Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Büyük göğüsler sütyenin içinde güzel dururlar ama içini bir açarsın hoop inek memesi kıvamında sarkar. Yer çekimi denen bir şey var. Büyük göğsün sarkmama ihtimali yok. Sütyende duruşu çekici olsa da çıplakken öyle değil bana göre. Bir de emzirirse yandı. Göbeğine kadar gelir. Benimde okuduğuma göre erkeklerin en çok beğendiği küçük ama avucunu dolduran göğüsler. Hem sarkmazlar hem istediğin zevki de alabilirsin.
81 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılElitlik midir anlamadım ama destekli sütyen sektörünün çıkma sebebi o :) elitlik ise iyiyse niye bir çok kız destekli sütyen takıp büyük göstermeye çalışıyor :))) küçük göğüs pek cazip bir şey değildir büyük ya da orta daha çekicidir.
10 Yorumla
+1 yılKüçük göğüslülerin uydurduğu bir yalan sanırım buda :D O bir yana göğüsle ilgili olmazsa olmaz bir durumum yok, kalça olsun yeter.
20 Yorumla

evet 12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılne ne ne ne eee? bugun neler duyuyorum Allahimm gulsemmi aglasam mi :D
62 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kim ne derse desin küçük göğüsler her zaman daha Seksi ve çekici olmakta... hele çıplak iken daha da çok çekicilik yaratmakta.. Her şeyin küçüğü sevilir ya..
10 Yorumla
+1 yılben şahsen küçük sevmem ama elit oldukları düşüncesinde değilim öyle gibi görünüyor çünkü birçok elit diyebileceğimiz kişiler küçük göğüslü sanırım onlar bu şekilde olduğunu hissetirmeye çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılO kadar önemsiz ki boyu maalesef ki insanlar çok şekilci benim secdiğim insan otomatik güzel görünüyor bana yok memesi yok boyu bilmem neresi asla mutlu olamayacaksınız
10 Yorumla
+1 yılİnekle evlenmiyorsan küçük meme daha kıymetlidir.
Ha büyük ve sıkı + diri meme görmedim belki öylesi daha makbuldur bilemiyorum
Ama avuca sığacak kadar küçük meme candır10 Yorumla
+1 yılYani senin için cinsellik KS ile sınırlı değil, nette de bu konular üzerine araştırma yapıyorsun. Merak ettim, sokakta yanımızdan geçerken, hakkımızda nasıl yorum yapıyorsun. Damızlık öküz gibi mi görüyorsun biz erkekleri? 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Ne dion knk
Güncellemeni görünce yorumları tek tek okudum kim böyle yapmış diye. Gördüm ki bir kişi bile senin göğüslerinin küçük olduğu yönünde yorum yapmamış ilginç bir durum😂komik olmuş yani. Küçük göğüs sanmıyorum çekici olduğunu. Fakat incecik bel orta boy portakal, dolgun, sütyensizken sarkmayan göğüs, ve dolgun kalçalar güzel bir vücut bence😉ha böyle kişilerde küçük göğüste iyi durabilir belki.
32 Yorumla- +1 yıl
Canım benim bir kitle var yoruma yazmazlar ama cevabını dm yoluyla söylerler. Bir iki böyle dönüş alınca insanlar acaba böyle mi düşünüyor diye düşündüm. Her şeye ön yargıyla yaklaşmayın.
Göğüs elitlik katmaz insana. Sütyen gibi aldatıcı bir şeyin içinde ki şey nasıl bir statü kazandırabilir ki? Diri meme deseydiler anlardım😅
10 Yorumla
+1 yılBüyüklük küçüklük hormonal gibi kıza göre değişir, yokluk çeken fazla östrojen salgılarsa büyüyor sanırım. Ben küçük ve dolgun meme severim
10 Yorumla
+1 yılBüyük olsun istemem, tahta gibi olsun da istemem. Küçük göğüs elitlik değildir normal olması iyidir
20 Yorumla
+1 yılNe çok büyük olması iyi ne çok küçük olması.. fiziğine göre uygun olanı ideal
10 Yorumla
+1 yılhayır ne alaksı var bu hormonlarla alakalı genetik yapı ile alakalı bir durum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılElıt oluyorda lıse bırdeyken sonra elıt kalmıyor 😜😜😜
10 Yorumla Normal bişey. elitlik nedir insan insandır benim gözümde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elitlik ona göre belirleniyorsa her minyon kız elit oluyor o zaman
