Cinsel Yaşam Büyük göğüslere sahip olmak bir ayrıcalık mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Büyük göğüslere sahip olmak bir ayrıcalık mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hiya245 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bilmem buyuynce cevapliycam dursun burada 🥹🥹 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Büyüyünce derken kaç yaşındasın ki 😂 Yorumla Hiya245 +1 yıl İroni yapmistim ya fjgkg Yorumla Soran +1 yıl Hee pardon bozdum ozaman 😂 Yorumla Hiya245 +1 yıl Kirdin kirdinnn Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok mu kırdım 🥺 Yorumla
Yrnnn0w0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl avcunu doldursa yeter fazlasi zarar ki ben sirf bu yuzden kendimsen sogudum 3 17 Yorumla Soran +1 yıl Çokmu büyük yani Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl abartmaya gerek yok idealin biraz ustu iste ne cok buyuk ne de cok kucuk Yorumla Soran +1 yıl Ortası yani seninki ideal olan Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl kime gore neye gore 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Genel ölçülere göre işte 😅 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl ortalamanin cok azcikk ustu Yorumla Soran +1 yıl Ortalam si 80 desek seninde 85 mi 🤔 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl ortalama 75 diyelim o zaman Yorumla Soran +1 yıl 80 mi yani senin ki 😂 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl 🤫 Yorumla Soran +1 yıl Sırri mi bozdum 🤦 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl evet😒 Yorumla Soran +1 yıl Kimseye söylemem aramızda 🤫 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl sagoll 😀✨️ Yorumla Soran +1 yıl Benden laf çıkmaz merak etme 😂 Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl o konuda guvenim tam 🥲 Yorumla Soran +1 yıl O güveni verdiysem ne güzel 😅 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Büyük memeyi itici buluyorum ben 75b olanı En lezzetlisi üstü çöp 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük meme çok severim emmesi ayrı zevkli ellemesi avuçlaması ayrı zevklidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sana bir arkadaşımın resmini atsam o kadar büyük bir şey gördün mü soyleyebilirmisin 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atayım mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve konuştuğun birisiyle ilgili bir bilgi almak istersen yaz bana Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle öyledir. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Büyük olması ayrıcalık yani Yorumla
minnaaks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 858 cevap paylaştı. Degil 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet 5 37 Yorumla Soran +1 yıl Büyük olanlar küçük olmasını istiyor küçük olanlar büyük olmasını seninki küçük sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam ortası Yorumla Soran +1 yıl Şanslisin ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelecekteki kocam şanslı Yorumla Soran +1 yıl Kocan neden şanslı ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o nasiplenicek çünkü Yorumla Soran +1 yıl Hahah 😂 kaç yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangisi? memelerim mi Yorumla Soran +1 yıl Yaşındasın olacaktı pardon otomatik düzeltmenin azizliği 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20’yim çıtırım daha Yorumla Soran +1 yıl Gelecekteki eşin nasıl olabilirim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl meme meraklısısın yani Yorumla Soran +1 yıl Aslında değilim dürüst olmak gerekirse daha çok popo meraklisi değilim ama ikisi arasında kalsam popo derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben meme derdim Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem o daha güzel sallanıyor Yorumla Soran +1 yıl Yani evet merdiven inip çıkarken ya da koşarken güzel ama poponun yeri ayrı ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende de şey oldu mu. mesajları sabah olurken ıyy ben ne yazmışım gibi bir his Yorumla Soran +1 yıl Yani ben normal bir kafa ile yazdım o yüzden olmadı 😅 ama sen geçe gelen libido perilerinin kurbanı oldun sanırım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef. büyük bir utanç var üzerimde Yorumla Soran +1 yıl Yani utanılacak bir şey yok ama bence ya normal bir konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya. b3kunu çıkarmışım ben Yorumla Soran +1 yıl Abartma ya en fazlaBu yani bu bile utanç konusu değil de 🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki iyi uykular Yorumla Soran +1 yıl Nereye ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uyumaya Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uyuyorduk olsun Yorumla Soran +1 yıl Olmasın ya 😅 gizliden çık mesaj atıyım bugün olmasa bile bir gün konuşuruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok sen en iyisi git uyu. uyumaktan daha güzeli yok Yorumla Soran +1 yıl Uyuruz ya ne acelemiz var seni tanımak istiyorum sadece 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerek yok. git uyu mışıl mışıl Yorumla Soran +1 yıl Neden gerek olmasın ya Hava sıcak uyunmuyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapı pencere aç uyursun. Yorumla Soran +1 yıl Açık zaten ama esmiyor 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler ben uyuyorumm Yorumla Soran +1 yıl Off ama ya Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. değil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ozaman kızlar büyük göğüse sahip olmak istiyor Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl büyük göğüs isteyen kız kendisi için değil de sevgilisi eşi öyle sevdiği için istiyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Orası bilmiyorum da büyük ihtimalle dediğin gibi Değil dediğine göre senin büyük mü Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Persefone +1 yıl Bel ve sırt ağrısı yapıyor, Çok fazla kişi bakıyor falan rahatsız oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Birilerinin bakması dan rahatsız olup da iç çamaşırli fotoğrafi profil fotoğrafı yapman da 🤦 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilmem buyuynce cevapliycam dursun burada 🥹🥹
Büyüyünce derken kaç yaşındasın ki 😂
İroni yapmistim ya fjgkg
Hee pardon bozdum ozaman 😂
Kirdin kirdinnn
Yaa çok mu kırdım 🥺
avcunu doldursa yeter fazlasi zarar ki ben sirf bu yuzden kendimsen sogudum
Çokmu büyük yani
abartmaya gerek yok idealin biraz ustu iste ne cok buyuk ne de cok kucuk
Ortası yani seninki ideal olan
kime gore neye gore 🙄
Genel ölçülere göre işte 😅
ortalamanin cok azcikk ustu
Ortalam si 80 desek seninde 85 mi 🤔
ortalama 75 diyelim o zaman
80 mi yani senin ki 😂
🤫
Sırri mi bozdum 🤦
evet😒
Kimseye söylemem aramızda 🤫
sagoll 😀✨️
Benden laf çıkmaz merak etme 😂
o konuda guvenim tam 🥲
O güveni verdiysem ne güzel 😅
Büyük memeyi itici buluyorum ben 75b olanı En lezzetlisi üstü çöp
Büyük meme çok severim emmesi ayrı zevkli ellemesi avuçlaması ayrı zevklidir
Sana bir arkadaşımın resmini atsam o kadar büyük bir şey gördün mü soyleyebilirmisin
Atayım mi
Ve konuştuğun birisiyle ilgili bir bilgi almak istersen yaz bana
Kesinlikle öyledir.
Büyük olması ayrıcalık yani
Tabi ki ayricalik
Degil
evet
Büyük olanlar küçük olmasını istiyor küçük olanlar büyük olmasını seninki küçük sanırım
tam ortası
Şanslisin ozaman
gelecekteki kocam şanslı
Kocan neden şanslı ki 😂
o nasiplenicek çünkü
Hahah 😂 kaç yaşında
hangisi? memelerim mi
Yaşındasın olacaktı pardon otomatik düzeltmenin azizliği 😂
20’yim çıtırım daha
Gelecekteki eşin nasıl olabilirim 😂
meme meraklısısın yani
Aslında değilim dürüst olmak gerekirse daha çok popo meraklisi değilim ama ikisi arasında kalsam popo derim
ben meme derdim
Neden peki
bilmem o daha güzel sallanıyor
Yani evet merdiven inip çıkarken ya da koşarken güzel ama poponun yeri ayrı ya 😂
sende de şey oldu mu. mesajları sabah olurken ıyy ben ne yazmışım gibi bir his
Yani ben normal bir kafa ile yazdım o yüzden olmadı 😅 ama sen geçe gelen libido perilerinin kurbanı oldun sanırım 😅
maalesef. büyük bir utanç var üzerimde
Yani utanılacak bir şey yok ama bence ya normal bir konuşma
yok ya. b3kunu çıkarmışım ben
Abartma ya en fazla
Bu yani bu bile utanç konusu değil de 🤦
peki iyi uykular
Nereye ya
uyumaya
Konuşuyorduk
uyuyorduk olsun
Olmasın ya 😅 gizliden çık mesaj atıyım bugün olmasa bile bir gün konuşuruz
yok sen en iyisi git uyu. uyumaktan daha güzeli yok
Uyuruz ya ne acelemiz var seni tanımak istiyorum sadece 🙃
gerek yok. git uyu mışıl mışıl
Neden gerek olmasın ya
Hava sıcak uyunmuyor ki
kapı pencere aç uyursun.
Açık zaten ama esmiyor 😬
iyi geceler ben uyuyorumm
Off ama ya
değil
Neden ozaman kızlar büyük göğüse sahip olmak istiyor
büyük göğüs isteyen kız kendisi için değil de sevgilisi eşi öyle sevdiği için istiyor olabilir
Orası bilmiyorum da büyük ihtimalle dediğin gibi
Değil dediğine göre senin büyük mü
Değil
Neden peki
Bel ve sırt ağrısı yapıyor, Çok fazla kişi bakıyor falan rahatsız oluyorum
Birilerinin bakması dan rahatsız olup da iç çamaşırli fotoğrafi profil fotoğrafı yapman da 🤦