Yorumlarda çok denk geliyorum herkes övüyor ama içi herkeste pembe değil mi zenci de bile öyle yani 😅
Kararmadan mi bahsediyorlar aydınlatır mısınız jsbsban
Kararmadan mi bahsediyorlar aydınlatır mısınız jsbsban
Vajinanın genel rengi Ten rengindeyse buna Pembe diye hitap ediyorlar. Kararmış olan vajinalara da siyah diyorlar direk. olay bundan ibaret. bence saçma
Valla teşekkür ederim gereksiz ama merak ettiğim bilgiye ulaşabildim 😅
Cevap
14Cevap
Ten rengin mesela beyaz veya sarışın diyelim, kararma yoksa vajinada pembe deniyor, ten rengin ne
Açık tenliyim kararma yok
Pembedir büyük ihtimal, jilet vurma sakın
Hiç kimse görmedi herhalde 😊😂
Yok ağda yapıyorum evet kimse görmedi 😄
O yüzden zaten rengini merak ediyorsun 😅 görüş izni alabilir miyim hanımefendi😊😀 girişler nasıl merak ettim asfaltı 🤭
Harun abi dolanma buralarda
Hayır ya kara olmayanlar pembe olmuyor yanlış bilgi. Pembe vajina ya da pink pussy yazsanız google a görürsünüz.
dış dudaklardaki karartıları pembe olacak diyen var :D ama çok zor içi dediğin gibi hepsi pembe :P
Mor
Ciddiye aldı shsgsgshan
Konuşcak bir şeyim olamaz senle 😂
Vajinanın dış dudaklarından bahsediyorlar yani tamamı
bencede harika 😉
yahu pembe olmaz. cinsel arzu dolunca pembeleşir normal hali pembe olmaz
sanırım daha açık ton olunca pembe diyolar. yoksa çokta farklı değil heralde:)
ten rengini soruyorlar
pembesi hoş durur illaki iştah açar
Pembe ten mi olur
Beyaz ten pembelesebilir sadece kızarınca
Ne bu lan ahaha
bedende olmaz ama ama vajina dudakları olur mesela
dolgun ve pembe offff
Rus slav kızlarının çoğu pembemsi vajinaya sahip ortadoğu kadınlarının ki daha koyu oluyor onun gibi.
Aydınlatın arkadaşı. : D
Evet ışık saçın bana 😄
Uzman doktorlarımız #Işıklandırır seni merak etme : D
sen istediğin orali yaşamak için renginin önemli olmadığını bil yeter
Ne yani sadece varlığı mi yeter 😂
tadı ve yapısı en büyük etkendir birde yapmayı bilmeyen amatörle yaşarsan beceremez ve sende zannedersin ki renginden beceremedi
Çok küçük yaa
e ne güzel ya tümünü ağıza alıp emerken dilde içini yalar tadı kokusu rahatsız etmezse
sen ne zamandir seni senden alan orgazm olupta kaçmaya çalışırcasına çekilirken oral yapmayı bırakmayıp suyundan zevk alan dilin sana senin isteyemeceğini yaşatmasının tadını yaşamadın
Sorunun güzelliği 🤩 Ve benim cevabım
Hiç...
Zamanı var
Renk konusunda endişemden dolayı sormadım bu arada merak ettiğim içindi sadece kararmam yok zaten
zamanı var dediğin ne
Evlenince 😏
çok güzel ama bu tür sorular sormaya devam edersen evlenmeden oturmak isteyeceğin gizli saklı kalabilecek bir dil ararsın azarsın
Pembe ya da kırmızı. Bunun haricinde görmedim.
Sevmem kararmis olacak cunku oylesi dogal
dışı pembe bir vajina
Dışına önem mi veriliyor
gel anlatayim :)
Tatlı🙂
rengi pembe 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?