Çocukken annem beni öpüşürken basmıştı dayak yerken dişim kırıldı haftalarca odaya kapattı. Ortaokulda erkeklere arkadaşlık teklif ederdim onlarda çirkin bulduklarını söyler dalga geçerdi…En kötüsü, lise sonda bir sevgilim oldu uygunsuz görüntülerimi çekmiş bunu yaymakla tehdit etti parayı toplayana kadar bir yerlerim çatladı ve aylarca depresyonda bitik bir halde gezdim ders çalışamadığım için istediğim yeri kazanamadım…Şimdi de azgınlıktan ders çalışamıyorum sürekli p*rno izliyorum tipsiz olduğum için sevgili bulmam zor bulduğumda ağzıma ediyor işte ben artık şey düşünmeden yaşamak istiyorum yok mu bir ilacı bir hapı ileride çocuk vs istemiyorum zaten ne gerek bu dünyaya çocuk getirmeye…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu hormonal bir konu
İlacı hapı var mı bilmiyorum
Yediklerine dikkat et
Özellikle çikolata baharatlı yiyecekler kola kuruyemiş vs benzeri şeyler yükselmene sebep oluyor olabilir14 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata çok yerim onu yemesem kakao tozuna boğarım kendimi ama bırakıcam
Soran+1 yılZayıfım çünkü pek yemek yememiyorum çikolata kekle öğün geçiştiririm yani çikolata sigara gibi benim için zor olucak ama bırakıcam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarımızın başına bela bu libido denilen şey. Bnmde okul anılarım iyi sayılmaz öpüşürken basılmalar falan derken... erotik şeyler izlemiyorum ama kendimi frenlemem oldukça zor oluyor. Sevgiliye gerek yok arada iş görecek güvenli biri kafi bence
10 Yorumla
+1 yılSen biriyle sürekli dost hayatı yaşayabilirsin ama güvendiğin biriyle olacak libidon kolay kolay düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin olayın libido falan değil. Ciddiyim. Bi doktora falan görün. Çocukken annenin yaşattığı durumun travmasini yaşıyorsun.
İlk onu yazman normal değil. Devamı zaten belli dediğimi onaylıyor. Doktor yardımı alabilirsin10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tamda yerine geldin burdakilerin hepsi senin gibi 😂😂 seç beğen al diğer türlü zaten senin ateşin sönmez 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAseksüel olamazsın sanırım ama isteğini yardımla azaltabilirsin. Biriyle düzenli iliskiyi mi tercih edersin sevgili olmayı mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok abartmışsın bence... tipsiz olduğundan değil.. yalnış insan seçtiğinden olmuş bunlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kişi demedi ki tipsiz en az 10 kişi dedi çoğu flörtüm ima ediyor en azından foto atmadan önce sürekli yazarlar foto attıktan sonra neyse diyip kaçarlar
- +1 yıl
genelde kadınlar kednineri güzel bulmazlar zaten.. erkeklerde çok anlamaz zaten çünkü sadece yüz güzelliği güzellik değildir.. sonuçta beğenipte birlikte olanlarda olmuş.. ancak sorun dediğim gibi seçtiğin kişilerde.. abuk subuk kişileri bulmuşsun beğenmisin.. daha nitelikli daha doğru şartlar içinde birlikte olmalısın olacaksan.. bu dürtüyü engelleyemezsin..
+1 yılpsikolojik olarak ve cinsel anlamda seni anlayacak sohbet edeceğin anlatacağın rahatlayabileceğin bir arkadaşa ihtiyacın var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Bence sıradışı ve özel bir kadınsın. Kendini değiştirmek yerine olduğun gibi yaşamak seni daha mutlu edecektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslında durumun cok ııı kendın gıbı bırını bul hayatını yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tipe önem vermem beni seversen ben de seni severim yatakta da aklını başından alırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkesin bir alıcısı vardir öyle düşünme istediğin gelecek olan bir ilişki ise kısmet derim ama yok cinsellik yaşamak ise o kolay kısmı
00 Yorumla
+1 yılhormonal bişey olabilir mi? istek herkeste var ama kendine yetebiliyo olman lazım :)
00 Yorumla
+1 yılBelki tipin orta nerden biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılSormak istediklerini ogrenmek istersen burdayim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar cirkinsin merak ettim 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılEpey
Cevap sahibi+1 yılOlsun memen var
Soran+1 yılMemem de yok biliyor musun 😂
Cevap sahibi+1 yılGot?😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler trol soru düşmeyin
00 Yorumla
+1 yılideal bir eş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ki kim alıcak beni etraf ayı dolu
- +1 yıl
her şey zar mı?
+1 yılazaltsana o zaman
00 Yorumla
+1 yılSextinge dayan
03 Yorumla
Soran+1 yılNe sextingi sanki bakireyim * kkkk
Soran+1 yılVeremem şantaja uğradım hadım ettireceğim erkek defterini kapayacağım yeter aam
- +1 yıl
Ben vereni başımda taşıyorum
+1 yılYaşa en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ben ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri