Ben de çok tecrübeli değilim ama yine ondan daha fazla hakimim gibi, kucağına alıyor sürtünme vs oluyor benimkini okşaması kısa sürdü ve ben de doğru düzgün ıslanamadım bile oral de yapmadı ben ona yaptım ama. Onu bu konuda nasıl yönlendirebilirim benim rahatsız olacağımı falan mı düşündü ya da tamamen tecrübesizlik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayPartnerin muhtemelen hem tecrübesiz hem de seni rahatsız etmek istemediği için çekingen davranıyor. Seni rahatlatmak ya da istediğin şekilde davranmak konusunda tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyor olabilir. Bu durumda en iyisi, ona ne istediğini açık ve nazik bir şekilde anlatman. Ona, seni daha çok rahatlatacak şeylerin neler olduğunu, daha fazla zaman harcanmasını ve daha yavaş davranılmasını istediğini söyleyebilirsin. Böylece hem ne yapması gerektiğini öğrenir hem de kendini daha güvende hisseder. Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp daha rahat olabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayTecrübesiz erkek kolay boşalır kolay söner kolay orgazm olamaz çünkü doğru noktayı bulamaz. Kadın onu vücuduyla yönlendirir olayın akışına bırakmasını sağlar.
00 Yorumla
istediğini doğrudan söyle
ilişki sonrası uygun gün yer ve zamanda sohbet ederek isteklerinizi zevklerinizi ve neden nasıl zevk aldığınızı konuşun
karşılıklı konuşun ve karşılıklı yapın
karşılıklı yapmazsanız yürümez00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayBu anlattıklarından yola çıkarak büyük ihtimalle tecrübesizlikten kaynaklı çekingenliği var olabilir ya da seni rahatsız etmek istemediği için fazla ileri gitmekten kaçınmış olabilir böyle bir durumda en etkili yol açık ve yumuşak bir iletişim kurmak olur mesela birlikteyken tatlı bir dille neyi sevdiğini neyin hoşuna gittiğini söyleyebilirsin “bunu biraz daha uzun yapar mısın” ya da “şöyle yapınca çok hoşuma gidiyor” gibi yönlendirmeler hem onu rahatlatır hem de sana daha çok odaklanmasını sağlar ayrıca onun da ne düşündüğünü anlamaya çalışmak karşılıklı uyumu artırır yani suçlamak yerine birlikte öğrenmek gibi yaklaşmak daha güzel bir etki bırakır
10 Yorumla
11 ayTecrübesizlik vs heyecandan olabilir söylemen lazım yangından mal mı kaçıyorsun de otur şunu adam akıllı yala bizde nasiplenelim de
01 Yorumla
Soran11 ayEyvallah abi denenir ahahahs
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İplik bile yalanmadan o delikten geçmiyor ne sanıyor bu erkekler seks de en zevkli anlardan biridir yalanmak kadın için
00 YorumlaTamamen tecrübesizlik. Rahatsız olacağını düşünse hiç dokunmazdi, oksamazdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüze oturabilirsin, yatırıp üste çıkabilirsin, o misyonerde aktif olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
11 ayÖyle üstü kapalı vs değil direkt söyle yala diye çekinme böyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen olgunla birlikte oldum. Malum tecrübesizdim. Hiç zorluk çıkarmadı bayağı yardım etti..
Swn de öyle davran07 Yorumla
Soran11 ayO mu mesela yalaman için seni yönlendirdi kafasını direkt bacak arana koy demişler de ya istemiyorsa
Cevap sahibi11 ayHangi kadın yalanmak istemez ki
Soran11 ayKadın değil erkek
Cevap sahibi11 ayTamam işte kadın hep yalanmak ister.
Erkeği gel yala der ama erkeğin çoktan gömülüp yalaması lazım
Cevap sahibi11 ayYaşlar kaç
Soran11 ayBen 20 o 22
Cevap sahibi11 ayKüçüksünüz siz
Emir ver şunu yap bunu yap de 1 2 söyledikten sonra o da kabullenir
00 Yorumla
11 aySen domine etmelisin biraz. Ona ögretene kadar.
00 Yorumla
11 ay2 nız de tecrubesızse zor gercekten, yardım edebıloırım ıstersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayVay bee erkeklik de yaptın demekk. Hahaha erkeklerin daha baskın olması lazım şaka bir yana tabi ama kucakta kontrol sende malum 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayp*rno izleyerek yapın zaten ordaki adam tatmin eder seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySaçından tuttuğun gibi yapıştır suratını bacak arana 🤤🤤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTecrübesizlik erkeklerinde sorunu bu tecrübeli olsa karşısındaki ilki ben değilim diye kıza tecrübesiz olsa tecrübesiz olduğu için adam düşük duruma düşer
00 Yorumla
11 aySen çok mu tecrübeli sin
010 Yorumla
Soran11 ayHayır ama sevişirken olabilecek şeyleri biliyorum en azından
- 11 ay
Senin İlkin değil sanırım
Soran11 ayYani değil
- 11 ay
Bunu nereden buldun
Soran11 aySevgilim yani nerden buldunu mu var ahahsbd ben de her gün farklı adamla yatmadım bir yıl önce 3 aylık bir ilişkim oldu onunla ilk defa yaptım
- 11 ay
3 ayda ikna oluyor musun
Soran11 ayKör kütük zamanlarımızdı diyelim saflığımıza geldi
- 11 ay
Şu an kontrol sen de ama
Soran11 ayEvet öyle girmesine izin vermedim sabrını sınadım baya baktım o bir şey yapmıyor aldım elime onunkini ucunu sürttüm kendime zorladım biraz ama olsun
- 11 ay
Çocuk mutlu olmuştur
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayIstek varsa zaten ayak uydurur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tecrübsiz yönlendirme yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 ayuğraşma tecrübeli bul
00 Yorumla
11 ayAcemiyi bırak tücrübeye gel
00 YorumlaTecrubesizlere vermeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTecrübeli bulman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKac yasinxasiniz ne zaman oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBence sen aktif ol
62 Yorumla- 11 ay
Yani aklı n yolu bir.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Emir ver sürekli
00 YorumlaGüreş tutmayı dene
00 YorumlaKardeşim sizin meslek ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayBilmiyordur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOral konusunda çok iyiyimdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYönlendir sen de
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKonusun mq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDaya agzina yalasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBilmiyordur ablası 😂
00 Yorumlaİzlet ona
00 Yorumla
11 ayGel yap de direkt
00 Yorumla
11 ayEmir vererek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı.
11 aySen onu.. ik
00 Yorumla
11 ayyapma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem