Arkadaşlar benim yaklaşık 2 senelik ilişkim yeni bitti sayılır. Biz çok ayrılık yaşıyorduk zaten daha önce de 5-6 ay ayrı kaldığımız olmuştu ve yine aynı durum olmuştu. Gerçekten çok yoğun bi cinsel uyumumuz vardı ve başkasında yakalayabileceğimi pek düşünmüyorum. Aşırı çekici ve libidosu yüksek biriydi. İlişki artık nefret boyutuna geldiği için barışma gibi bir niyetim de yok tabii ki o da bana bağlı biriydi ve asla kabul etmez sadece cinsellik için görüşmeyi, ilişkide bulunmak ister ama ben gerçekten cinsellik yönünden hiç kopamadığımı düşünüyorum. Bu durum geçici bi durum mu sizce bu durumu daha önce yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önce hiç ilişkin olmadıysa böyle düşünmen hissetmen normal
Başka ilişkin oldu ama bu adamla olduktan sonra böyle hissettiysen ten uyumu sebebiyledir
Ten uyumunun yanında cinsel yönden çekiciliği olduğundan dolayıdır
Başkalarında yolda yürürken onun gibisini görmediğini düşünüyorsun ondan dolayıdır
Erkeklerde de benzeri düşünceler olur
Aşkın çekim gücü bu
Cinsellik te sevdaya dahili kanitlayan kısmı (tabi kimse zorunlu değil)
Biraz unutmaya başlayınca rahatlarsın
Kendin gibi birini de bulunca daha rahatlarsın
Libidosu yüksek ona göre daha başka enerjisi olan birisi denk gelir daha da rahatlarsın
Takma kafaya her şey zamanla00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı cinsellik yaşadığın insan fikir ayrılığı yaşadığın bir insan bile olsan yatakta çok farklı bir uyum içinde olursun oda seni bağlar ve o hazzı hep istersin bu çok farklı bir şey benimde böyle bir yaşanmışlığım var ve fikir ayrılığı yaşıyoruz ancak buluşunca ilişki yaşadıktan sonra koparmıyoruz sonra fikir ayrılığı oluyor normal hayatta ayrılıyoruz ancak yinede aylar sonra tekrar tekrar birlikte olmam için bir araya geliyoruz ikimizde birbirimizden aldığımız hazzı başka biriyle alamıcagımızın farkına vardır oyüzden akışına bırak ve çekim olmasını bekle sadece
00 Yorumla
+1 yılbence daha iyisini tanıyana kadar böyle hissetmen çok normal , birde belli ki çok fazla şeyi birlikt eyapıp öğremişsiniz cinsellik anlamında bu yüzden de bu kopamama hissi ama dünyada inan bana çok daha uyum sağlayabileceğin insanlar olacaktır. bence takılıp kalmamalısın aksi halde burada kalman diğer güzel mantıklı ilişki ihtimalini de düşürecektir. bence her durumda da ilgi görmeyi değer görmeyi hak eden bir insansın , ki bence tüm kadınlar bunu hakediyor. zor da olsa bir süre sabredersen ve seçici olursan çok daha mükemmel insanlarla tanışacağın kanaatindeyim
00 Yorumla
Zamanla geçer elbette bu senin iradene bağlı. Ama esas soru şu olmalı bence. Cinsel yaşamızda çok iyi ama sağlıklı iletişim kuramadığın biriyle mi yaşamak istersin yoksa cinsellik anlamında seni orta derecede tatmin eden ama çok iyi anlaştığınız biriyle mi yaşamak istersin hayatın boyunca. Bunun vereceğin cevaba göre hareket edebilirsin☺
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak ediyorumda ayrilik nedeniniz ne ozellikle ondan nefret etme nedenin
Arkadasim oyle anlattigin gibi bir uyumu emin ol bir daha bulamayacaksin
birlikte oldugun her erkekte onu arayacaksin
sanada bagli oldugunu soyluyorsun senin derdin ne?
ne olabilir eminim anlamsiz sorunlar 6 ay sonra bile kimsenin umrunda olmayacak turde sorunlar
sana acik yureklilikle soyleyeilirimki yataktaki uyum evliligin temel tasi
olmadan olmuyor bu durum onun icinde gecerliyse git teklif et adama evlen yataktaki mutlululk emin ol hayattaki mutlulugun temel kaynagi
gecici bir durum degil hani sigarayi birakirsinda gomersin ya icine istegi devamli orada bekler onun gibi bir durum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldır aynı kişiyle hem duygusal hemde cinsel birşeyler yaşayıp kopmamak hissi çokta tuhaf değil az bi frene bas kendini toparla kimse kusursuz değildir duygusal anlamda kendini törpülemiş bitirmişsin cinsel anlamdada daha iyi veya etkili biri çıkar illaki
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ve gözümde cinsellik ölçütü yaptıklarına rağmen kendi özsaygımı yitirmeme bile sebep oluyo. Bunu düşünmemem gerekiyo aslında. Umarım dediğin gibi kafamda tamamen bitiririm teşekkürler
- +1 yıl
Şöyle bir tanımdan yola çıkabilirsin kendine olan saygını kazanmak için bundan bir önceside vardı yaşayıp etkilendiğin ve o etkiden kurtulup bunu tanıdığın kadınlar ile erkekler arasında ki duygusal ve cinsel fark birisi kaybettiğinde hiç bir duyguyu umursamadan yaşayıp sonradan pişman olur birisi ise başında pişmanlık üzüntü ve hayal kırıklığı yaşar ama sonradan toparlanır arkasına bakmaz hayatında rolü belirleyen bizleriz bu fırsat bize sunulmuşken sanırım kullanmak ya da kullanmamak kişiye kalmış bir şey
+1 yılEski sevgilim dışında kimseyle reelde bisey yaşamadığım için bende Şu an hala onu arzuluyorum ara ara
Sonra diyorum kızım kendine gel😅
O seni haketmiyor70 Yorumlamaalesef aynı şeyi yaşamıştım bundan yıllaaar önce.
İlişkimiz bitince, bir süre sonra ikimiz de aynı şeyi tekrar istedik. Sonra tekrar, tekrar derken o da bitiyor zaten. Çünkü birlikteliğin devam etsin istiyorsun ama zıtlıklar, uyumsuzluklar aklına geldikçe soğuyorsun ve hepsi tamamen bitiyor.10 Yorumla
+1 yılİşte neden bekaret önemli? Yarın bir gün evlensen de kocanı bununla aldatacaksın. Sonra öldürüleceksin. Senin yüzünden tüm erkeklik lanetlenecek.
Kadının abazası erkeğin abazasından beter.311 Yorumla- +1 yıl
Beğenecektim öldürülme lafını duyunca eksiledim. Ne öldürülmesi lan. Kimse kimseyi bu yüzden öldüremez. Bunu o kafana yaz. Kimsenin canını sen vermedin. Hakkın yok. Böyle bir şey olursa ayrılırsın olur biter.
- +1 yıl
Anıtsayaca bak. 6284 ile öldürülen kadın neden %400 arttı bak.😎
Erkekleri kavatlaştıramayacaksınız, deyyuslaştıramayacaksınız.😎
Erkeklerdeki namus sizdeki gibi kuaförde temizlenmez.
İhanet ve iftira cinayetten daha kalleşçe ve daha insafsızca suçlardır. - +1 yıl
Erkekler kendi namuslarına bakmalılar. Rakibiyle karşılaşmaya korkan erkek, gidip kadından hırsını çıkartıyor. Gitsin kadının kendisine rakip olarak karşısına çıkartan, kadının sende göremediği, bulamadığı şeye sahip olan erkekle paylaşsın kozunu kadınla değil. Erkeklerin çoğu kadınlardan daha namussuz eğer erkekler kadınlar kadar kolay cinsel partner bulabilseydi yemediği nane kalmazdı. Kolay bulamadıklarından kadınlardan nefret ediyorlar.
- +1 yıl
Kadınlar zaten erkekleri birbirine kırdırmaktan zevk alır. Zaten namus cinayetlerinde erkek de öldürülür. Ancak öldürülen erkek haber değeri taşımaz. Öldürülen erkek öldürülen kadının 12 katı ülkemizde. Ama kadın kocasını iftirayla 6284 ile kovup başka erkeğe kendisini boşanmış, dul, bekar diye tanıtırsa o zaman suç sadece kadınındır.
Sanki karısından daha iyi bir kadın bulamaz erkek. Kadınını eksik diye aldatırsa olur mu? O kadının yaptığı yemek nasıl boğazından geçer? O zaman sen de erkeğe tazminat davası açma, kozunu senden daha üstün olan kadınla paylaş.
Oldu erkekleri zevk için birbirine kırdır ve hayatına devam et.
Peki bir kadın başka bir erkekle yatıp nasıl o erkeğin parasını yer?
Yani ben aldatmasın, boşansın dedim. İstediği erkekle yatsın sonra. Demek ki sen hem kocanın parasını yemek hem de başka erkeklerle yatmak istiyorsun.
Şimdiden Allah rahmet eylesin sana. Bu ülkede öldürülen kadınlar gerçekten çok abartılıyor.😎 - +1 yıl
Kimse erkekler birbirini öldürmüyor. Siz kadının dünyasının merkezinde değilsiniz kendinizi bu kadar büyük görmeyin. Biriniz gelirsini biriniz gidersiniz bu kadar basit. Kadınlar kocalarını hiçbir şekilde haksız yere suçsuz yere evden atmıyor. O zaten o kadar kolay bir şey değil. Kadının evde can güvenliği yoksa oluyor. Hatta bu bile yetmez, o öldürülen kadınların hepsi polis tarafından korunamayan, uzaklaştırma kararı aldırılamayan adamlar tarafından yapılıyor. Evet, belki gerçekten bazı kadınlar intikam için iftira atıyordur. Asla olmaz demiyorum. Kadınların da iyisi kötüsü var, kadınların da yalancısı iftiracısı var. Devlet bunu tespit ettiğinde onun da cezası oluyor. Ama seni durduk yere öldürüp, dövüp de serbest kalması gibi bir durum yok. Öldürülen erkek sayısı kadından fazla demişsin doğrudur. Onu da yapan erkeklerdir. Bir kadın seni yan baktın düz baktın selam verdim almadın, karıma sevgilime laf attın, trafikte yol vermedin deyip de seni silahla çıkarıp vurmaz. Bunların hepsi erkeklerin marifeti. Erkeklerin şiddete meyili kadın için de problem erkek için de problem. Bu kadın cinayetlerinden çok zevk alarak bahsediyorsun ama bu işte erkek düşmanlığını arttırıyor. Ve erkektir yapar, bir kadını öldürmesi için erkek olması yeterli şeklinde ön yargıya maruz kalmana ve günün birin de sen de bir kadının iftirasına maruz kaldığında kendini aklaman giderek zorlaşmakta. Adı çıkmış dokuza inme sekize durumu haline geldiniz. Bundan zevk alarak bahsetmen senin aptal olduğunu gösterir. Zaten çok da zeki biri değilsin.
- +1 yıl
İhaneti savunan, kocasını aldatmayı hak sayan bir o... pu esas kendisini dünyanın merkezinde görüyordur. Git kucaktan kucağa gez ya da orta malı ol. Ancak evlenme. Namuslu insanlar için ihanet oyun değildir. Seninle muhatap olmam. Yorumları gören tak fişi bitir işi abazalar seninle ilgilenir merak etme.😎
Daha cevap vermem sana anıtsayaç adayı.
- +1 yıl
Hiç kimse ihanet normal görmüyor. Elini s1kmekten çıldırmışsın. Allah rızası için git bir karı bul düzüş. Başına vurmuş. Ruh hastası olmuşsun.
- +1 yıl
Ben evliyim zaten. Olmasam da ülkede vajinadan bol beleş bir şey yok. 😎
Bulunduğum şehirde hukuk öğrencileri sağolsun. İçip içip amcaların, dayıların evinde bile sızıyorlar. - +1 yıl
Evli olduğun halde sitede neden takılıyorsun? Sen basbayağı evli olup da mutsuz olanlardansın. Evli olup da karısını sevmeyip başka kadınların erkeklerle rahat rahat cinsellik yaşamasını kıskanıyorsun. Evliliğinde mutlu olan, partnerinden mutlu olan biri böyle sitelerde takılmaz. Bu siteler çoğunlukla bekar olanların takılacağı yerler. Ayrıca profiline gittim baktım. İnsan ol-adam ol, insanoğlu-ademoğlu gibi kıyaslamalarda adam ismiyle başlayanları desteklemişsin. Güya bir erkek egosu şişirmeye çalışmışsın ama boş. Adam kelimesi Arapçadır. Âdem kelimesinden türemiştir. Adam/Âdem kelimeleri zaten “İNSAN” demektir. Hz. Âdem’in adı da Arapçada Hz. İnsan demektir. Türkçeye aynen çevrimi bu şekildedir. Arapçada isimlere cinsiyet yüklenir. Hz. İnsan (Âdem) erkek olduğu söylendiği için ismi erildir. Eğer ilk insan dişi olsaydı adı Âdemiye/ İnsaniye olacaktı. Yani müennes/dişil isimli olacaktı. Aslında profilinde insan ol/adam ol ikisi de aynı anlama geliyor. Adam tür ismi orada.
- +1 yıl
Kendin buraya çiftleşmeye, teşhirciliğe geldiğin için herkesi öyle sanma. Sitenin adı belli. Aptal kızlara bilgi veriyorum.😎
Gece nöbetlerimde vakit geçiriyorum. Profilim açık ve sorularım belli. Amacım aile ve toplumu yollulardan arındırmak. Buraya kur yapmaya gelmedim. Ama senin gibi ihaner savunuculuğu yapan o... ların çoğu kocasını 6284 iftirası ile kovmuş evli kadınlar. Kendilerinin ve kandırdıkları erkeklerin ölümüne neden olan lanetler. - +1 yıl
Sen 4msızlıktan çıldıran bir abazandın. Bana orrrr diyorsun ya sana göre ben ne kadar orrrrsam sen de o kadar abazansın. Git sokak köpeği falan becer bari de hırsın geçsin. 😂😂😂😂 sitedeki tek aptal kadınlar değil. Erkekler de aşırı aptal dolu. Benim de yorumlarım sorularım belli. Benim de kimseye kur yapma gibi bir derdim yok. DM kapalı. Profilde hiçbir şekilde fotoğrafım yok. Öyle kur yapmaya gelseydim buraya meme g0t fotoğrafı koyardım senin gibi abazaları da yalvartırdım. Sen millete akıl vereceğine kendi çaresizliğine bir çare bul. Kendine bir yol çiz. Zira o kadar özgüvensizsin ki her an aldatılacağım, yetersiz geleceğim diye korkup pasif agresif bir tip haline gelmişsin yazık. 😂😂😂😂😂 sen psikiyatrikliksin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kız kaldı mı acaba kaldıysa butonlara tıklar mısınız
936 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemekki iffetli erkekler 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Diğer sürpriz ismi ya da Züleyha bana yaz
Cevap sahibi+1 yılHshshhehusr
Cevap sahibi+1 yılDedesi curuna ola ne diyon
Cevap sahibi+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılKocam erkek sus artist😂
Cevap sahibi+1 yılJsjshshshdhhdhdhd
- +1 yıl
Evet kaldı bütün kızları kendiniz gibi bilmeyin!
Cevap sahibi+1 yılAy kıyamam sana neyin kafası asko
Cevap sahibi+1 yılBen burada kızları savunuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa sen sus aptallll hhhjjkk
- +1 yıl
@Asosyal07 ne kız kavgası be
Cevap sahibi+1 yılMal lan buuu😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAdam
Cevap sahibi+1 yılSana falçata lazım
- +1 yıl
@Asosyal07 ee o zaman ne diye benim yorumuma karşılık verdiniz?
Cevap sahibi+1 yılDalgasında o
- +1 yıl
Farkındayım
- +1 yıl
Tuba hanım ben önceden görüş sahibi olan anonimle şakalaştım yazıştım burada sonradan gelip yorum attın ya atarlı şekilde ben dedim kesin bu görüş sahibi de tutar laf atar ve laf dalaşına girersiniz ve ben de o kavganın durup dururken seyircisi olacaktım şimdi de ilginç bir şekilde kavga olmadı ben arada kaldım 😂
Cevap sahibi+1 yılDjjsjsjjejrjrjrjjrjr😂😂😂
- +1 yıl
@Asosyal07 ben kavga falan sevmem uzatmaya da hiç niyetim de yok!
- +1 yıl
Bir sürü kız var evlenmeden önce seks yapmayan hatta sevişmeyen, bunun sebebi de ille de bekaretle açıklanamaz. Tamamen karşısındaki herifin niyetinden emin olamamayla açıklanır. Çünkü aklı başında kadın nikahsız her seks yaptığında korunsa bile adeti 1-2 ay gecikince 3,5 atmaz istemez. Erkeklerin de hamile kalma ihtimali olsaydı emin ol erkekler bizden daha temkinli yaklaşırlardı. Kaldı ki ilişkiyi düzenli yaşadıktan sonra erkeğin nasıl olsa elde ettim tavrını da çoğu kadın biliyor. Özetle cinsellik yaşamamış, sevişmemiş sevişse bile sadece öpüşmekte kalmış bir sürü kadın var. Kimse 18 yaşından itibaren bacaklarını ayırmıyor sevgilisine.
- +1 yıl
@CevapVerin518 👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar bazi insanlara imza atar https://voca.ro/1lU4P80e7vHm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tamamen onun varlığına alışıp ona ke dini ait hissetmek alışkanlık zamanla geçer tabi karşına iyi birilerinin cikmasida önemliki o daha iyidi yerine buneguzelmis diyecegin
00 Yorumla
+1 yılGeçici oldugunu sanmıyorum onun gibisini bulana kadar devam edecek
30 Yorumla
+1 yılBence bu kadar emin olma. El pipisi gormeyen kendindekini zenci pipisi sanarmis hesabi seninkisi.
20 YorumlaEğer aynı tarzda birini bulmazsan hep onu arıcan. Hatta biriyle yaparken onu düşünüceksin. Bu ömür boyu bile sürer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaynlrda bu olay cok var evlenenler bıle eskı sevgilinsı ıyı memnun ediyorsa kopamıyor ondan evlnmış hala yalvarıyor ne olur bir kere dıye 😜
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBence geçici
yeni deneyimler yaşayınca anlayacaksın02 Yorumla
Soran+1 yılO uyumu yakayabilmek çok zor gibi geliyor sadece
- +1 yıl
kolay değil
uzun bir ilişki olmuş
+1 yılBen de benzer durumdayım bir seneye yaklaştı çıkmıyor öyle biri
11 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı bilmiyorum. Zamanla geçer herhalde.
10 YorumlaBirbirinize karşı hissiniz falan yok tek çeken şey libidonuz bence
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını bende yaşıyorum bacım yaaa sırf onunla tekrar ilişki yaşamamak için normal bi arkadaşımla yaptım ama hiç bi şekilde eski sevgilimin verdiği zevki veremedi beceriksiz
53 Yorumla- +1 yıl
Ondan dah iyisini bulman gerekir unutmak için istersen konuşalım m bunu
+1 yılEvet geçiyor ama cinsel anlamda onu unutturacak başka biri olunca geçiyor. Yoksa geçmiyor.
