AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Emin ol ondan çok daha iyileri gelir karşına
Kendini tatmin etme yolu bulmalısın
Fazla tecrüben yoksa herkes sana uyumlu gelir
Yrnisi olunca unutursun
Yenisinde ondan daha iyi etki bulursan gecer
Kopar daha iyisini bulunca
Yenisini bulduktan sonra geçici
Belkide daha iyisini bulursun
Takıntı haline geldiyse kopamazsın
Başka birisini dene iyi olan geçer
bence tek çözüm var başkası ile ol
geçer
Valla tatlm ıste buddy boyle olunuı
Başkasıyla yapmaya baslayinca geçer canım
Geçmesini istiyorsan geçer.
Uyum sağladığın yeni birini bulunca geçer ancak
Hayatında yeni birine şans verdiğinde
mastürbasyon ile
Bizzat yaşadım
Unuttun mu
Sen değilsin umarım
Geçer herhaldee
Gecici bence unutursun
Nefse zulmün önemi.
geçer.
En cok ne yapiyorda boyle memnun kaliyorsun ya
İnşl
Tmvbe tövbe estağfurullah
işte bu yüzden bakire olmayana güvenmiyoruz
Bahsettiğim kişi ilk cinsel ilişki yaşadığım kişi değil. Senin de birdahaki belki de çok aşık olacağın sevgilin ilk cinsel ilişki yaşadığın kişi olmayacak. Bu açıdan düşünebilirsin
bu yüzden evlenmediğim insanla seks yapma meraklısı değilim işte. mesele ilk yaşamış olmanda değil. sonucta bakire değilsin. eskilerde takılı kalmışsın. ben bu kızla nasıl güvenip evleneyim?
Sen zaten evlenme benimle ya
Ne anlatıyosam sana
senle evlenen kim zaten. senin gibi kızla diyorum bende. sana güvenip flört bile etmem
Bak dediğin şeyin mantıksızlığını açıklayayım sana. Unutmak için yol arıyorum. Şu an bir sevgili yaptım ve eğer hala o aklımda varsa sıkıntı burdadır. Ama unutunca yeni bi ilişki yaparım ancak. Ama bu zihniyetle zaten aman sakın bakire olmayanla evlilik yapma hatta hiç evlilik yapmasan daha iyi psikopatlık potansiyeli görüyorum
sen diyorsunki yarabandı buldum iyileşirse unuturum iyileştirmezse adamı bırıakırım. bu yaptıgın normal mi sence? diyelim eski sevgilin pat cıktı karşına ya da mesaj attı. bi anlık özleme dayanıp gitmiceğine garanti var mı sen burada bu soruyu sorarken? ya da şimdikiyle yaptıgın seks eskinin yerini tutmasa yine aynı
Okuduğunu anlayamıyorsun daha. Anlatmaya çalıştığım şey onu unutmadan hayatıma birini almam demekti. Öyle biri yok yani
Şu an bir sevgili yaptım ve eğer hala o aklımda varsa sıkıntı burdadır.
bu cümleyi sen yazdın
Cümlenin devamında ama unutursam yaparım ancak yazıyor...
o zaman iki cümle çelişiyor. şu an yaptım diyorsun sonra unutursam diyorsun. nasılsa unutmicaksın
Sus artık
bu cevabada şaşırmadım :D
Nerede sevgilisi ilk cinsel ilişki yaşadığı kişi olmayacakmış? Pardon? He 4m—k bütün kızlar da daha liseden itibaren fak badisi vardı. Nerede yaşıyorsunuz siz a—-m—-k? Ben İzmir'de doğdum büyüdüm 4 yıl başka bir şehirde Afyonda 4 yıl okudum. Hangi kızı yakından tanıdıysam kaçak göçek korka korka seks yapıyor. Hiçbirinden daha anasına babasına sevgilisinin evindeyken sevgilimin evindeyim anne/baba diyebildiğini duymadım. Özellikle iç anadoludan gelmeler üniversiteyi bekaret bozma yeri olarak gördüklerinden gelir gelmez ilk hallettikleri iş o oluyor. Ama o kızlar üniversiteye gidemese nah yapar, İzmirdekilerin anası babası kızının, kız arkadaşında kalmasına itiraz eder. Hayatınız yalan gelmiş bütün kızlar da benim yaptığım gibi diyorsun. Hadi lan oradan. 😂😂😂😂 kendini döne döne diktirmişsin hepsi benim gibi diyorsun. 😂😂😂😂😂
Evet yorumu yapan kişi bu düşünceyle asla senin tip kadınlarla evlenmesin. Aslında senin tip kadınlarla hiçbir aklı başında erkek evlenmemeli. Çünkü hiçbir normal erkek/kadın kendisinden öncekine takılı kalmış olan birine güvenip de evlenmemeli. Evlilik karşılıklı güven sadakat işidir. Sonuçta aile olup çocuk yapıyorsun. Hiçbir aklı başına erkek “çocuğunun annesi” olacak kadını böyle mal gibi elden ele gittiğini, kendisini değersizleştirdiğini görmek bilmek istemez.
@CevapVerin518 zorunuza gitmiş fazla kudurma
Benim zoruma giden bir şey yok beyinsiz ikiniz de yanlış algılara sahipsiniz.
@CevapVerin518 Bi sen dogrusun zaten anlamadigin şey için gelip cemkirme burada. Sizin yatıp kalkmaniza laf edende yok
yenisini bulmalisin
Geçer
Vicudun istio bence ondan
Yardımcı olurum istersen 😊
abartma aw
baskasiyla yaptiktan sonra unutursun rahat ol
Çivi çiviyi söker
Geçicidir
Yeni tokmaci bulunca unutursun
Yardımcı olabilir miyim sana dinlerim en azından?
Geçer
Ona alışmışsın. Durum zor gibi
Aliskanlik ve ihtiyac karsisinda alternatifsizlik
Yaşamadim
Yenisi bulunca
Geçer
f*ck
Gecer tabi
Devam et o zaman
Var ben
Sal çocuğu
Boş ver keyfine bak.