Hayırlı sabahlar KS ailesi gün geçmiyor ki güne bir zam haberi ile uyanmayalim bu sabahta en yakın dostumuz @OKEY e zam gelmiş bu zamlar size ne kadar etki eder alalım cevapları Şeyi seven kılıfına katlanır 🤣🤣... @. @
Prezervatife yine zam gelmiş, artık sadece parası olan mı sevişecek?
Fiyatları çok bilmiyorum ama ben mesela belli sürekli olarak kliniğe gidiyorum sağlık ocağı gibi bir yer orada mesela böyle şeyler bedava tampon ped prezervatif filan hatta böyle ufak paketlerin içinde kayganlaştırırcılar bile var fjjfjf😂
Türkiye’de kesinlikle fiyatları yüksektir tahmin edebiliyorum ama burada ucuz yani daha ben geçen gün doktora gittim orada tekrardan başka bir randevu ayarlarken kenarda ufak bir sepetin içinde prezervatifler vardı aldım bir tane eve gelince şişirdim balon yaptım jfjfj Ama meyveli olanlar daha güzel salt olanların böyle aşırı bir kokusu var😂😳😬 biraz aşırı ağır kokuyor meyveli tavsiye ederim🤣
Zamlamdigini bile bilmiyorum. Ben bir garip rahibe ne bilirim zamazimgolarin fiyatlarını, adını telaffuz edemiyorum peder çok günah dedi, kutsal suyla ağız yikamayalim şimdi durduk yere... İlişkisi olnalar, aktif cinsel hayatı olanlar düşünsün 🤷🤷
Cinsel ilişki başına maliyetler arttı demek 🤣🤣 artık çocuk istemeyenler iki kat streç film sarar🤣🤣🤣 neyse ki millet olarak prezervatif sevmiyoruz yaşasın zam gelmeyen doğum kontrol hapım diyorum 😋