+1 yılYani her iki sonuç da kötü.. Eğer normalleştirirse çevrendeki erkekler seninle sevişmek için bakacak sana. İllaki yaparlar
Normalleştirmezse sevgili sanırlar falan
Gelelim anlatmaya. Çoğu erkek yapmaz bence yani bu biraz güzel kardeşim vari bişey. Ben yapmam.
Ama açık konuşayım arkadaşla sevişecek kadar normalleştirwn biri bunu anlatır bence
Ve ayrıca arkadaşla sevişmek de biraz anormal bence ya. Sen bunu nasıl normal görüyorsun ki..
Hergün konuşurken bakarken hiç aklına gelmeyecek mi
. Bence sürekli seninle bunu yaşama peşine düşer o çocuk00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılNerden bilelim?
Hani rahat kızdın?
Söylese ne olur : ))02 Yorumla
Soran+1 yılGünceli oku
- +1 yıl
Okudum da..
Sen rahat kız değilmisin?
Çakma-Rahatlar dan galiba.. : ))))))))
Eğer güveniyorsan söylemez. Fakat en güvendiği bir arkadaşına anlatabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılRahat bir kadinsan bunu çok farklı degerlendirebilirsin
00 Yorumla Biraz aklın varsa yapma derim. Çünku erkekler kötu oldumu herseyi anlatir..çogu öyle yani
00 YorumlaAsla ! Kadınların bu hususta sabıkasını ve meylini duyuyoruz. Fakat seven erkek asla...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılonada biri demiştir. oda başkasına der. erkekler sadece ciddi düşündüğü kızı anlatmaz. gerisini anlatan cok duydum
230 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim çocuk beni hiç sevmiyor ama kimseye de anlatmaz ama başkalarını anlatır ben ne anladım bu işten😅
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız başkalarını sana anlatan senide başkasına anlatır seninde ruhun duıymaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Bırak sevmeyi yüzüme bakmaz ama takıldığı bir kız var geçen ne kadar doğru bilmiyorum ama aralarında kızı eve götürdüğünden bahsediyordu
- +1 yıl
@scorpion026 beni başkasına anlatacak bir şeyim yok
- +1 yıl
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız bu arada öyle çok anlatanlarda yani abartanlarda cogu palavra
- +1 yıl
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız bi kaşşar buldum beceriyorum diye anlatan cok erkek var. duyuyorum hikayelerini
- +1 yıl
@scorpin026 allah onları ıslah etsin ama kaş@r bana mı dediniz?
- +1 yıl
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız sana demedim erkeklerin birbirlerine nasıl anlattıklarını dile getirdim
- +1 yıl
- +1 yıl
@scorpion026 sevdiğimiz insanı seçemiyoruz siz nasıl doğru insanı bulamıyorsanız biz de sevdiğimiz insanı seçemiyoruz
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız nasıl secemiyorsun? İki dakkada aşık olup hiçbir şeyi gözünüz görmüyor ki. İki lafına inanıyorsunuz hiç aratirma bekleme iyice karşındakini anlama yok. Erkekler zaten bu yüzden öyle. İyice tanımadan doğru kız olduğunu tespit etmeyiz.
- +1 yıl
@scorpion026 bana bi vaatte bulunmadı beni kandırmadı beni oyalamadı sadece bizden olmaz dedi ve yoluna gitti
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız aranızda cinsellik geçtiyse bunları demesi normal. Zaten ciddi olmayan insan başlar hemen seks derdine. Ama secemiyorsun diye birşeyde olmaz
- +1 yıl
@scorpim026 Aramızda bişey geçmedi bu yaşıma kadar da kimse bana dokunmadı dokunmasına da izin vermem sınıf arkadaşımdı sadece ve olmaz dedi yoluna gitti beni sevmek zorunda değil bana da yan gözle bakmadı
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız ilk yorumda kimseye anlatmaz dediğin için dedim
- +1 yıl
@scorpin026 çoğu kızı eve atmak istediğini duydum ama bana öyle bişey demedi sevdiğinden değil zaten sevmediği için benle ilgili bişey de düşünmedi iyi ki de düşünmemiş
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız her şey için firssat kollar belkide fırsatı olmadı
- +1 yıl
@scorpion026 kollamaz kollamadı işte herkes aynı değil diyorum
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız bu konuda rahat olsaydın belki ustelerdi
- +1 yıl
@scorpion026 seviyorum diye benle cinsellil düşünecek değil ki etrafımda cinsellik düşünmeyen çok erkek var bizim burada öyle şeyler olmaz
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız bilemem artık erkeklerin aklında ne tilkiler olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer anlatırsa birdaha vermeyeceğini bilir ama ağzını sıkı tutarsa sürekli vereceğini düşünüp anlatmaz yani ben olsam öyle yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic riske atmaya degmez bence tam anlamiyla guvendigim birisi degil ve ilerde ne gibi sorunlar cikarabilir soru işareti senin adina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel dünya ya nerde böyle güzel arkadaşlar bana olcak o sırrı mezara getiririm skfbkdj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ağzım sıkı arkadaş çevremiz olduğunu da sanmıyorum. Takılalım mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ohh ne güzel çok iyimiş ama erkeğe güvenmiyorsan yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben ciddi düsündügüm sevgilimle özelmizi yakin arkadasıma anlattım sevgilimde okudu bunları ayrıldı benden barismiyor 1 buçuk aydır
00 Yorumla
+1 yılSöylemeyi bırak gidip tweet bile atar
11 Yorumla- +1 yıl
Ben söylemem. Söyleyen de bizden değildir 😃
+1 yılBazıları maalesef, anlatır
00 Yorumlasöylese ne fark eder ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soyleyebilir, f*ck sonucta
00 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBu erkeklere güvenilmez
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumlardaki kızlarla kızların erkeklerle erkeklerin ortak düşüncelerine ne demeli peki😅
- +1 yıl
Bilmem cinsiyetçilik her zaman kazanır 😂 ben hemcinsimi tutarım
+1 yılhem kimlere anlatir kimlere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSöylerler
00 Yorumla
+1 yılanlatırım güzel oluyor ne varki bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyebilir güvenme
00 Yorumla
+1 yılAnlatir arkadaslarina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler söyler
00 YorumlaAnlatir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizse söyler
00 Yorumla Bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler