Grup seks olarak düşünmeyin, seks Bilginiz tecrübeniz ve Seks yaparken ki aktifliğiniz xxx kişi olsa yeterim diyecek kadar var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle 27 yaşına kadar 10 kadına yeterdim cinsellik düşünmediğim an çok azdı ve hiç yetmezdi. 2 kadına 3 posta atardım yetmezdi eve gelir 5 mast yapardım hala bir eksiklik hissederdim ama sıkıldığım için bıralırdım. Artık durulduk 31'den sonra 3-4 kadına yeterim diyebiliyorum. Bilgi tecrübe de çok fazla kişiye yeterim aynı zamanda sağlıkçıyım zaten 9 senedir ksdeyim çok kadını, kızı, erkeği bilgilendirdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan diyeni mikseler en önde bayrak taşırsın
- +1 yıl
Ben de onu hariçten biri yazdı sandım soruyu soranmış. İnanmazsan inanma.
En İyi Cevaplar
Bilgim ve doyuruculuk seviyem epey bir kişiye yeter. Ancak dürüst olalım cinsellik konusundan kadınların açık üstünlüğü var. Yani bir erkek aynı anda iki kadınla ilişkiye giremez ama bir kadın aynı anda iki erkekle ilişkiye girebilir. Dahası ikişer ikişer 20 erkek tüketir. Bana mısın demez. Anatomik üstünlüğünüz var ;)
00 Yorumla
+1 yıl3 kişiye kadar yeterim ama bu tabiki karşımdaki kadınların durumuna bağlı çok nadir de olsa bazen bir kadın denk gelir ve tam bir doyumsuzluk abidesidir. ona yetemezsin bile ama normal standartlarda olan 3 kadına aynı anda yetebilirim
00 Yorumla
+1 yılherkes jherkesle seks yapabilir rahat ol sen bu ülkede tavukla cinsel ilişki yaşayan atlaın eşeğin altına yatıp kendini diktiren kadınlar var ha bi de son zamanlarda yalatmak için bayanların aldığı küçük kanişler var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
64Cevap
+1 yılBizim tecrübemiz tecrübesiz kız, erkek gençlerin hepsine bu işin korkulacak bir aktivite olmadığını anlatacak ve onlarında tecrübelerime etkin katılım sağlayarak tecrübe katmalarına yetecek kadar
1019 Yorumla- +1 yıl
ben evliyim canım
- +1 yıl
güvenilir insanlar ile karşılaşırsak tecrübeşerimizi aktarabiliriz.
- +1 yıl
ons demek bilmiyorum. heralde altınla ilgili değildir
sohbetlerimi sadece bayanlar ile yapıyorum.
bayanlara ya da Çiftelere aktarabiliriz tecrübelerimizi - +1 yıl
senim tecrübeye ihtiyacın yok bence
- +1 yıl
😂ne olduğumun önemi yok. Ben 2. kadının olmasına ve aldığım-verdiğim hazza bakarım
- +1 yıl
sanrım ben bu tabirleri bilmiyorum. kısaltılmış ifadeler ile aram yok
- +1 yıl
uzun yazınca biliyorum. teşekkürler ben şartımı söyledim
- +1 yıl
bir şey yapma kendi özel hayatını kendin yaşa
Yaş 35 oldu deneyimimlerim oldu.
En fazla iki kıza hitap edebilirim.
Birinci bosalmam 10 15 dk arası.
İkinci bosalma yarim saat net.
Üçüncü de çok zorlanirim ama yarim saati geçer.
4 defa bosalamam vucudumu o kadar zorlayamam.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kişi olarak bilemem ama bendeki ateş yakar buraları 🔥
122 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes aynı değil ki.. Yani belki şöyle denebilir.10 tecrübesize veya 4-5 tecrübeliye..
81 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim , 3 gün hiç dışarı çıkmazdan devam edebilirmisin
+1 yıl1 kadını zor bela zaptediyoz sen kaça gitmişsin ablası ya şimdi bizim makinalı tabancalar başlar ateşe 2 3 5 oooo sıkanlara bakmak lazım
20 Yorumla
+1 yıl4 kadınla birlikte olabilecek gücüm ve doyumsuzluğum var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. 10 lakin hepsini tek bir kadında yani sevgilimde uygulamak istiyorum
10 YorumlaHayatımda viyagra tarzı ilaçlara yer yok, normal şartlarda 2 kadına hakkıyla yeterim, fakat 1 viyagra desteği alacak olsam sanırım 1 kız voleybol takımına 1er saat muammele çekerim 🙃
00 YorumlaHiç bilgim yok belgesellerden ve burada öğrendiğimiz yorumlardan ibaret bildiğin üniversitesini okumuşuz teorik bilgi var ancak pratik bilgilerimiz yok.
00 Yorumla
+1 yılAbartmanın anlamı yok eğer istekli bıyıksız biri olursa bir kişi olsa yeter ama orta halliyse iki olsun
00 Yorumla
+1 yılZor soru. Ardarda 4 kadin orgazmina gucum yetmisti. Fakat asiri istekli bir kadinda 2 olur diye dusunuyorum. Cok guzel ve Seksi ise 1 e dusebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seks gücüm İki kadına rahatlıkla yeter. Deneyim konusunda , fanteziler olsun bilgim oldukça iyi olduğunu biliyorum.
00 YorumlaBöyle saçma ölçü mü olur? 10 üzerinden kendinize puan verin falan desem anladım. Ne demek kaç kişiye yeter? 🙄
?00 YorumlaTürkiye şartlarında hemcinslerimin yüzde sekseninden fazla gibi o kadar çok yanlış bilgi varki ortalıkta tamamen kulaktan duyma her şey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Fazla kadına gerek yok bir tane prenses olsun yeter bana 🤗😘😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için sayı veremem ama türk kadınının%35 civarına yeter
00 Yorumla ben farklı fantazileri olan biriyim 3----4 kadına yeterim...
00 Yorumla
+1 yılBiri gelir bildiğini unutturur biri gelir bilmediğini yutturur demişler kişiden kişiye değişir
00 YorumlaŞey gibi mi bu hani derler ya senin yakaladığın fare kadar benim kedi...🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBen tekli kişilerden yanayım Grup sevmiyorum o yüzden teker teker herkese yeter
00 Yorumla
+1 yılSayı vermem ama birçok kişinin bilgisizliğini giderir.
00 Yorumla
+1 yılkendime bile yetmez. çünkü tecrübesizim. el ele tutuşup yürümek de öpüşmek de dahil buna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilgim, fantezilerim oldukça geniştir ama tecrübe sıfır. Çünkü yaşamadım henüz.
00 Yorumla ben seks ile ilgili bazı terimleri buradan öğrendim :D bana bile zor yeter
00 YorumlaBenim de öyle🙈 Ama hoşuma gidene...
93 Yorumla- +1 yıl
Bı bak bakalım hoşuna gidecekmiyiz yaz sana özelden
- +1 yıl
Hoşlandığim derken biraz açabilirmisin ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO karşımdaki partnere bağlı kimi var biran önce bitsin kurtulayım dedirtir kimi vardır iliğimi sömürdün yeter artık dedirtir😊😊😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılbi şekilde denemek lazım. sanırım 7-8 e kdar yeterim
00 Yorumla 2 kısı ıle denedım tecrube degıl hacıseremet cesmem zor yettı tecrube degıl kadınlar zor
00 Yorumlazaten seks uzmaıyım oral anal fetiş g noktası bulma çıldırtacak kadar erotizm ne yalama ve sinir noktalarına kadar bilgiyim sanaldan dahi zevkten çıldıdtoeım hadi bir daha bir daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallahi bence bayağı bir insanı yeter
101 Yorumla- +1 yıl
Çok mu tecrubelisin her konuda anal dahil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruların saçmalığı bir yana sebebini merak ediyorum sanırım müşteri arıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 kişi yeter bana oda bende fazlasıyla rahatlatız zaten macera aramaya gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişi sayısı vermek yanlış olur ne istediğini bilen kadınla yaşanmayacak yoktur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşındakini zevkin doruklarına çıkaracağımdan eminim yaptım da bunu sayısız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bu konuda bi yer açıp eğitim vermek isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. 3 kişiye yeter peş peşe
00 Yorumla2 ama 3 ü zorlamak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlayı gelsin
113 YorumlaBir hayli yeter zannımca 😊
00 YorumlaBenim bildiğim bana yetmiyor
00 Yorumla
+1 yıl3 kişiyi denedim ve yettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. karşımdaki hatuna yetsin kafi ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Herkes bol keseden dağıtır
00 YorumlaKendime göre bilgim ve tecrübem var.
00 Yorumla
+1 yıl8 diyorm acun bey
55 Yorumla- +1 yıl
@kanki35 sen öyle san
- +1 yıl
@kanki35 hyr
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yazanlar Hulk ile akraba galiba
10 YorumlaYecrübe kişi sayısına göre ölçülmez ki
10 YorumlaTüm kainata yeter
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı anda 3 kişiye yeterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı anda 3 kişiye yeterim
00 Yorumlakadinima yetsem yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç düşünmedim ama oldukça çok diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılYok ben acemiyim (!). 😛
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşarken görmelisin
00 Yorumla 3 kadına yeter
00 YorumlaAlayına 😂
00 Yorumla
+1 yılKimseye yetmez
00 Yorumla
+1 yıl4 kişi olsa yeterim
00 Yorumla3/4 diyebilirim
00 Yorumla10 kıza kadar yterım
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz