Özellikle erkekler sizin için önemsiz biri bile olsa sonradan hiç aklınıza gelir mi o yakınlaşma anları yoksa olmamış gibi devam mı edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birlikteliğini devam ettiren kadını bilirim. Ayrıldıysak o kadını unuturum. Gerek de duymam hatırlamaya. Benim gibi erkekler gurursuz kadınları sever. Seni istemiyorum desem de benden gitmiyor ve benimle birlikte olmak için çırpınıyorsa bu kadına nikah bile kıyar, bulutların ötesinde bir hayat yaşatırım.
Zaman ve hayat beni çok değiştirdi. Kadınları ikiye ayırıyorum. Birinci, yukarıda bahsettiğim ve ömürlük kadınım, ikincisi ise diğerleri. O kadından başkasına da bakmam.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanımız isteyince tekrar düşünürüz aklımıza gelir ama sadece bir enstantane olarak akılda kalır biz erkeklerin bazıları işi bazen abartır yattığı kız başka bir bay ile evlense bile arar sorar mesaj atar kadın hiç istemese bile üstelik (şahit oldum) irtibatı kesmek istemez potansiyel olarak elinde yutmak ister çok bayan yazar burdada defalarca okudum evlendim eskimden eskilerimden kurtulamıyorum diye
06 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok kötü ya bela resmen
Cevap sahibi+1 yılBelanın belası hemde bu durum adamın bir yeri kımaldadınmı arar tekrar sonuçta o saf lise aşkın değil yattığın bir kimse be durum farklı bir bayan arkadaşım peşini bırakmayan askıntı olan eski yattığı adam yüzünden kocasından boşandı ve ne yaptıysa engel olamadı tel bile değiştirdi evlenmeden önce adam abartıp peşine düştü dedimya erkekler ihtiyaç ve gereksinim için her yolu dener çok bayanın evlense eskiyi gizlese bile o eskiden yaşadığı şeyler ateşten gömleğe dönüşür üç kuruş zevk almak iyidir başta ama sonra bela ve bu durum ne kadar çok erkek okursa okadar çok bela demektir yaşana bak seks içerikli bir mesaj kocası okudu ulan diyor adam ne sexsi buna hani sen bakireydin al başına belayı boşandı işte olan oldu aileler falan hiç sorma ortam resmen facia oldu görmek istemezdin her erkek yapıp yapıp işler kötü gidince çekip ayrılmıyor öyle devam etsin istiyor rahatlayayım istiyor ve sonuç hüsran biri yazmıştı geçen telde değiştiremem eşim anlar artık bu saatten sonra engelliyormuş sonra başaka telden arıyor mesaj atıyor tam rezalet bir başka konuda şu biri ve ya birileri ile oluyor bayan evleniyor sonra veya sevgili oluyor hani derlerya bekareti takmadım ben diye ama erkek bekareti takmasa bile eski olunan adamlar tarafından aranma falan durumu olur huzurum kaçar diye de kimseyle olmamış bayan isteyen var bunu bir çok kimseden duydum bizzat eski adamlar başa bela bayanların bazen anlayacağın bakire değilsin tamam ok kocanda takmadı diyelim ama bir mesaj bir tel midesini bulandırıyor erkeklerin eşini sevse bile üstelik
Soran+1 yılAyy karnıma sancı girdi ya bunlar ne iğrenç durumlar böyle umarım hiç karşılaşmam çok kötü çok
Cevap sahibi+1 yılBenim çevrem çoktur bir sürü erkek ve kadın arkadaşım var sana pis bir örnek daha 12 yıl sonra bir adam benim bayan arkadaşımı Aradı içmiş içmiş buluşalım falan muhabbeti yapmış içerde eşi kucağında çocuk bu geçmiş yaşananlar ateşten gömlek anlayacağın aktif cinsellik yaşadıysan sadece sevgili kduğundan korkma aramaz ama biri ile yattığından senin elini tutup gezdiğin safça yaşanmış lise aşkın olmuyor arada farklı bir durum oluşuyor anlayacağın karı koca olmasan bile o senin yattığın ve özel Samimiyet kurduğun farlı bir insan oluyor olgun bir kişilik değilse yıllar sonra bile arar yeterki zayıf karakter bir adam olsun arar o yine bir gün canı kadın istediğinde
Soran+1 yılOff hiç böyle bir şey duymadığım için takıl geç eğlen modunda takılıyordum şu an aşırı tedirgin oldum çok dikkat edeceğim
Cevap sahibi+1 yılSana benden bir tavsiye tabi kabul edersen yarın bir gün karşına iyi bir insan çıkarsa şayet tel no ve tüm sosyal medya hesabı hatta mail dahil her türlü iletişim ihtimalini sıfırla rahat edersin o iyi kimsede senin ile mutlu olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim aklıma gelir.. çünkü onunla seks yapmışsam ona karşı birşeyler hissediyorum demektir.. Biriey hissetmediğimi hiçkimseye birliktelik yaşamadım.. (belki çok demode biriyimdir ama en azından bu durum için arada bir hoşlantı bir çekim olmalı diye düşünüyorum) 😇😇
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de insan hoşlanmadığı biriyle yapamaz gibi ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısa süre bile olsa aklına gelir her insanın... Ama yine de bu ilişkiden duygusal beklentin varsa büyük anlamlar yüklememeye çalış...
10 Yorumla
+1 yılBir film karesi gibi geçer gözümün önünden o anlar... 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%99 u umursamaz. Tek geceliklerin değeri olduğunu görmedim hiç.
02 Yorumla
Soran+1 yılTek gecelik değil ya öyle arkadaş ortamında alkolun etkisiyle bir yakınlaşma oluyor diyelim
Cevap sahibi+1 yılÇoğu erkek zevkine bakıyor, duygusallığı o tür ilişkiden beklemeyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ya özellikle kız ilk kez sizinle beraber olmuşsa erkekler bunu umursar mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben sürekli düşünüyorum acaba erkeklerde düşünüyor mu çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBende bende kafayı yiyorum acaba aklına geliyor muyumdur
Soran+1 yılÖzel miydi sizin yaşadığınız şey bizimki pek özel değildi
+1 yılHoşuma gittiyse hatırladım
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitmediyse siler misin yani ne saçma
- +1 yıl
Niye, sen kötü bir deneyimi hatırlamak ister misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Bidaha ne zaman yatarız diyr
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte samimiyett
- +1 yıl
İşte feraset işte cesaret diye bir video aklıma geldi
Soran+1 yılAynen ona gönderme yapmıştım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi dikmiştşm ne yapıyor diyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılİğrençç
Cevap sahibi+1 yılAkıllı olun o zaman bağlarım diye yatıyorsunuz sonra ne düşünmüştür. Ne hissetmiştir her şey layiğiyle olsa olmadı gerektiği GB daha güzel olmaz mı.
Soran+1 yılBağlarım diye düşünmedim ikimizde o an çok yükseldik ve yaptık. Şimdi görüşmüyoruz ama ben o anları düşünüyorum ve merak ettim acaba karşı cinste düşünüyor mu yoksa önemsizce unutmuş mudur diye
Soran+1 yılYa ne önemi var içine alınca düşünecek almayınca düşünmeyecek mi diyeceksin
Cevap sahibi+1 yılÇok önemi var oma göre yorum yapacaktım
Cevap sahibi+1 yılDevamı ıle ılgili
Soran+1 yılİki kere seviştik birincisinde oldu ikincisinde girmeden seviştik
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsin alacağını almış tadına varmış bu saatten sonrasını sen düşünürsün o değil. Alamasaydı içinde ukte kalır hatırlardı. Şimdi anca iyi micktim der.
Cevap sahibi+1 yılK bakma yani gerçekler
Soran+1 yılYoo bakireyim :D
Cevap sahibi+1 yılOlay zaten bakire olup olmaman değil. Su durum da bakireyim demen komik olay bir zar değil. Önemli olan senden almak istediğini. Alıp almaması.
+1 yılDüşünmem çok fazla var hangisini hatırlayayım
02 Yorumla
Soran+1 yılSayı çok olunca mı düşünülmüyor
- +1 yıl
Ben günde 2-3 kişiyle oluyorum. Hangi birini düşüneyim
tabiki gelir özellikle sonradan karşılaşınca
00 YorumlaDüşünüyorum tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ciddi olmasanda mı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmek büyük bir şey biz aramızdaki şeye arzu diyelim
- +1 yıl
Arzun varsa fb olarak devam ederim
Soran+1 yılfb derken
- +1 yıl
f*ck
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gelir
00 Yorumla