10 YorumlaTamamen yokluğun getirdiği üretkenlik bu bahsettiğin...
10 Yorumla
+1 yılO paylaşımı yapanlara soruyorum nesi elitlikmiş acaba zayıf kadınlar hepten çocuk gibi duruyorlar. Dekolte giymeye kalksa içi bomboş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy nooolur öyle olsun benimkiler 80 i zor dolduruyor çok pis bozuluyor moralim 🥺
610 Yorumla- +1 yıl
Bozulmasın, 80 gayet ideal, genel fiziginle uyumlu olsun yeter
Cevap sahibi+1 yıl@cesaretyada gerçekten mi 🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Dediğim gibi, genel anlamda fiziginle uyumluysa problem olmaz. Cup ölçüsü nedir
Cevap sahibi+1 yıl@cesaretyada B ama hakkaten tam doldurmuyor. Hatta dolgulu kullandığımı düşünürsek benim asıl dolgusuz bedenim 75 olabilir
- +1 yıl
Genel fiziğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum, balik etli birinde 75 küçük kalabilir
Cevap sahibi+1 yıl@cesaretyada yok balık etli değilim zayıf da değil 165 boy 57 kilo
- +1 yıl
Dilersen özel konuşalım, verdiğin boy kilo orantılı gibi
- +1 yıl
Hiç bozma moralini en güzeli seninkiler gercektn küçük avuç içi dolduran göğüsler çok tatlı oluyor 😊
- +1 yıl
Bu anlattığın ölçülerin senin moralini bozuyor ama benim için muhteşem Seksi ve çok tatlı.
Yani bu bence kişiden kişiye değişir onu taşıyabilmek önemli küçük de olsa büyük de olsa... Net bir kriteri yok aslında bu çok özel bir konu çok detaylı konuşmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Herşeyin 1 beden büyüğü iyidir
00 Yorumla
+1 yılEtraf küçük dolu ama küçük diyen her erkek büyük seviyor bu bir yalan elitlik vs.
11 YorumlaKüçük göğüsler bence elit değil aksine çok tatlılar boyuna ve kilona uygun
00 YorumlaKüçük göğüslerinde kendine has güzelliği var. Kimse dert etmesin. Not: meme uzmanı, aşığı 😁
00 Yorumla
+1 yılElitlik değil ama birçok erkek zannedilenin aksine küçük memelerden hoşlanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence çok büyük çekici değil, avuça dolsun yeterli… ama elitlikle ne alakası var anlayamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Avcu doldursun yeter ama benim ellerim büyük biraz :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmemesi olmayan kizlar bana fakir gibi geliyor 😅
122 Yorumla- +1 yıl
Merak etme onlara bayılanda var
Gizli Üye(36-45)+1 yılPortakal gibi diri sıkı orta noyutta olacak seks esnasında ucu diklesecek 😛🥰🔥🔥🔥 ohh yeah.
Seninkiler nasıl bebeğim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Büyükten hiç hoşlanmadım. Bugüne kadar. Herkin fikri farklı tabi hatta genel olarak büyükleri seven çok daha fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin farklı düşüncesi var kimisi küçük kimisi büyük elit der
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkalıplara sığdırmaya bayılıyorlar 💁🏽♀️
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elit olma ile alakasi yok bence
20 Yorumla
+1 yılDeğildir, küçük göğüslü kız tesellisi.
20 Yorumla
+1 yılvalla ben kucuk meme tercıhımdır mandalına kadar olsun yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep arci krispisi yüzünden
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilmem orasıni ama ben beğeniyorm
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Elitliği göğüs boyutuna göre niteleyemem
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişen bir konu
41 Yorumla- +1 yıl
Ama küçük olunca daha tatlı oluyor sanki
elitlikle ne alakası var bunun mk
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha he demeğğ 🤓
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim düşüncem
ben biraz düşüncem10 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsler Seksi gösterir bence. cok guzelll
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs bazen gerçekten çok güzel duruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Küçük büyük hiç fark etmezki meme memedir güzeldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Küçük olmasını tercih ederim...
00 Yorumla
+1 yılKüçük büyükte çok hoş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılbence dık ve guzelse hepsı guzeldır bence
10 Yorumla
+1 yılElitliğin uzuvlarla bir alakası yok
00 YorumlaElitlik ve göğüs pek bağdaştiramadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet kesinlikle...
10 YorumlaKüçük meme iyidir dik olur 😁
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
+1 yılBence dik ve diriyse guzel duruyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Ben büyük göğüs seviyorum 😊😋
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük göğüsler her zaman cazibe sahibidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük göğüs daha çok zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be ne öyle oyuncak gibi 😂
00 YorumlaBilemedim 😅
36 Yorumla- +1 yıl
Fakelere sorulmamış soru sen rahat ol.
Konuşanlar programına çıkmış ve daha da ünlenmiş bir kadının fotolarını kullanmak ne kadar mantıklı? - +1 yıl
@adımyavuz cidden anlamadın mı ilk bakışta?
- +1 yıl
@adımyavuz ben bu kadınla yıllar önce ınstagramda denk geldim
+1 yılYoo alakası yok
20 YorumlaGöğüs candır
23 Yorumla
+1 yılNe elitliği yokluk yokluk o
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam