Hiçbir ses çıkarmıyor, ben çıkarınca da kızıyor. Ben de erkeğin inlemesinden zevk alan bir insanım. Bunu konuşmadım tabii ki hiç ama neden böyle olabilir?
Eşim seks yaparken çok sessiz, erkeğin ses çıkarmaması zevk almadığını mı gösterir?
erkek penisinden zevk alır. boşalma anında damı ses etmiyor. :) ben boşalma anında hayvan gibi oluyorum. ve bir keresinde partnerim sesimi kaydetmişti.. ben kendimi dinledim o an iğrenç geldi bana. ama partnerim çok beğendiğini söyleyince inlemekten çekinmedim. rahat davrandım ( bunlar gençlik zamanımda olmuştu )
Erkekler seks sırasında pek ses çıkarmaz ama öyle sessiz sedasız da yapmaz bunu. Benim takıldığım nokta senin inlemelerine ya da çığlıklarına müdahale etmesi, bunlar her erkeğin hoşuna gider daha da haz almasını sağlar.
İnlememesi zevk almadığını göstermez ama senin inlemene neden kızıyor onu hiç anlamadım. Saçma bi tutum. Bilinçaltında bir şey vardır muhakkak. İnleyince seni hayat kadınlarına benzetiyor olabilir.
Zevk alıyordur ama ses çıkartarak belli etmiyordur. Onu biraz teşvik edebilirsin. Kulağına yaklaşarak konuşması için zevk anında bir şeyler fısıldayabilirsin
Herkesin bir tarzı var bu anlaşılır ama senin çıkarmana kızması çok yanlış. Sen niye sessiz kalıyorsun ki bu soruna? O bak istenedigi şeye tepki koymasinj biliyor üstelik senin cinsel özgürlüğünü kısıtlamış oluyor. Parazit insanları yaşamdan uzak tutmak lazım. Yoksa kendin koparsın yaşamdan.
Valla erkeği bilmemde kadının inlemesi herkesi zevke getirir kendisini bile ve bence buna kimse karışmamalı eğer komşu duymasın istiyorsa kibarca söylesin o da haykırmaz tabi ama yine de susmaz niye sussun kadında öyle zevk alıyor buna engel olunmamalı
Herife bak. Senin çıkarmana nasıl laf edebiliyor? İçine almak kolay mı kardeşim. Sen bir çık yap anca. Alırken zevk de olsa acı da oluyor illa sesin çıkacak. Tam psikopat.
Beni duysanız korkarsınız sanırım. Ama ben sert seviyorum. Ve bu sertlik hareketlerime dolayısı ile pozisyonlarıma pozisyonlarımda seslere dönüşüyor. Neredeyse partnerimin ayakları yere dahi değmiyor. Aslında dışarıda çok efendi ve sessizimdir. Şirkette de herkes beni böyle bilir. Yatakta ne olduğunu anlamıyorum :)
Dışa dönük yaşamıyor, sonuçta apartmanda duyulsun istemez, bir kadınla da cinselliği bu şekilde yaşamaya alışmamış. Üstesinden gelinebilir. Ama senin emek veriyor olman gerekir. Lafla sözle olmaz.
Şöyle kadınlar daha çok inler evet.. bende içimden geleni yaparım ama biz erkeklerin çıkardığı ses daha organzm anında olur.. tabi içimden gelrise tutmam ama kadınlara göre çok az
Kadınlar da zevk aldığından değil zevk almak istediğinden ve karşı tarafa zevk vermek için bağırır. Kadının inlemesinden direkt zevk alıyor olduğu çıkartılmasın. Bu kadının derdi başka. Seks robotu gibi sessiz sessiz git gel yaparsan kadın da karşında ne var der.
Hehe. peki yeni bir şey öğrendim kadınlar hakkında. baazilari abartıyor ama inlemeler bagirmalar.. o zaman da bana itici geliyor.. doğal olsun da ne olursa olsun
genelde onların çıkardıkları ses küfür ve aşağılayıcı cinsel sözcükler olur. aşağılama niyetiyle değil tabi. en sonunda çok coşmuşsa biraz böğürme gibi ses çıkarıyorlar. yosa bizim gibi inleyenini hiç görmedim. olmasında zaten komik olur...
Sizin inlemeleriniz erkeklerin en tahrik edici durumu. Yalnız biz böğürmüyoruz, böğürüyoruz? Çok aşırı zevk aldığımız da olabilir. Aman çok karıştı inlemeler, böğürmeler, komşular duyarsa duysun sendeee😀😀😀
ilginç bir adam. hadi kendi sessiz onu anladım da senin neden ses çıkarmana kızıyor. yahu kadının inlemeleri sesleri daha iyi olur daha azdırıcı olur. deli mi bu adam
Ses cikarmak normaldir.. cikarmamak. gariptit . bu arada yorum yapan herkesin bir inleyip bin inletesi mi var ne 😅😅😅... soru kimin ne kadar inledigi degil ki😀😅
erkek ses çıkarmıyorsa tamamen zevke odaklanmasındandır. sen ondan istersen aldığı zevki dışa vurabilir. kadının inlemesi erkeği daha çok azdırır. daha çok ilişkiye girmek ister.
Erkek ses olarak kadınım seni istiyorum gibi laflar etmeli birde erkeğin zaten yaparken nefes alisverisi bile bir sestir ama bir kadin gibi inlemez kadinin inlemesi erkeği zevke getirir