00 Yorumla
+1 yılzamanla geçer. ben de boşandığım eski karımla yatmıştım ama geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılgeçer geçer daha oncekiler gibi buda geçer neler neler gecmedi ki ))
geçer knk oda geçer walla00 YorumlaOndan iyisini bulamazsan unutamazsın maalesef bu gerçek
00 YorumlaBaşkasıyla yapana kadar en iyisi o. Oral vardı dimi sebeb o olabilir
00 YorumlaMerak etme daha iyi dikeni çıkar :) zaman herşeyin ilacı.
00 YorumlaBu doğal bi durum yine karşına seni mutlu eden biri çıkar
00 YorumlaElin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış cümlesini kendine göre uyarlar mısın
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin arayıp da bulamadığı nadir şeylerden biri;
Cinsellik olsun ama ilişki olmasın..00 Yorumla
+1 yılBilemedim ki. Geçer desem boş geçmez desem yine boş. f*ck buddy olarak takılın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim manittede var nişanlı şu an hala beni arzuluyor evlendikten sonra kesinlikle benim olacaksın dedi her hafta sevişicez dedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarınada verirsin nolucak, her önüne gelene veriyosun zaten, daha iyi düt birisini bulursun elbet herkese vererek
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi s. iken
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence geçiçi , ama başkaları ile dene yoksa zor atlatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence barışın eski hataları yapmayın mutlu olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durum bende de var ve kopamıyorum maalesef cinsellik amaçıyla arada devam ediyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. daha iyisine denk gelmezsen hayatın boyunca hep aklında o kalacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Emin ol zamanla geçecek düşen insan bar buna bende olduğu gibi
00 Yorumla
+1 yılGeçici bence.. hayatin herkesé ne getireceği belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılHer insan keyif aldığı ruhen ve bedenen dolduğu keyif aldığı şeylerden vazgeçmesi zor
10 Yorumlaonu dusunmeden baskasinla gercekten keyif alarak yaptiginda gecer
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulursan o zaman aklına gelmez bile istersen konuşalım bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiyor maalesef bende eski sevgilimi unutamadım evliyim aldatıyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Eskisiyle mi
- +1 yıl
Evli olupda aldatan kadınlara bayılıyorum ya🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisi denk geldiğinde geçer
20 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulunca aklının ucuna dahi gelmez
20 Yorumla
+1 yılBi de beraber yaşayalım belkş geçer hevesin
05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne alaka ya
- +1 yıl
Unutturmak içim
Soran+1 yılYazık kafana
- +1 yıl
Tamam
+1 yılbaşka şeylerle kendini tatmin ettiginde ınutursun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatmak istedin
- +1 yıl
zamanla yeri dolar diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıldıktan sonra eski sevgiliyle bir seylee yaşamak mı iğrenç cidden midesizlik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyorum ama bu bir bağımlılık şu an için.
10 Yorumla
+1 yılGeçmesi de geçmemeside senin elinde olan bişey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha iyisini bulana kadar hep o aklına gelecek
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar bağlandın peki
00 Yorumla
+1 yılZamanla her şey geçer
00 YorumlaYenisini bulduktan sonra geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYenisini ve daha iyisini bulana kadar geçmez.
00 Yorumla
+1 yılBağımlı olmuşsun sadece.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEe o zaman niye ayrıldın ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunkini beğenmessin daha güzel cinsel ilişkiye giren biri bulunca düzelir takma master keymi o
00 Yorumlaseninkisi hastalık hastalık ama ruhen
00 Yorumla
+1 yılHala buluşup sevişiyor musun?
00 Yorumlaberaberlik mi dewam ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer yerine birini bulmali
00 Yorumla
+1 yılbaşkalarını de denersen koparsin
00 Yorumlaİnsan herseye alisir sen yeterli yolunu seç
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilimden cinsel anlamda kopamıyorum, sizce bu zamanla geçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler