pembe emem ucu ve vajinalı kızlara bayılıyorum , ten rengine mi baglı neye baglı bu aydınltırtmınısın beni
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim esmerdi ama dediğin gibi pembe idi. Ben de ten rengi sanıyordum değil tam olarak
09 Yorumla
Soran+1 yılbanada ten rengine göre gelmiyo :) jiet vuran kızların ki koyu oluyo agda yapanların ve dah açık
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum.. Ben onu çok severdim.. Genelde beyaz kızların pembe oluyor.. Fransız biriyle yatmıştım sarışındı mesela.. Mükemmeldi.. Tabi sonradan öğrendim reşit değilmiş. Topuk yapmıştım :D
Soran+1 yılaga bende rus bir kzıal beraber oldum :) inan vajina ve meme ucları pmbeydiy a bilgini pembe ve harkydı :)
Cevap sahibi+1 yılAynen ruslar hele hep öyle.. :) bir de kuzey Avrupa şahane.. Mutlaka demelisin.. Gece kulübü bar 20 yaşında birini oltaya düşünürsün tamamdır.. Şahane hatunlar
Soran+1 yılaga gece klupleine gidemiyorum ya içkiyi bıraktım , itanbulda var mı ki öyle ortam
Cevap sahibi+1 yılBen de içmiyorum hacı. Kıza iciriyorsun sonra pompa. Çok içmemesi lazım.. Kıvama gelse rahat olsa yeter.. İstanbul da da var ama ben bilmiyorum çok.. Burada yakalanirsam yanarım çünkü.. İmaj sarsılır.. Gözden uzak olmam lazım
Soran+1 yılpasaportum var norvece gidelim diyo ardakşlar bir hafta ama ceseretedemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAbi bu dönem gece olmuyo oralarda.. Hep gündüz.. Hava ılık oluyor.. Finlandiya fena değil. Gidin bence
En İyi Cevaplar
+1 yılİşte, bu! Harikülade bir tespit. :) Bravo kardeş. Al benden de o kadarcık. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaydınlatıyo kızlar bizi :)
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkişiyle alakalı bir durum renk olayları genlerle alakalı yani
01 Yorumla
Soran+1 yılbakım jilet gibi şeyler etkiliyo bence :) jilet güzel görünüyo bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen esmerim ama pembe
337 Yorumla
Soran+1 yılEsmer ve pembe cok seksisin dir dudaklarmi pembe ic dudak kismimi memis uclarin nasil
Cevap sahibi+1 yılİç dudakları meme ucumda pembe
Soran+1 yılOfff sen suoersin ya esmer kizlara bayilirm bide pembis olunxa suoer olur senle evlenmek isterdim her gece oral yapardim sana ;) tuy az mi cok mu ciceginde pembis
Cevap sahibi+1 yılAz değil hiç yok
Soran+1 yılGercekten supersin sen tuy yok pembussin esmer. Tenlisin ;) emin fiziginde cok guzeldir gercekten harikasin esin paretnerin cok sansli
Cevap sahibi+1 yılEşim partnerim yok bakireyim fiziğimde süper değil ama güzel yani
Soran+1 yılSeninle evlenmek isterim yazan kizlarin arasinda iki tane esmer tenli pembis vajinali var ve sende tuyde yok pamuk gibisindir sen ;) istemeye geliyim evlenek gitsin sirine ;)
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler burdan evlenicem daha 18 im ben
Soran+1 yılSenin. Yasin cok kucuk ya ondan bu pembislik tuysuzluk filan ilerleyen yaslarda bakimli olda degismesin fistik ama beni cok etkiledin gecekten seksi bir kizsin senle sevismek harika olurdu
Cevap sahibi+1 yılSana fazla tazeyim ben
Soran+1 yıl23 yasindayim ben bankaciyim ist da yalniz yasiyorum ;) sende 18 sin 5 yas normal sen cok seksi taze lolita seni ucirurum be oral sevisme fantaziler kendinden geciririm seni her gece
Cevap sahibi+1 yılBence sen evlen hemen
Soran+1 yılEvlenmeyi cok istiyorum ya sadece seks sevisme icin degil yalniz yasamak kotu bir hayat arkadadi ariyo insan ama senin gibi bir pamuk prensesle evlenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için çok gencim 😂
Soran+1 yılBen okuturum seni pamuk prenses ;) sen evlenmek istermisin evim yuvam olsun diye veya seks icin ;)
Cevap sahibi+1 yılSen çok azgın sınav seninle evlensem yataktan çıkıp okula gidemem
Soran+1 yılHemde cok istekliyim cok yaramazim Şu an senle konusuyoruz ya sen inki pembis cicegini konustuk ya etkilendim penisim tas gibi ;) her gece istetdim seni ama zevktende ucururdum seni sirine
Cevap sahibi+1 yılYa çoooooook çirkinsem
Soran+1 yılBence esmer kizlar seksi oluyo cocegin memislerinde pembis ;) beni azdiran iki seye sahipsin ben cok zayif kiz sevmem hafif balik etliysende super boy takintimda yoktur ;) bence benibazdirip etkileyecek kadar guzelsindir nasil bir kizsin fizik olarak ;)
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarına göre seni etkileyebilirim ama öyle bir derdim yok
Soran+1 yılhakslın tabiki :) benimde seni etkileme gibi biderdim yok ama etkileyici bir güzellgiin var seksi bir kızsın :) sohbet ediyoruz işte :) muhabettin güzel keşke gizli olmasaydın :)
Cevap sahibi+1 yılHayat şartları sende gizlisin 😉😂
Soran+1 yılbenn :) https://www.kizlarsoruyor.com/uye/copculerkralii ::):) ayrıca sen gizli ol kimse görmesin senin tatlı çiçegini memişlerini güzelligini kıskanırım şirine :) bana yazamsın acaba :)
Cevap sahibi+1 yılKimse görmesin sende görme 😂
Soran+1 yılgörmek için degil cadı sohbet etmek için :)
Cevap sahibi+1 yılSus sabahtan beri koparmadığın çiçek etmediğin emmiş kalmadı
Soran+1 yılBibkisiyle yazisiyorum gayet iyi muhabetimiz ;) kiskaniyosan beni askim sadece seninle konusurum :p
Cevap sahibi+1 yılÖlüyorum kıskançlıktan 😜
Soran+1 yılevlenelim gitsin o zman sabahlar olmasın yılların patlamasını yapyımsna fıstık :)
Cevap sahibi+1 yılYürü lan azgın hayvan sana kız dayanmaz
Soran+1 yılya sen beni kendimden geçririsin güzellginle :) ama ereksiyon sorunum yok , gecete boşalıyorum oralda sevişmede iyiyimdir romatigimdirde :) penisim çok büyük degil korkma :)
Cevap sahibi+1 yılBakireyim ben sen hayvan gibi davranırsın hem ben aşk evliliği yapıcam
Soran+1 yılyok ya inan hayvan gibi davranama böyle mum ışıllaı arasında yatak gül yapraklarıyla dolu olur :) hafifi bir müzük seni öpe okşaya elimle soyarım şirne :) belki bana aşık olsaksın çok yakışıkıyım tam seni tipinim :) nasıl tiplerden hoşlanırsın :)
Cevap sahibi+1 yılHı hı eminim çok yakışıklısındır
Soran+1 yılgörmeden bilemzsin şirine :) sen nasıl brinden hoşlanırsın ibtarif et bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılSen hariç herkesten
Soran+1 yılaman sende :) sen bilirsin :) beybisi :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
2Cevap
Ten rengine bağlı ama doğumlarda renk değişiliği oluyor maalesef 😢 bir sene sonra falan eskiye dönüyor. Ama dönmeyede bilir korkuyorum 😱
39 Yorumla
Soran+1 yıldoguma yapacak bişey yok :) dogumdan önce :) pembe vajinalı kız çok nadşir diyolar dogrumu
Soran+1 yılbide hafif tombul olcak , dudakları küçük olursa zevk alamıyosun bence :) oral yapmayı seviyorumda ondan vajinaya çok ilgiliyim :)
Soran+1 yıl@Momoftwo sezeryan mi normal dofummu
Soran+1 yılKadinlarda bukelemun gibi walla ;) cok mu istiyoz pembe bir vajina
Soran+1 yılbir an once evleniyim bennya cok azdirdi bu konu beni :(
Cok acik tenli biriyle evlen rengi garantiye almak icin. Ama tombisligine bisey yapamayiz. Sansina ne cikarsa 😆😆😆
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede acik ten cok seksi oluyo rabibins evlendigimdecesimin vajina rengininikadar takman ama simdi azginlik iste :( sen evlisin sanirim bisey daha sirsam oenis biyu kalinligi bir kadinin zevk almasinicin ne kadar olmali
Soran+1 yılBen cok iyi sevisyorum birlikte olgim kizlarv etkieniyo erken bosalmacereksiyon. Sorunumda yok icimibrahatlattin ama bide abazaligima care bulmak lazim artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn cok sarisinlarda var esmerlerde nah arada kumrallarda benim gogus halkam acik kahve ucu pembe vajina ici pembe disi koyu renk ki buna bile sukredin d:D
12 Yorumla
Soran+1 yılben kahve renginide seviyorum :) ama kapkara bir vajina var ya o itici geliyo bana , anlatıgına göre senin ki güzel :) tombul mu peki
- +1 yıl
bulsak yeterli di mi zaten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoyu kestane sac ve beyaz tenin bir ton koyusu. Daha acik boyle ifade edebilirim kendimi. Dedigine yakinim o zmn 😉
019 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki süper güzelim :) tam istedigim gibi :) çok sksidir eminim peki dudklaır bızırı tombişligi nasıl :)
Cevap sahibi+1 yılBu kadarda detaya girmk hos olmuyor ama. Normal hosa gidecek sekilde yalniz su var ben orale karsiyim 😅
Soran+1 yılerkegin sana yapmasına mı senin erkege yapmana m karşısın :) bide niye karşısın merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılHos bulmuyorum bu durumlari. Ikisinede karsiyim
Soran+1 yıldini açıdan mı oral caiz degil diyolar :) ama hiç oral yaptırmdın sanırım kızlar uçuyo :) bende çok iyi yapıyorum bana oral yapılmasıda çok hoş oluyo ben seviyorum...
ama senin hoşuna gitmiyosa bişey diyemem , hiç seviştin mi peki
Cevap sahibi+1 yılSifir deneyim ☺ yo hayir dinsel olarak boyle bir yasak bildiren ayet hic gormedim. Sadece sevdigin insanla zaman icersinde arandaki saygiyi zedeleyebilir diye dusunuyorm. Yani dustan yeni cikmis olman gerekiyor bir kere e her zaman bu mumkun olmayabilir. Anlik sevismeye basladn diyelim bunun plani programi mi olur. Onun benden tiksindigini dusunursem coook kirilirim belli etmem. Hatta soguyabilirim. Dolayisiyla her cinsellik oncesi dus almaya kalkarsam sabah aldgm gunluk dus, sevisme oncesi ve sonrasi iki dus eee nlcak halim
Soran+1 yıleşin çok şanslı sıfır deneyim kaç yaşındasın opeki :) ya sen hijyen açısından bakıyosun , evet ayet yok ama hadiler var bu konyla ilgili , agız kuran yludur diye , açıkcası eşimin vajinasından hiç tiksinmem bben sadece kıl tüy olmasın mantar olmasın yeter :)
Cevap sahibi+1 yıl26 oluyorum bir ay sonra
Soran+1 yılmaşalah sana gerçekten :) çok nadir bir kızsın kıymetini bilen seni çok seven bir eşin olur inş :) artık malsef cinsellik çok yaşanır durumda bakire bakir çok az aslında tam tersi olması lazımdı
bende 28 yaşına kadar dayandım ama sonrasnda bekaret gitti , çok üzüldüm ama bir kere yapınca drumıyosun bide ben yalnız yaşıyorum paramda var azçok ama tövbe ettim 6 aydır yapmıyorum çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılHatanin farkinda olup bunu frenleyebilmekte her yigidin harci dgldir
Soran+1 yılnamz kılan inançlı biriyim zaten , 1 bucuk snelik bir zina dönenmi oldu çok pişmnım 10 kızla birlikte olmsumudr belki
ama ben baz şeyleri atlatmak için yaptım ve aşırı istekliydim artık işve sosyal hayatımı etkiliyodu saglıgım bozuldu onun için alsında 25 yaşında evleneceksin en geç
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum bunlar icin tovbe etmissin madem bu konuyu kimse acma tarihe gom gitsin. Gayet akli basinda birisin sorunda sacmalams olsanda ☺
Soran+1 yılteşekkür ederim :) ya allh affetsin tabi en son 1 snen önce bir kızla görüştüm kız iyi bir kızdı olması ama kız bu soruyu sordu bana bakirmisin diye , yalan söyledim walal bakirimdiye :) ama inan hele yaz geldi bakmamaya çalışıyorum ama dayanacak bitti yani zina dönemi :)
Cevap sahibi+1 yılBen de acik giyinen biriyim. Bu sizi cok mu etkiliyor bana biraz detayladan bahseder msn
Soran+1 yılinan çok etkiliyo hatt zina yapmaya iten en büyük etken oldu diyebilirim :( ben bankacıyım iş ve arkdaş verrem çok açık giyiniyo , bide yaz günü kızlar mini etekler aslılıkar açık sşley giyiyo bakları gögüler görüyosun çok azyıosun bide hiç yapmamsın ya mesela beni bacak ve gögüs dekoltesi çok etkiler topuklu yakkbı kadında seksiligi gösteriri , sokta kızlara salyam aka aka bakardım bende rahatsız oluyosum eve gelip mast yaardım... 28 yaşına kadar böyle sürdü sonra yaptım işte ama açık giyinen adınlar beni çok etkiliyo
Cevap sahibi+1 yılAnladim ama maalesef bu konuda egomun onune gecemiyorum ya. Hani super mini dglde mini etek giyebilirm. Gogus dekoltesine zaafm var cogu giysim boyle. En cok ust bolgede belirli olcude dekolte olmazsa olmazlarimdan
Soran+1 yılfizigin iyi demmeki seksi bir kızsın :) mutlaka yakışıyodur sana ama çok azdırıcısındır eminim :) mesaj atarmsın konuşmak istersen muhabbetin çok iyi çöçülerkralıı nicikim :) yazıldıgı gibi :)
Cevap sahibi+1 yılBen bu sekilde bulamam
Soran+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarisin beyaz tenlilerde oluyr olabilir 🤔
Artik sansina gore bakacaksin kans 😉😊01 Yorumla
Soran+1 yılSarisin kizlar suoer oluyo komole seksi oluyolar cok aziyorum onlara bakinca ;) tombis vajina nasil belli olur ki disardan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeyaz ten rengine sahip kadınların genelde pembe oluyor diye biliyorum ama tabi istisnalarda var
11 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz tenli kızlara bakıyım ben ozman :) pembe vajinaya bayılıyorum ya bide epilasyon yaptırısa süper olur
bende bayılırımda cesaretli kız ilk şart gerisi kolay
00 YorumlaBeyaz tenli olcaq :p
😋😋😋11 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki nasıl :)
+1 yılbeyaz tenli kızların öyle oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılbeyz tenli sevgililerim oldu kapkaraydı hep :) bana mı denk geldi anlamdım
- +1 yıl
hımmm bilmem ki ben kendimden pay biçerek bu görüşü yazdım
Soran+1 yılo sein ki pembiş yani :) çok güzel peki dudkların içi bütün kzılarda kırmızı pembe gibi , bızırın nasıl
- +1 yıl
galiba
Soran+1 yılgüzel bir vajinan var :)
- +1 yıl
yok ya
Soran+1 yılneden begenmiyosun ki :) bence bir erkek gözüyle bakmadıgın için
+1 yılPembe vajina Nasıl oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılpembe degil ya :) dudaklarının içi kırmızı olur ya , yanlara ayırınca dudaklarıda beyaz kesen rengini gibi kara degilde daha açık renk
- +1 yıl
Herkesin öyle değilmi
- +1 yıl
Pembe yani
Soran+1 yılhayır tabiki , eski sevgililerim ve birlikte oldugum kızlarda , vajinalarının dukları ve iç dudakları bızırları kara olnalar çocugunluktaydı , hatta bir kaç tane pembe denk geldi , senin ki nasıl ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyaz tenli oldugum icin bende pembiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYerim senin oembis cicegini :) memis uclarin nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yıltene bağlı bence beyazım ve dediğin gibi
032 Yorumla
Soran+1 yılo çok güzelsin ozman :) ama her beyaz tenli öyle degil bence ,
sence jilet kullnamka veya bakım etkiliyomu bu durumu mesela sen kaç yaşındasın zmanla fark edebiliyomusun degişme oluyo mu
Cevap sahibi+1 yılağda karartıyo jilet değil
Soran+1 yılaa gerçekten mi :) agda sartırıda ozman jilet en iyisi :) gögüs uçların ne reh halkası nasıl peki
Cevap sahibi+1 yılfarklı mı olck aynı işte gördüğün kızlr pembe goguslu sıyh vajınalı vr mıydı
Soran+1 yılvardı tabi ki vajinası pembe olup meme uçları siyah veya açık kahve olan vardı , ama genelde kıalrın vajinası koyu renkti , ben pembe vajina daha çok seviyorum bana daha seksi daha kadınsı geliyo
Cevap sahibi+1 yılbilmiyodum bir taraf pembe bir taraf siyah ama vajina siyahlaşıyosa zamanla o jilet işte üstelik sarkıtıyo dediğin gibi hem tüysüz hem pembe istiyon yorumda gördüm o nası olcak :)
Soran+1 yılya tüysüz epilasyon yapsın :) pürüzsüz olamsına gerek yok ama az tüu olmalı :) pembe benim hoşuma gidiyo daha kadınsı seksi geliyo beaaz ten ve pemebe memişler topuklar vajina beni çok etkiliyo :) ama eşimi sevince aslında hiçbirinini önemi yok :) ben oral yapmayı çok seviyorumda onadan vajinaya çok ilgiliyim :9
Cevap sahibi+1 yılçoğu nasıl kara oluyo ya inte vajina yazınca hep pembe cıkıyo cok nadir kara gördüm
Soran+1 yılbanada çok kara denk geldi ya :) seninkini merak ettim inan görmek isterdim :P
Cevap sahibi+1 yılgösterim dicek halim yok dimi
niye intte öyle hep bnde herkesin öyle sandım baya esmerse falan öyledir diye düşündm
Soran+1 yılwalla güzelim göstersen keşk :P ya ianan 15 kızla birlikte olmsumudur nerdeyse 10 tanesinin ki karaydı dudaklarının içi kırmızı ama dış dudakları ve dukda ksımı kara , ama bir kaç kızla birlikte oldum dudklar beyaz içi dış duklar beyaz hiç tüy yok koku yok inan öptüm yalarım süper bişeydi :)
Cevap sahibi+1 yılbeyaz derken pembe mi dysn, içi farklı dışı farklı nasıl ya
Soran+1 yılbeyaz tabi ya bildigin bembeyaz ten gibi bugday ten gibi vajina ddagı iç dudklar var ya orası pembe çok seksi kızdı ya :) onun gibi vajina görmedim ama 18 yaşındaydı süpedi onun etkisi olabilir mi acaba
Cevap sahibi+1 yılbnde double beyazım beyazın beyazı ama vajinada beyazlık yok
Soran+1 yılama seninkide pembe :) bence seksi bir fizigin tenin vajinan var güzelim :) boyun posun fizigin nasıl :)
Cevap sahibi+1 yıliyi olsa nolcak :)
Soran+1 yılbu gece rüyamda seni görcem kim bilir neler yaparım sana :)
Cevap sahibi+1 yılkafandaki ben profilinden çok kız vardır nası bilcen ben olduğumu :)
Soran+1 yıltarif etceksin sen :) seni düşüncem betimleyecem seni düşünerek uyuyacam bak neler oluyo sonra :)
Cevap sahibi+1 yılolan bana mı oluyo
Soran+1 yılevet :) aklımdaki tüm fantazileri sana uygularım :) çok yaramazımdır :) yandın
Cevap sahibi+1 yılyani bana faydası yok diyom
Soran+1 yılistersen canslsıda yaparız sana faydasnı fazlasıyla hisettiririm ben pamuk prenses :)
Soran+1 yılcanlısını yapalım uygulamalı :)
Cevap sahibi+1 yılbide tövbe ettin ya yapmayın şöle abazalıklar
Soran+1 yılçok isteklyim ya şu an görsen kıyamazsın o derece :) 6 aydır yapmıyorum yaz geldi iyice koptum :)
Cevap sahibi+1 yılya da sen değildin o herneyse yapmayın böyle abazalklr
Cevap sahibi+1 yılevliyim belki banane senin 6ayından
Soran+1 yılhaklsın güzelim ama işte :) özür dilerim çok etkilendim :) yazdıkca
Soran+1 yılbence evli degislindir :) yoksa burda olmazsın
Cevap sahibi+1 yılHerkese yazmıssnnztn etkilndgn için degil kimi düşürürüm diye
Soran+1 yılSeninle sevismek isterdim ama tovbeliyim cok azdirdi bu konu beni
Bilmiyorum çok nadir oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılçok nadir dimi :) peki bunu jilet agda veya bakımla alakası var mı sence
Soran+1 yılbencede baız kızlrın ki çok köt ü koyuyo oral yapmayı bırak girmek bile istemiyosun ,
anneden nasıl geçiyo onu anlamadım genetik mi yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok nadir o aşırı nadir
19 Yorumla
Soran+1 yılya çok seksi oluyo ama , eskide n sarışın bir sevgilim vardı tam pembe degildi vajinası ama dudakları hafif pembe beyazdı amam meme ucları pespembeyidi sırf o özelligi için evlnemeli o kızlarla , peki niye çok kara ya bembeyaz kızların ki bile kara
Cevap sahibi+1 yılvajina pembe benim ama göğüs ucu ççok nadirr
Soran+1 yıloo vajinan çok güzel ozman sakın jilet vurma partnerin çok şanlı çok fena oral yapcak sana :) gögsü uçları koyu kahve daha tatlı oluyo bence
Cevap sahibi+1 yıljiletli hali bu dıudaklara ağda olursa sarkar
Soran+1 yıloyy sen harikasın y a :) senle sevişmek hairka olurdu sana harika oral yaprdım bben doyamazsım inan :)
Cevap sahibi+1 yılama dudakları etli
Soran+1 yıletli ddukda daha iyi olur bence kuru dudaklar olunca agzına gelmiyo ememiyosun bide girdiginde penis etki dudaka daha çok sevk veriyo bana sürterken filan penisimin ucuna dokunuyo süper oluyo :) mesela sana mast yapsam oral yapsam böyle etli etli dıukdalarım a elime deyse bızırını oksama daha hoş olur bence süper bir vajinan var güzelin bızırın nasıl belirgin mi ufak mı
Cevap sahibi+1 yılbelirgin çok okşamaktan sanırım :)
Soran+1 yılne nemedim var ya bızırını :) önc e bızırını emerdim dudaklarını arsını yalardım dudaklarını emerdim sonrada dilimi vajinana sokardım :) ucururddum seni :) çok seksi bir kızsın gerçekten vajinan çok güzel :) ten renginde :) fizigin nasıl acaba seksi pamuk prenses :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılesmerlerin genelde daha pembe oluyor sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılBazilarida beyaz tenlilerinki oyle diyo ;) pembe vajina cok azdiriyo beni senin nasil ten rengin vajina rengin
Cevap sahibi+1 yılBenimde pespembe
Soran+1 yılOfff super ya yerim ben senin pembis cicegini memislerini bayilirim cok azdiriyi beni fizgin nasil sirine
Görmedim bilemicezmdndk
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği