Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli erkeklerden hoşlanıyorum. Küçükken hep büyüyünce değişir dedim ama değişmedi. Kadınlara zorla ilgi duymaya çalışmayacağım çünkü yapamayacağımı biliyorum ama erkeklere olan ilgimi de aynı şekilde yok etmek istiyorum. Sizce nasıl aseksüel olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben de gayim sanırım eskiden kız arkadaşım vardı ama şimdi erkeklere daha çok yükseliyorum ve hep gay p. rn izliyorum küçüklükten beri maalesef bu sebepten ötürü biraz da gay oldugumu düşünüyorum. erkeklerden hoşlanıyorum ama seks yapmamak için elimden geldiğince uzak duruyorum erkeklerden günah olduğu için. hislerime engel olamam tedavisi de yok diye biliyorum çok araştırdım ama seks yapmadan da yaşayabilirim diye düşünüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere yönelimin daha fazla olabilir ama kızlara da ilgi duyuyorsan biseksüel olabilirsin. Ben de küçüklükten beri gay prn izliyorum. Günah olma konusu ise evet islam dinine inanıyorsan günahtır. Bunu yapman seni dinden çıkartmaz ama günahtır işte. Dine inansan da inanmasan da istediğin gibi bir ilişki bulman çok zor. Sadece seks için bulabilirsin (aslında o da zor). Onu da deneyimlemek için yaparsın. Karşılıklı beden alışverişi. Hani iç güzellik önemlidir derler ya işte sen sadece dış görünüşün ile bir ilişki yaşarsın. Yani her anlamda erkek-kadın birlikteliği gibi birbirini seven bir ilişkiye sahip olmak çoook zor. Tedavisi yok çünkü bir hastalık değil. Solak olmak gibi düşün
- +1 yıl
cinsellik istemiyorum sevgi daha önemli benim için ben böyle düşünüyorum zaten seks gibi bi isteğim de olmuyor kendimi aseksüel olarak tanıtıyorum
Soran+1 yılAma duygusal anlamda ağırlıklı olarak erkeklere ilgi duyuyorsun galiba. Şimdi düşün. Günah olmadığını düşün. Tam istediğin gibi birini buldun. İkinizde birbirinizi seviyorsunuz. Sürekli onunlasın. Onunla uyuyorsun, yemek yiyorsun dolaşıyorsun, sarılıyorsun, öpüşüyorsun falan filan. Resmen evliliği tanımladım da neyse. Bu şartlarda senin seks yapman ile yapmamanın arasında bir fark olamaz. Tıpkı evli çiftlerin seks yapıp yapmaması arasında bir farkın olmadığı gibi. Sonuçta evliler. Bütün her şey onlar için mübah değil mi? Ben de sana aynı şartları sunuyorum. Yine de onunla ilişki yaşamak ister miydin istemez miydin? Hangisine daha yakınsın? İstemiyorsan gerçekten aseksüelsindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılPsikolojik destek alabilirsin bu konuda olumlu sonuç elde edenler var
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna gücüm yetmiyor maalesef. İleride belki olabilir
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda olur. Böyle düşünmenin de sana katkısı olur. Hani ne durumda olduğunun farkında olman, bilinçli olman güzel bir şey 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye aseksuel olacan la. bende kizlardan hoslaniyorum ama sor bakalim kiz yüzü göruyor muyum hayir. normal yani. sen yinr hoslanmaya devam et ama birlikte olma bu kadar basit.
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam şimdiye kadar görmemiş olabilirsin ama bu göremeyeceğin anlamına gelmiyor. Toplumun büyük çoğunluğu heteroseksüel. Her ne kadar bulamamış olsanda sevdiğin bir kız bulma ihtimalin bana kıyasla aşırı yüksek. Eğer bir kız bulursan onunla evlenebilirsin. Ve sevdiğin kişiyle birlikte olursun. Çocukların olabilir. Toplum tarafından dışlanmazsın. Çünkü normal olan budur. Ama ben bunları yapamayacağım. Bari cinsel yönelimimi değiştiriyim. Ölene kadar böyle olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılyoo elim yuzum duzgun istesem yarin evlenirim kafamin etini de yiyiyorlar biz olunce napcan yalniz kalirsin falan diyorlar bana. seks amacli da olsa bende biriyle olayim isterim ama bu islerin sorumluluklari var. flört olsun ciddi iliski olsun ama isteyince uzak kalabiliyorsun yani.
Soran+1 yılİsteyince elbette uzak kalabilirsin ama sen ölene kadar bu işin sorumlulukları yüzünden kaçacak mısın? Eninde sonunda biriyle evlenirsin. Hayatının sonuna kadar bekar olarak kalmayı düşünüyorsan orasını bilemem
+1 yılolamazsın ve neden olmaya çalışıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bana getirisinden çok götürüsü var
Olamazsın ki 🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Bende erkek severım
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri