel ilişki ya da aşk ilişkisi bir kişiye göre değil iki kişilik yaşanan duygulardan ibarettir.
Merhaba😇 Sadece Emir vererek ya da sadece itaat ederek ömür geçmez. İkisine dahil olmalı sekse iki taraf içinde. Ama yine de sanırım emirlere uyuyup erkeği sekte yüceltmek bana göre daha ön planda. #tutku
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğimin tutkuyla verdiği o emirlere uymazsam kanım kurur..
Selamm. O fanteziye gore değişiyor. Bazen emir veren bazen emir alan. Partnerim o an ney istiyorsa o olmalı. Kadın mutlu edilmeli başta. O yüzden fanteziler kadının istegine gore olmali
burdaki kadinlarin durustluklerini hayranim.. her konuda deli dolu olsalarda cinsellik konusunda itaatkar olacak kadar naifler ve durustler. erkegine kendini birakmayi iyi biliyorlar bi erkek olarak mutlu etmek boynumuzun borcudur onlari
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Emir verip karşı cinsin zevki hiç almamasını veya çok az almasını sağlamaya çalışan bir psikopatim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne emir alırım ne de veririm bakir geldim bakir giderim oh mis... 😊