Okuyorum yazıyorum araştırıyorum tabii ki bir çok şey yapıyorum ama seks şöyle bir şey araba kullanmak gibi yani mesela ehliyet almadan önce nasıl böyle sınavlara giriyorsun kağıt üstünde çalışıyorsun filan aslında biliyorsun ama direksiyona oturmadan anlayamıyosun gerçekten bunu yapabilecek misin yapamayacak mısın anlayamıyosun arabayı kullanmadan anlayabilmek mümkün değil ben bunu mesela sekste şöyle uyarıyorum gerçekten seks yapmadan bilemem gerçekten tecrübem bilgim yeterince var mı yoksa yok mu şu anlık evet teori de bayağı bilgi sahibiyim olmaması gerektiği kadar ama cinsel ilişkiye bunu nasıl çeviririm bilmiyorum hayat ya kısmet diyorum yani hayırlısı olacağına varır ama şöyle bir ön sesin var bence iyi olurdum gibi geliyor yani iyi olurum gibi geliyor daha doğrusu yanlış yazdım
İstediğimiz kadar bilgi ve tecrübe sahibi olalım. İyi seks yaşayabilmek karşımızdaki insanla alakalı en çok da. Onun verebildiği, karşılıklı yaşayıp yaşatabildiğimiz kadar. Yani uyum. Benim bilgim, tecrübelerim yetmez.