Peşimde koşsun beni arzulasin benimle olmak istesin aklında sürekli yer ediniyim beni merak etsin arimizda bir çekim gücü olsun bana karşı koyamasin benimle daha fazlasını yaşamak istesin ilgisini çekmek istiyorum ama sevgi sefkatte istiyorum yeri geldiğinde boynuna sarılıp agliyayim küçük bir çocuk gibi beni teselli etsin şehvet istiyorum ben normal sıradan bir ilişki istemiyorum sevgiligin ötesi olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Egosuna konuşman lazım bana artık yetmiyorsun gibi, bak o zaman nasıl ispatlamak isteyecek sana yettiğini 😃✌🏼
Yaaa yapmak için istiyorum bunu 😂
Çok inliyor musun sesin yüksek mi çıkıyor? Kendini daha azdırmak İçin fanteziler önere bilirsin
Bdsm yapacağım de bak nasil geliyo yola
O ne demek
Bana desene 😇
Neyini bağlican anlamadım?
yatakta mı bağlayacaksın ilişkide mi?
Yatak
ip kullan o zaman :)
İp ne ya
sen nasıl bağlamak istiyorsun? sürekli ve sadece seninle seks yapması mı
Peşimde koşsun beni arzulasin benimle olmak istesin aklında sürekli yer ediniyim beni merak etsin arimizda bir çekim gücü olsun bana karşı koyamasin benimle daha fazlasını yaşamak istesin ilgisini çekmek istiyorum ama sevgi sefkatte istiyorum yeri geldiğinde boynuna sarılıp agliyayim küçük bir çocuk gibi beni teselli etsin şehvet istiyorum ben normal sıradan bir ilişki istemiyorum sevgiligin ötesi olsun
hımm yaş kaç burcun nedir?
çekici isen kull kölen olur..
hm taktik cok
Anlat bacım
Vakinanı vakumlat dudaklarını ağzında hissetsin
Kölesi ol
sert isteyerek
İp kullanınız.
İp kullanarak
Anal tabikide
Baglayamazsin
Cilve-kivraklik