Bakir&Bakire çiftiz evlenmeden öcne yapmayacağız peki nasıl erkeğimin seks kalitesini anlayabilirim çünkü benim için seks çok önemli makina gibi olmalı erkek dediğin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakiresin, bi deneyimin yok, kendini keşfetmemişsin, mastürbasyon hariç libidon ne durumda bilmiyorsun, ten uyumunuz var mı yok mu bi fikrin yok ama senin için seks çok önemli... Anlıyorum. :D burada sormak yerine direkt ona soracaksın kocan olacak kişi o, beklentilerini o bilmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılsorarak olur mu ki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. yapmadan bilmezsin ancak en azından sözlü olarak bazı ipcuçlar elde edebilirsin. ama senin beklentin yüksek işin zor o yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılama çok guzel değilmi ikinizde bakir fena olursunuz ikinizde dopdolu olursunuz zaten siz super dopdolu bi çift olursunuz ikinizde bakirsiniz cinselige açsınız her türlü de kalitesini kendi çapında yükselirsin rahat ol knka
00 Yorumla
+1 yılBakire sin ve makine gibi istiyorsun hm..
Böyle söyleyen kadınlar genelde, görmeden bilmeden konuştukları için.
Cinsel hayatları berbat olur.11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılo erkeğe acimycan dop dolu olması için o. rspu ccuguna çevirmen lazım o zmn ateş gibi olur emin ol 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılönce masum kız gözükmeyerek biraz egoist davranarak sevgili olmadan önce aşık etmen lazım gösterip vermiycen seni istiycek knk kudurucak o güne kadar 😀
Cevap sahibi+1 yılyanlışmıyım knk haksizsam haksızsın de 😀😀
O belli olmaz bekarken aslan kesilen erkek evlilikte süt dökmüş kediyede dönebilir😂
00 Yorumla
+1 yılAdam daha kendini bilmiyor aw en kötü servise gönderirsin 2 yıl garantili
00 Yorumlaerkek dediğin makine gibi olmalı ve sende bakiresin öylemi :D :D :D gerçekten çok komik
02 Yorumla
Soran+1 yılneden komik
Gizli Üye(25-29)+1 yıloo güzel soru knk sevdiğin erkek içinmi onun ateş gibi olmasınimi istiyorsun 😊😊
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide aslında çok kolay knk utangaç çekingen bi tıpmi böyleyse çok şanslısın önce aşık köpek etmen lazim edersen sama hep arzulu olur onu köpek edebilirmisin onu taktik var 😀😀
Soran+1 yılnasıl söyle
Cevap sahibi+1 yıltm knk rahat ol da şimdi dediğim gibi utangaç çekingenmi buna gore taktik vericem tam tersi çapkın serffsisse buna gore taktik vericem 😊😊😀
Soran+1 yılutangaç
Cevap sahibi+1 yıloo zaten utangaclar dolu oluyorda çok şanslısın benim yaptığım gibi yapman lazım knk köpek gibi peşimde benim her şekilde uzakdan tahrik ediyorum onu giyimimle egoist duruşumla kuduruyor belli etmesede ben anıyordum ama şanslısın sert gözüküp ona acimaman lazim ezmen lasim onu önce emin ol köpek olmassa ne olayım 😀😀
Soran+1 yılzor iş
Cevap sahibi+1 yılevlenmekten vazmi geçtin knk yanı noldu
Soran+1 yılbiz sevişmedik hiç
Cevap sahibi+1 yılyok yani el ele demi tutusmadiniz
Soran+1 yılöpüştük ya ilişki olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir erkek zaten doludur sende öyle birbirinize doyamazsınız 😁
00 Yorumlamukemel lan bende böyle isterim bakır bakire birbirimize dolu olalım evlilikte dolu dolu yasayalım o erkek çok şanslı sende öyle valla
00 Yorumla
+1 yılbnde erkeğimin böyle olmasını istiyorum dopdolu olsun bana kalitesini yükseltmem lazım erkeğim bana dolu olmalı ☺
01 Yorumla- +1 yıl
Benden bahsetmişsin kısacası dolu olmak degilse severek sevişmek daha iyi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bak özellikle dikkat et sonra çok pişman olırsun
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bakıcam
+1 yılGerdek gecesinde ve sonrasında anlarsın 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yaşamadan asla bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte tecrübe kazanırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilemezsin onu kesinlikle
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılbakir erkeği nerden bileceksin şimdi çok isteklidir yaparım der ama bilinmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kalitesizdir zamanla tecrübe kazanır
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılNe nasıl yapa yapa öğrenir. İlklerde heyecan olur erken boşalma olur. Gireceği yeri tutturamama olur sonra yavaş yavaş tecrübe kazanır. Ki kadınlardaysa benzer şeyler olur. Bu çok normla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakine gibi çıkmazsa bana gelirsin arada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin kaliteni nasıl bilcekler?
00 Yorumla
+1 yılYaşayamadan bilemezsin süpriz
00 Yorumla
+1 yılHe ya ya
02 Yorumla
Soran+1 yılcevap ver döverim
- +1 yıl
Döv msdj
+1 yılKaliteteyi yükseltmek senin elinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Prova yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkahve ic fal baktırt
00 Yorumla Önce nude iste
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılutanırım
😂😂😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi